{nocache:1ac2bb32a5b6abe1667c3e6ff037f935#0}
17. april 2018
Forsamlingshuset Åsen skal sælges. Foto: Mogens Lorentzen
gallery icon

Se billedserie

Forsamlingshuset Åsen skal sælges. Foto: Mogens Lorentzen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsamlingshus sælges

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsamlingshus sælges
Næstved - 24. februar 2016 kl. 14:08
Af Mogens Lorentzen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Forsamlingshuset Åsen i Rønnebæk ved Næstved er snart historie. Siden 1950 har huset på Kirkevej for foden af Mogenstrup Ås været medlemsejet. I dag er der 61 ejere af huset, og et stort flertal besluttede på generalforsamlingen mandag aften, at huset skal sælges. Der er simpelt hen så store udfordringer med vedligeholdelse og drift, at huset ikke har en fremtid som traditionelt forsamlingshus.

61 ejere
- Det er trist, men tiden er nok løbet fra et forsamlingshus i den form. Det er ærgerligt, at vi skal lukke en kulturinstitution, men vi må erkende, at det ikke er muligt at drive huset for bestyrelsen. Økonomien er presset, og vi står overfor store udgifter til udskiftning af varmeanlæg og tag. Men heldigvis ser det ud til, at huset kan fortsætte under en ny ejer. Og at huset opgraderes, siger formanden for Åsen, Anker Christensen til Sjællandske.

Han har været formand et år. Anker Christensen flyttede til Rønnebæk i 2004, og året efter købte han en anpart i forsamlingshuset.

I dag er der 61 ejere, og de skal nu endeligt afgøre Åsens fremtid. Først via en urafstemning og derefter ved en ekstraordinær generalforsamling, hvor husets skæbne endeligt afgøres.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk