• شنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 8905-08840
  • خبرنگار : 71060

معتمدآريا در جشن همياران بنياد كودك: زندگي همانند يك آواي موسيقي است بايد كنار هم آن را گوش بدهيم

معتمدآريا در جشن همياران بنياد كودك:
زندگي همانند يك آواي موسيقي است بايد كنار هم آن را گوش بدهيم

جشن بزرگ همياران بنياد كودك بعداز ظهر روز گذشته ـ جمعه 15 مرداد ماه ـ با حضور هنرمندان سينما و تلويزيون و جمعي از ورزشكاران و خيرين كشور برگزار شد.

به گزارش خبرنگار بخش سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين مراسم سرور دادخواه، مدير داخلي بنياد كودك در صحبتي كوتاه اظهار اميدواري كرد كه با كمك خيرين مشكلات و به ويژه مشكلات تحصيلي كودكان بي‌سرپرست و بدسرپرست برطرف شود.

 نوشين اسماعيلي، مسوول شعبه‌ي تهران بنياد كودك هم اين مراسم را اولين همايش شعبه‌ي مركزي براي كفيلان دانست و به ذكر تفاوت‌هاي عمده‌ي بنياد كودك با ساير موسسات خيريه پرداخت.

 به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين مراسم سهيلا ،دانشجوي سال آخر، به عنوان يكي از افرادي كه تحت حمايت‌هاي بنياد كودك به تحصيل پرداخته عنوان كرد: اگر امروز به اين بالندگي رسيده‌ام، با افتخار مي‌گويم كه اين موضوع را مديون خانواده‌ي بنياد كودك هستم. من دوست دارم كه هم‌چنان در اين مجموعه باقي بمانم، اما اين‌بار به عنوان يك هميار با بنياد كودك همكاري خواهم كرد.

رويا چگيني، مسوول دفتر اروميه اين بنياد هم به ارائه‌ي توضيحاتي درباره‌ي فعاليت‌هاي انجام شده در اين مركز پرداخت و پس از آن دكتر حميدرضا رضايي در قالب صحبتي كوتاه به اهميت همياري بدون منت اشاره كرد.

 احمد ايرانشاهي، مدير عامل بنياد كودك در ادامه‌ي اين مراسم ، عنوان كرد: ما تاكنون آمار‌هاي بسيار ناراحت‌كننده‌اي داشتيم كه گاه بچه‌هاي مستعد توانسته‌ بودند خود را حتي تا سال دوم دانشگاه بالا بكشند، اما در نهايت به دليل فقر مجبور به ترك تحصيل مي‌شدند.

 وي با اشاره به آمارهاي ارائه شده از سوي وزارت آموزش و پرورش درباره‌ي كودكاني كه به دليل فقر ترك تحصيل مي‌كنند، اظهار كرد: اين آمار بسيار وحشتناك است. ما از شانزده سال پيش در بنياد كودك با اين موضوع مقابله مي‌كنيم. در آن زمان عده‌اي در خارج از كشور به اين حمايت مي‌پرداختند، اما اكنون دامنه‌ي فعاليت‌هاي ما گسترش يافته و در داخل كشور هم حاميان بسياري ما را ياري مي‌كنند.

ايرانشاهي درباره‌ي ويژگي‌هاي كودكاني كه تحت سرپرستي اين بنياد قرار مي‌گيرند توضيح داد: ما در بنياد از دين بچه‌ها و نژاد آنها سوال نمي‌كنيم و كودكان تحت سرپرستي ما بايد بي‌سرپرست يا بدسرپرست باشند، اما از آنجا كه توانايي پرداختن به تمام كودكان بي‌سرپرست و بدسرپرست را نداريم تنها آنهايي كه از نظر تحصيلي در موقعيت مناسبي قرار دارند را حمايت مي‌كنيم.

وي با بيان اين‌كه كودكان تحت حمايت اين بنياد بايد در دوره‌ي ابتدايي معدل بالاي 19 و نيم، در راهنمايي بالاي 18 و در دبيرستان معدل بالاي 17 داشته باشند گفت: ما طي پانزده سال گذشته از چهار هزار كودك حمايت كرده‌ايم. در ابتدا فكر مي‌كرديم كه تعداد كودكاني كه در كشور امكان تحصيل ندارند كم باشد، اما بعدها ديديم كه اين رقم بسيار بالا است.

مدير عامل بنياد كودك در پايان صحبت‌هاي خود، حفظ كرامت انساني كودكان تحت سرپرستي بنياد را از مهم‌ترين مسائل مورد توجه برشمرد.

 به گزارش ايسنا، در ادامه‌ي اين مراسم عليرضا خمسه، بازيگر سينما و تلويزيون عنوان كرد: پول‌هايي كه ما در اين راه خرج مي‌كنيم آنقدر اندك است كه اصلا قابل گفتن نيست، اما اين مهرباني‌ها ارزش بسيار دارد. بحث فقر و نيازمندي در جامعه‌ي ثروتمندي مثل ايران امري جدي و شايد مهم‌ترين معضل فعلي برشمرده مي‌شود، لذا من كمدين نمي‌توانم خيلي درباره‌ي اين موضوع جدي صحبت كنم و كسي هم از من انتظار طرح مسائل جدي را ندارد.

 وي در عين حال گفت: شايد اين حرف درستي باشد كه كسي كه مي‌خندد هنوز خبر هولناك را نشنيده است. واقعا داشتن اين تعداد كودك فقير در اين كشور خبر هولناكي است كه ممكن است به گوش ما پايتخت‌نشينان نرسيده باشد.

خمسه ادامه داد: اگر ما رسالتي براي هنر قائليم وظيفه‌ي ما كاستن از رنج انسان‌هاست. من مدت كمي است كه از طريق همسرم با اين بنياد آشنا شده‌ام. ما تاكنون دو دختر داشتيم، اما اكنون يك دختر خوانده هم به آنها اضافه شده است و من اميدوارم كه اين تعداد دائم افزايش پيدا كند.

 اين بازيگر در پايان خاطرنشان كرد: شايد تمام دشواري كار من و بنياد كودك اين باشد كه بخواهيم به جهانيان ثابت كنيم ما ديدگاه سياسي نداريم و تنها با نگاه انساني به فعاليت مي‌پردازيم.

در ادامه‌ي اين مراسم فاطمه معتمد‌آريا به عنوان يكي ديگر از هنرمندان حاضر در اين مراسم به صحبت پرداخت و گفت: قبل از همه بايد از هنرمندي تشكر كنم كه هرجا حركت قشنگي صورت مي‌گيرد حضور دارد. پوري بنايي هنرمندي است كه او و امثال او به ما آموختند كه چگونه مي‌شود متواضع و بخشنده بود و سهمي كه از ديگران پيش ماست به خودشان برگرداند.

 وي ادامه داد: فكر مي‌كنم امروز براي ما و همه‌ي آنهايي كه انگشتشان به انگشت ما گره خورده است روز بسيار خوبي باشد. زندگي ما همانند يك آواي موسيقي است كه اگر قرار باشد از آن لذت ببريم بايد كنار هم آن را گوش دهيم و با يكديگر در نوشتن نت‌هاي آن شريك شويم.

معتمد‌آريا هم‌چنين عنوان كرد: هر فردي توان بخشندگي را ندارد و بخشندي هم تنها مربوط به مسائل مالي نمي‌شود. آنچه كه در اين رابطه مهم است، مهرباني دل‌هاست و اگر اين مهرباني وجود داشته باشد، گذشتن از مال كار بسيار راحتي است.

در پايان اين مراسم هم حسن افشارمحمديان (معاون اداره کل روابط عمومي بانك ملي ايران)به صحبتي كوتاه پرداخت.

 به گزارش ايسنا؛ در اين مراسم كه با اجراي اميرحسين مدرس برگزار شد، علاوه بر علي‌رضا خمسه و فاطمه معتمد‌آريا هنرمنداني چون هانيه توسلي، رابعه اسكويي، پرستو صالحي، گيتي معيني، پيمان عباسي، بهشاد شريفي ، پوري بنايي نيز حضور داشتند.

هم‌چنين جمعي از بازيكنان تيم پرسپوليس به همراه حبيب كاشاني، محمد خرد‌بين، كريم باقري و كادر فني و مربيگري اين تيم از ديگر حاضران اين مراسم بودند.

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha