Welkom bij Van Iren Consultancy

Elk bedrijf en elke organisatie staat voor andere uitdagingen. Die uitdagingen vragen veel van ons, als leidinggevenden en als mensen. De veelzijdigheid van personeel is in beide gevallen de sleutel. Effectieve leiders maken bedrijven en organisaties namelijk succesvol door verschillende talenten binnen organisaties te herkennen en te erkennen, en daarmee kansen te pakken die veel organisaties nu laten liggen. Wie de krachten en karakters van personeel het beste benut, heeft immers goud in handen. Effectieve mensen halen het meeste uit zichzelf door hun drijfveren en vaardigheden te kennen. Want alleen als je weet wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen, haal je het onderste uit de kan.

Door verschillen in karakter, vaardigheden en samenwerkingsstijlen in kaart te brengen, helpen we uw bedrijf en uwzelf. Van Iren Consultancy werkt daar graag aan mee. Daarvoor gebruiken we meer dan twintig jaar aan ervaring als adviseurs aan de top en subtop van bedrijven als ABN Amro, Shell, Philips en de Rijksoverheid.


Drs. A.M. van Iren

Drs. A.M. van Iren

Annemarie van Iren is senior adviseur, trainer en coach voor managers in de subtop en top van zowel bedrijven als non-profit organisaties.

Van Iren heeft decennia ervaring met het adviseren en begeleiden van executives en strategische teams op het gebied van strategie, cultuurverandering, leiderschap en diversiteit, onder andere bij de ‘Big Four’ in de accountancy, veel van de grootste advocatenkantoren en banken en de (semi-)publieke sector.