Lokalne volitve 06
()
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.9 od 7 glasov Ocenite to novico!
Zoran Janković
VIDEO
Janković prevzel posle

Dodaj v

Janković prevzel županske posle

Ekipa bo predstavljena v ponedeljek
17. november 2006 ob 12:29
Ljubljana - MMC RTV SLO

Danica Simšič in Zoran Janković sta v Mestni hiši opravila primopredajo poslov, župan pa bo svojo ekipo predstavil v ponedeljek.

Po predaji dokumentov in podpisu primopredajnega zapisnika, ki obsega 32 točk, se je Janković sešel z vsemi načelniki in direktorji javnih podjetij, povezanih v holding. Novi župan je glede svoje ekipe še skrivnosten, obljubil pa je, da jo bo predstavil v ponedeljek. V njej naj bi bil po napovedih vsaj en podžupan za mestne četrti, neuradni podatki pa govorijo o štirih podžupanih. Ti bi lahko bili še Jadranka Dakič, Aleš Čerin in Janez Koželj.

Simšičeva je Jankoviću obljubila, da bo njena ekipa na voljo za morebitna vprašanja. Obenem je zatrdila, da novemu županu zapušča precej urejen mandat ter da je bil njen mandat "eden najtežjih v zgodovini Ljubljane". Simšičeva je poudarila, da je ob prihodu na oblast v roke dobila nekaj milijard minusa, novemu županu pa prepušča nekaj milijard plusa. Nekdanja županja bo za zdaj ostala v politiki kot mestna svetnica SD-ja.

Prijavi napako
Oddajte svoj komentar - Število komentarjev:
Ta novica trenutno še nima komentarjev.
Kazalo