Om ossDinlampa.com har sitt ursprung i Kungälv, norr om Göteborg. Affärsidén började ta form när jag för några år sedan själv var på jakt efter lampskärmsmaterial. Jag tyckte det befintliga utbudet var fattigt med tanke på det intresse som faktiskt finns. Jag sökte länge efter de rätta produkterna, men då jag inte fann vad jag letade efter ville jag genast bli bäst på lampskärmsmaterial på nätet.


Gör det själv-marknaden blir bara större och större. Många människor är ute efter skräddarsydda lösningar eller inredningsdetaljer som är unika och ensamma i sitt slag. Jag började undersöka ifall det fanns någon potential i min affärsidé. Jag gjorde några gedigna marknadsundersökningar och det visade sig vara stor efterfråga på materialet. Jag fick vatten på min kvarn och undersökningarna satte igång på allvar. För varje dag som gick fick jag veta något nytt. Jag letade efter rätt leverantörer och tillverkare. Jag beställde hem prover ifrån hela världen. För mig är det A och O att varorna är kvalitativa. Allt material är flamsäkert och produkterna bibehåller sin färg och kvalité år efter år.


Förutom löst material så erbjuder jag också färdiga kit i många olika storlekar. Här fixar du lätt och prisvärt en helt egendesignad lampa. Det var exakt detta material jag själv var ute efter för några år sedan. Jag älskar inredning och jag brinner för belysningsbranschen och mitt intresse för form och design ökar hela tiden. Jag vet att det finns fler själar som älskar pyssel och att skapa, och denna sidan är ämnad åt Er!


Jag letar ständigt efter nytt material och är alltid på jakt efter nya trender och gärna banbrytande och annorlunda material eller tillvägagångssätt. Saknar du någonting i mitt sortiment är du mycket välkommen att skicka mig ett mail så ska jag se ifall det finns någonting jag kan göra.

 

Skapa på!


Åsaw.eneed.com

 


Tveka inte att maila mig: info@dinlampa.com

 

 

 


 

 

 


Gör din egen lampa!

 HemHem

Varukorg  

(Tom)