Koningin emmakde 139

Welkom op de website van Podiumkunsten Emmakade.

Podiumkunsten Emmakade organiseert eens per maand een voorstelling in het sfeervolle huistheater op de Koningin Emmakade 139 in Den Haag. In de intieme ruimte van 50m2 met een prachtige akoestiek zorgen professionele musici en artiesten voor een intense artistieke beleving. Het Haagse herenhuis leent zich bij uitstek voor kamermuziek en kleinschalige muziektheatrale voorstellingen. De voorstellingen duren ongeveer een uur en na afloop van een concert kan het publiek samen met de artiesten napraten en genieten van een goed glas wijn. U bent van harte welkom om te komen kijken en luisteren!

Stichting Podiumkunsten Emmakade
Koningin Emmakade 139
2518 JJ Den Haag


Seizoensflyer 2013-2014!

Op het HAAGS UIT - FESTIVAL presenteerden we ons nieuwe seizoensprogramma.Alle data en concerten/voorstelling voor komend seizoen zijn bekend. Bekijk hieronder vast het complete programma en zet de data vast in de agenda!
Klik op de seizoensflyer voor een vergroting!
Zondag 15 September 2013, 15.00 uur

Welkom vanaf 14.30 uur

Modern Troubadours Trio
Muziek en (volks)verhalen met harp, fluit en percussieSarah Nichols, verhalen, harp
Gaëlle Dohen, fluit
Aldo Aranda, percussie

Het Modern Troubadours Trio is een uniek ensemble dat muziek maakt en verhalen vertelt. Met harp, fluit en percussie vertelt het trio volksverhalen van over de hele wereld met muziek die de musici samen creëerden. Het trio bestaat uit drie in Nederland woonachtige, getalenteerde internationale musici; Sarah Nichols (Frankrijk/Zimbabwe/Wales), als verhalenvertelster en harpiste, fluitiste Gaëlle Dohen (Frankrijk) en de Mexicaanse percussionist Aldo Aranda. Het trio maakt gebruik van hun rijke internationale- en hun professionele muzikale achtergrond. Mede door hun passievolle energie hebben de musici een uniek concertprogramma gemaakt dat rijk is aan cultuur, muziek, folklore en fantasie. De voorstelling is inspirerend, boeiend en grappig en neemt u mee op een magische reis door muziek en verhaal.

 

 
 

Stichting Podiumkunsten Emmakade
Koningin Emmakade 139
2518 JJ 's Gravenhage

Informatie en reserveringen:
06 36286700
info@podiumkunstenemmakade.nl

© Stichting Podiumkunsten Emmakade 2008