DUBAI LIMOUSINE

Bij Dubai limousine willen we u laten ervaren hoe het voelt om als een ‘ster’ te worden vervoerd. Ervaar het comfort en de luxe van onze limousines, voor welke gelegenheid of voor welk evenement u wenst. Dubai limousine  heeft al zijn limousines in eigen beheer waardoor wij direct uw aanvraag kunnen behandelen. U hoeft dus ook nooit te wachten op een antwoord over de beschikbaarheid. Daarnaast bent u van harte welkom om onze limousines te bezichtigen op onze locatie in Weesp en Almere.

Limousines

Vraag vrijblijvende offerte aan


Tijd
GEEN NACHT OF WEEKEND TOESLAGEN

Rijden in een limousine is niet meer uitsluitend een gebruikelijk straatbeeld in de Verenigde Staten, ook in Nederland is deze opvallende en zeer comfortabele vorm van vervoer sterk in opkomst. Steeds vaker ontdekken zowel particuliere- als zakelijk klanten de meerwaarde van een limousine huren. Onze limousines worden 24 uur per dag verhuurd met een chauffeur die geheel in perfecte stijl gekleed gaat. Vanzelfsprekend verkeren onze auto’s in uitstekende technische staat en zien ze er bijzonder verzorgd uit.

Wil je een limousine huren in Nederland?

Dan kan je gewoon niet om Dubai limousine heen!

nacht hummer limousine
gratis fles champagne limousine

FLES CHAMPAGNE

Elke limousine die je kan huren biedt plaats aan zes tot acht personen. Deze zeer complete limousines zijn luxueus ingericht met alle denkbare snufjes zoals een minibar (inclusief gratis fles champagne), koelkast, moderne audioapparatuur met cd, televisie met dvd-speler, airconditioning, privacyscherm en vanzelfsprekend een navigatiesysteem.