Ilustration: White Arkitekter AB, Södra Sandby

Välkommen till Skånemark!

Vår affärsidé är att ta fram byggklara bostadsområden för villatomter och grupphus. Vi anlitar alltid de bästa arkitekterna för att säkerställa kvaliteten och en attraktiv livsmiljö. Här nedan kan du se vilka projekt vi har igång eller som vi är på väg att starta upp. Villatomterna är s k fribyggartomter där du själv kan bygga din egen dröm eller välja fritt från marknadens alla husleverantörer. För mer information så klicka dig vidare till de projekt du tycker verkar intressant. Du kan även göra en intresseanmälan under respektive projekt så håller vi dig uppdaterad när det händer något nytt.

Pågående projekt

Norreholms Trädgårdsstad, Södra Sandby

Markarbetena för del av Sandby 19:4 och 54:5 (Norreholm) i Södra Sandby har nu dragit igång och försäljningen av tomter pågår för fullt. Läs mer på projektsidan.

Kommande projekt

Bara Backar

Detaljplanen för Bara Backar har nu vunnit laga kraft. Läs mer på projektsidan.

Månsgård, Rydebäck

I ett attraktivt och centralt läge nära järnvägsstationen och centrum planlägger vi nu, tillsammans med Helsingborgs stad, detta fina projekt.

Avslutade projekt

Rydebäck Villapark

Rydebäck Villapark erbjuder ett kvalitativt boende i en traditionell skånsk miljö. Närheten till bad, centrum och tåg- samt busstation, allt inom ett avstånd på runt en kilometer, gör området både barnvänligt och praktiskt.