Saving page now... https://www.nezavisne.com/tagovi?strana=1&ipp=10&t=Natalija+Trivi%C4%87 As it appears live September 20, 2020 8:18:43 PM UTC

Natalija Trivić

Neizvjesno produženje časova u školama u RS

BANJALUKA Još nije izvjesno da li će doći do eventualnog produženja časova u školama u RS jer se prati epidemiološka situacija.

Trivić: Stvaramo jednake uslove za sve đake

ČELINAC - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić istakla je da je cilj Ministarstva da ulaže u sve škole u Republici Srpskoj i da stvara jednake uslove za pohađanje nastave za svu djecu.

Trivić: Škole u kojima je potvrđen virus postupile u skladu sa preporukama

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je da je, ako se izuzmu dva slučaja zaraze učenika virusom korona, izuzetno zadovoljna odvijanjem nastavnog procesa u prvoj sedmici nove školske godine, kao i odgovornošću koju su iskazali učenici, njihovi roditelji i svi zaposleni u školama.

OEBS donirao 26 laptopa Ministarstvu prosvjete i kulture RS

BANJALUKA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić razgovarala je danas sa zamjenikom Misije OEBS-a u BiH Dmitrijem Iordanidijem koji je ovom ministarstvu uručio 26 laptopa za potrebe obrazovanja djece u školama u Republici Srpskoj.

Trivić: Vlada RS će obezbijediti beskontaktne toplomjere za sve škole

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije je potvrdio da je sve spremno za početak školske godine, rekla je Natalija Trivić, ministar prosvjete i kulture Republike Srpske.

Zvaničnici položili vijence na spomenik palim borcima u Stričićima

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović i ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić položili su danas vijence na spomenik palim borcima odbrambeno-otadžbinskog rata u Stričićima kod Banjaluke, u okviru manifestacije "Kočićev zbor".

Trivić: Očekujemo dobar izborni rezultat u Hercegovini

TREBINJE - Šef glavnog Izbornog štaba Ujedinjene Srpske Natalija Trivić rekla je nakon sastanka sa predstavnicima opštinskih odbora ove stranke iz Izborne jedinice devet da Ujedinjena Srpska vodi jednu ozbiljnu politiku i da to građani prepoznaju, te da se nada odličnim rezultatima na predstojećim izborima.

Trivić: Sve škole u Hercegovini spremne za novu školsku godinu

TREBINJE - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je danas u Trebinju da su sve škole na području istočne Hercegovine spremne za novu školsku godinu.

Trivić: Pripravnički staž za 18 prosvjetara, djece poginulih boraca

PALE - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić i direktor Zavoda za zapošljavanje Srpske Miroslav Vujičić dogovorili su danas na Palama da za 18 djece poginulih boraca, a koji su prosvjetne struke, bude riješen status u smislu odrađivanja pripravničkog staža.

Trivić: Među prioritetima praktična nastava u školi i kod poslodavca

BIJELJINA - Ministar prosvjete i kulture Republike Srpske Natalija Trivić izjavila je danas da je omogućavanje praktične nastave u školama i kod poslodavca jedan od prioriteta ovog ministarstva u usmjerenju srednjih škola u Srpskoj.

Najčitanije