img

Huhtikuun tilaisuus 20.04.2017

Tervetuloa osallistumaan SHLA:n järjestämään huhtikuun tilaisuuteen. Ennen osallistumisista tutustu huolella pisteytykseen ja laatuarvostelun sääntöihin. Tilaisuuteen otetaan 30 ponia ja yksi omistaja saa tuoda korkeintaan 3 ponia. Poni saa uusia palkintoaan vain kerran. Uusivat ponit ilmoitetaan normaalisti varsinaisiin tilaisuksiin.

Tuomareiden poneja ei lasketa kolmenkymmenen ponin kokonaismäärään.

Osallistumiset sähköpostiin shla@poukaman.net 05.04.2017 mennessä otsikolla "SHLA huhtikuu" muodossa:
she-t/o/r. <a href="http:// alkuinen osoite">Virallinen nimi</a>, om. <a href="mailto: sähköpostiosoite">omistajan nimi</a> (mahd. aiempi palkinto, kk/vv)


Tulokset 9/30
she-t. Raatteen Zombie, om. Saila
13 + 40 + 30 + 21 + 6 + 7 = 117p. SHLA-I

"Huumorintajuinen luonne, josta tuli selkeästi esille kaikki tarvittava. Historiaa oli kylläkin paljon, jonka olisi voinut korvata monipuolisemmalla kerronnalla luonteesta ratsain."

she-t. Gelderhof's Ariadne, om. Cynoria
12 + 40 + 30 + 21 + 12 + 5 = 120p. SHLA-I

"Hyvä luonne, jota oli helppo lukea. Suhteellisen monipuolinen, mutta tässäkin paljon historiaa ja esimerkiksi ratsastusosio jäi hieman suppeaksi."

she-o. Rävbergs Ludde, om. Cynoria
10 + 40 + 30 + 23 + 12 + 10 = 125p. SHLA-I

"Tasainen luonne, joka olisi ehkä kaivannut hieman persoonallisuutta. Hoitotoimenpiteissä ja käsitellessä luonne tuli hyvin esiin, samoin ajaessa, ratsain tästäkin ponista olisi voinut kertoa vielä laajemmin."

she-o. Larry v.d. Zanneshof, om. Cynoria
15 + 40 + 30 + 22 + 12 + 9 = 128p. SHLA-I

"Tasainen luonne, joka olisi ehkä kaivannut hieman persoonallisuutta. Hoitotoimenpiteissä ja käsitellessä luonne tuli hyvin esiin, samoin ajaessa, ratsain tästäkin ponista olisi voinut kertoa vielä laajemmin."

she-o. Bay Leaf Toffee, om. Liia
10 + 40 + 30 + 21 + 12 + 10 = 123p. SHLA-I

"Helppolukuinen luonne, jossa oli kivoja välihuomautuksia, jotka toivat huumoria mukaan ja auttoivat jaksamaan lukea pitkän luonteen tarkasti. Hoitotoimenpiteistä ei luonteessa ollut mainintaa, voisi lisätä vielä millainen on kengityksissä, eläinlääkärissä ja esim. kuljettaessa. Valjakkoajosta oli kerrottu suhteellisen kattavasti. Luonne sopi erittäin hyvin ponin kuvaan, tuollaiseksi minäkin sen olisin kuvan perusteella kuvitellut, luonne sopi myös ponin käyttötarkoitukseen hienosti."

she-o. Hassulan Beam Sunset, om. Liia
13 + 40 + 30 + 22 + 10 + 10 = 125p. SHLA-I

"Hyvä ja mukavasti etenevä luonne, jota oli helppo seurata loogisesti. Käyttöön sopiva luonne, mukavaa kun oli mainittu myös ratsastuksesta. Hoitotoimenpiteisiin olisin vielä kaivannut mainintaa matkustuskäytöksestä ja eläinlääkärin sekä kengittäjän kanssa toimimisesta. Myös toisten ponien kanssa viihtymisestä olisi voinut mainita, miten käyttäytyy toisten seurassa."

she-o. Eyrond MO, om. Liia
14 + 40 + 30 + 20 + 13 + 9 = 126p. SHLA-I

"Helppolukuinen luonne, josta kävi ilmi perusasiat. Olisi ollut hyvä lisä vielä lukea hoitotoimenpiteistä, miten käyttäytyy kengittäessä, raspauksissa ym. Perusluonne kuitenkin selkeä ja soljuva lukea, helpposelkoista tekstiä eikä turhan vaikeita lauseita. Persoonallisuutta kuitenkin puuttui, vaikka välihuomautukset toivatkin luonteeseen kivaa lisää vaihteluna."

she-o. Yentel Preoreoron, om. Creimeide
11 + 40 + 30 + 24 + 4 + 9 = 118p. SHLA-I

"Oikein hyvä ja tasapainoinen kokonaisuus, etenkin käsitellessä luonne tulee hyvin esiin ja on kirjoitettu ilman turhia lauseväänteitä tai ylimääräistä tekstiä. Lyhyt ja simppeli luonne, jossa olisi kuitenkin voitu enemmän vielä kertoa luonteesta ratsain ja ajaessa."

she-o. Albertslunds Doctor Doom, om. Creimeide
17 + 40 + 30 + 27 + 10 + 3 + 1 = 128p. SHLA-I

"Erittäin monipuolinen luonne, jossa tuotu hyvin esille perusasiat sekä miten oriin kanssa parhaiten pärjää. Todella hyvä ja monipuolinen luonneosio liikutuksessa käytöksestä ja oli mainintaa myös kisapaikan käytöksestä. Tämä luonne olisi ansainnut täydet pisteet, jos mukana olisi vielä ollut mainintaa luonteesta toisten ponien kanssa ja eläinlääkärin sekä kengittäjän toimenpiteissä."