Povestea noastră începe în toamna anului 2009, când, după o perioadă intensă de perfecţionare, am trecut de la o pasiune pentru arta de a pune murături la dorinţa de a face cunoscut gustul unic al murăturilor noastre în saramură.

De-a lungul timpului, sărbătorile, mesele festive şi chiar grătarele în aer liber cu prietenii au căpătat o ambianţă deosebită, datorită acestor murături tradiţionale, sănătoase, care şi-au câştigat aprecierea tuturor celor din jurul nostru, chiar printr-o simplă degustare.

Astfel, la îndemnul rudelor şi prietenilor,  am pornit la promovarea acestui produs bazat pe o reţetă originală. Visul nostru a fost acela de a oferi clienţilor, sătui de produsele fabricate în regim industrial, extrem de procesate, lipsite de gust şi secătuite de proprietăţi curative, un produs tradiţional, făcut în propria noastră gospodărie, cu multă dragoste şi răbdare, un produs în saramură, fără sare în exces, care poate îmbogăţi orice masă. Experienţa pe care am trăit-o în familie şi alături de prieteni am reuşit cu succes să o împărtăşim şi clienţilor noştrii, plăcut surprinşi de calitatea produselor noastre şi de plusul de savoare pe care acestea o dau mâncărurilor româneşti şi nu numai.

Am început treptat, fiind prezenţi săptămânal la Târgul Ţăranului Român de la Piaţa de flori “George Coşbuc” şi la Târgul de produse tradiţionale de la Muzeul Ţăranului Român. Apoi, am pătruns cu murăturile asortate şi în cadrul magazinelor cu produse tradiţionale româneşti şi produse ecologice  din Bucureşti şi din Corbeanca de unde borcanele noastre frumos aranjate au dispărut rapid de pe rafturile magazinelor. În toată această perioadă, am cunoscut numeroşi oameni de afaceri şi organizatori de târguri care  doresc să colaboreze cu noi, de la care am primit numeroase invitaţii de participare la târguri şi diferite evenimente  şi, inclusiv, ne-au propus ca murăturile noastre să ajungă şi peste hotare,  în Germania şi în Franţa.

Suntem extrem de bucuroşi că  murăturile noastre asortate au reuşit să intre în casele oamenilor, sa le facă mesele mai frumoase, amintindu-le de gustul magic al murăturilor în saramură preparate de părinţi sau bunici. Entuziasmul, aprecierea şi fidelitatea clienţilor noştri, arătate într-un timp atât de scurt, ne determină să continuăm acest vis. În acest an vom fi prezenţi în cât mai multe târguri de produse tradiţionale, lanţuri de magazine cu produse tradiţionale şi ecologice, mergând în continuare pe ideea de afacere de familie, de producţie în gospodăria noastră,  atât pentru noi şi prietenii noştrii, pentru clienţii care ne cunosc produsele, cât şi pentru toţi cei care doresc să încerce murăturile noastre asortate  : castraveciori, pepenaşi, gogonele, mere, conopidă , morcov, cu un gust rafinat, plin de tradiţie şi dăruire.

muraturi_asortatPovestea noastra