Test & Win.Samenwerken?

Aan de linkerzijde vind je een overzicht van producten die door CleanEatingNow.nl zijn getest en aansluiten bij de Lifestyle Clean Eating. Regelmatig krijg ik aanbiedingen om mooie producten te testen of als winactie weg te geven. Ik ben selectief in de keuze voor bedrijven of personen met wie ik een eventuele samenwerking aanga. Ik vind het belangrijk om trouw te blijven aan mijzelf en wat ik met CleanEatingNow wil uitdragen; een gezonde leefstijl.

Ik ga graag samenwerkingen aan met bedrijven die unieke, gezonde, praktische en mooie producten aanbieden en die aansluiten bij de lifestyle: Clean Eating  en de visie van CleanEatingNow. Mocht je een interessant idee hebben voor een samenwerking, dan vind ik het altijd leuk om daar over te praten. Schroom niet en stuur een mail naar: ditisproducties@gmail.com


Eerdere samenwerkingen:

BioBites!

Bottelicious!

Gezonder Nederland

 BioBites heeft een heel mooi assortiment met diverse smaakvolle en gezonde crackers en koekjes die 100% biologisch, verantwoord en voedzaam zijn. Deze producten zijn gluten-, lactose- en gistvrij en gezoet zonder geraffineerde suikers, maar met dadel en kokosbloesemsuiker.  Daarnaast zijn alle producten 100% veganistisch. 

Bottelicious is gek op hervulbare drinkflessen...

Waar deze passie vandaan komt? In ieder geval van uit liefde voor mooie, handige producten die bij voorkeur ook nog eens duurzaam zijn. 
Eigenlijk zijn ze wereldverbeteraars.En houden van 'smart-buys'.
Dus als het even kan kiezen ze voor biologisch, fairtrade, duurzaam

Bij Gezonder-Nederland hebben ze een grote passie voor een gezonde levensstijl. 
Bij hen staat gezond zijn voorop en ze verbieden niks, maar zoeken samen met jou naar een gulden middenweg waarin jij kan genieten én je doel kan behalen.

Heb jij het ook helemaal gehad met die kilo's die er weer aankomen, of die je er juist niet af kunt krijgen? En vind je het ook zo lastig om de juiste balans te vinden in je eetpatroon? Die stress nemen wij weg en we geven je er een gezonde balans en ontspanning voor terug!
In Balans

ProJump

Theefit

Bij een gezonde lifestyle hoort ook de zorg voor je lichaam
Enkele weken geleden werd CleanEatingNow benaderd door Harma de Groot-Heijnen van Massagepraktijk 
'In Balans Huizen'. Ik werd direct enthousiast, want bij een gezonde lifestyle hoort ook de zorg voor je lichaam.

Clean Eating gaat over meer dan voedsel alleen. Door middel van bewegen houdt je je lichaam op peil, vitaal en gezond. Maar ook ontspanning hoort bij een gezond gestel.

Wat maakt dit touw zo bijzonder?

Het viel direct op dat dit niet een gewoon springtouw is. 

- Het touw heeft extra lange handvatten voor een betere grip
- Dankzij de Beads is het touw iets zwaarder en dit maakt het springen makkelijker
- Je kunt je eigen touw opbouwen met je eigen beads en handvatten
- Je kunt het touw eenvoudig inkorten  

Het concept van Theefit is in 2011 ontstaan uit de gedachte dat de gezondheidsvoordelen die verschillende theesoorten bevatten, niet optimaal benut worden door de huidige theeaanbieders. Daarnaast is de thee vaak van mindere kwaliteit en worden er aan de thee suikers en smaakversterkers toegevoegd.  


Met kennis en liefde voor gezondheid & thee startte het team van Theefit de zoektocht naar theesoorten en kruiden met unieke en gezonde eigenschappen