Saving page now... https://www.nezavisne.com/sport/atletika As it appears live September 25, 2020 8:23:13 AM UTC
Ivičić: Dogovorena podrška SAS-a za pripreme i edukaciju

Duško Ivičić, predsjednik Atletskog saveza RS veoma je zadovoljan prvim sastanom sa predstavnicima Srpskog atletskog saveza i istakao značaj buduće saradnje.

Švedsko čudo srušilo rekord legendarnog Sergeja Bubke

Dvadeset i šest godina niko nije uspio da skoči s motkom više od 6,14 metara, sve do ovogodišnjeg mitinga Dijamantske lige u Rimu. Armand Duplantis upisao se u anale svjetske ...

Olimpijski šampion pobijedio na mitingu u Beogradu, Mešić treći

Amerikanac Rajan Krauzer pobijedio je na kuglaškom mitingu "Dobaci do 22" na beogradsku Trgu republike rezultatom - 22,59 metra.

Loš nastup Tuke u Zagrebu

Najbolji bh. atletičar Amel Tuka podbacio je na trci na 800 metara na 70. izdanju memorijala "Boris Hanžeković" u Zagrebu završivši trku na pretposljednjem mjestu.

Bašićevoj i Galiću medalje na Balkanijadi, Ivičić oborio rekord

Bh. atletičari Ajla Bašić i Oleg Galić osvojili su medalje na Balkanskom prvenstvu za juniore koje je održano u Istanbulu.

Luka i Slađana nedostatak uslova nadoknade sportskim duhom i ...

Atletičari Borca Luka Ivičić i Slađana Jagodić pomjeraju granice u skoku s motkom. Iza mladih Banjalučana su godine napornog rada, mnogo truda i uspjesi.

Sarajlija i Trebinjka pobjednici nebeskog trčanja

TREBINJE - Sarajlija Džemal Jašarević i Trebinjka Maja Nožica pobjednici su u muškoj i ženskoj kategoriji takozvanog nebeskog trčanja, odnosno "Trke u kamenu - Trebinje ...

Džemal Jašarević pobjednik trebinjske trke u kamenu

Džemal Jašarević iz Sarajeva prvi je stigao na Leotar i pobijedio u trci "Trebinje vertikal - trka u kamenu", dok je u ženskoj konkurenciji najbrža bila Trebinjka Maja ...

Predstavljen logo Svjetskog prvenstva u atletici u Beogradu

Atletska staza u bojama srpske zastave i simboli Beograda - tako izgleda logo Svjetskog dvoranskog prvenstva u atletici, koje će u martu 2022. godine biti održano u glavnom ...

Elzan Bibić oborio državni rekord star 49 godina

Dvadesetjednogodišnji reprezentativac Srbije u atletici Elzan Bibić oborio je na mitingu u češkom gradu Ostrava u trci na 5.000 metara državni rekord star 49 godina.

Ivana Španović vraća se treninzima na stazi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poslije duže pauze zbog preloma metatarzalne kosti desne noge polako se vraća treninzima na stazi.

Nikolina Albijanić: Odmah sam znala da će odbojka biti moj poziv

Od kada znam za sebe, znala sam da će odbojka biti moj poziv i izbor. Rekla je ovo talentovana odboj-kašica Hercegovca iz Bileće i juniorska reprezenta-tivka BiH Nikolina ...

Atletičarke Banjaluke i atletičari Novog Grada ekipni prvaci BiH

Atletičarke Banjaluke i atletičari Novog Grada osvojili su titule na Ekipnom prvenstvu BiH za dječake i djevojčice koje je održano u nedjelju u Tuzli.

Ivičić oborio rekord BiH, Rosić odličan

Atletičar Borca Luka Ivičić postavio je rekord BiH u skoku s motkom za mlađe juniore pošto je na Pojedinačnom prvenstvu Srbije u Novom Pazaru ostvario rezultat od 4,21 metra.

Duplantis preskočio 6,07 metara, ispred njega je samo Bubka

Švedski skakač s motokom Armand Duplantis preskočio je 6.07 metara na mitingu u Lozani i izbio je na drugo mjesto vječne liste skoka sa motkom na otvorenom. Ispred njega je ...