Sport | Vadnyugat | Suliújság | SzégyenfoltSzavazás | Szhelyi weblapok | Keresés | Archívum

Kultúra

Napi ajánló

Vasárnapi ajánló


Savaria mozi

Nagyterem
Kamaramozi

Kiállítások

Szombathely

Aktuális

Nicolas Cage - Tolvajtempó
Coca Cola Beach House

Savaria Karnevál

 

Szavazógép

Milyen stílusban írjon egy internetes újság?

Mint papírra nyomott társai
Legyen közvetlenebb, lazább, durva szavak nélkül
Itt mindent lehet!
Nem a stíluson múlik, jó-e az újság

Magyar Távirati Iroda Hírkereső

-Szombathely
-Vas megye
-Nyugat-Pannon régió

Árfolyamok

 

    =

 

 

Társlapok: 

Index.West

Vas megye Kulturális Honlapja 


SzóKöz Rádió
67,52 MHz

 

Nyugat levelezési lista

Szombathelyről a világnak

A levelet elküldve hamarosan egy angol nyelvű válasz érkezik. Ezt küldjük vissza a feladónak (reply) és ezzel kész is a regisztráció.

 

Aktuális

08.23. Büntetések a Haladásnál
halad0823.jpg (6957 bytes)A Dunaújvárosban elszenvedett négy-nullás bajnoki találkozó után Vincze Géza, a szombathelyiek vezetőedzője a juniorcsapatba száműzte Tóth Pétert és Takács Bélát. A tréner döntését azzal indokolta, hogy meglátása szerint a két játékos gyengén, lelkesedés nélkül játszott szombaton délután a bajnok otthonában.


08.22. Szekulovics sikeres premierje
Kettős bemutatkozásnak lehetett szemtanúja a Sugár úti sportcsarnok mintegy felét megtöltő nézők. Elsősorban Szrecsko Szekulovics, a Falco kosarainak másfél hónapja kinevezett edzője tette le névjegyét, továbbá a két félidős játék helyett bevezetett négy negyedes, 24 másodperces támadóidővel vegyített formáció Szekulovics sikeres premierje


08.22. Apró-cseprő szombathelyi bűnesetek
Információ hiányban szenvedő számítógépes, gyümölcstolvaj, aknafedelet a MÉH-be!


08.22. Kész a csapat és a program
Közel egy hónappal a sydney-i olimpia előtt véglegessé vált az utazó magyar delegáció teljes névsora. A szombathelyi delegáció minden eddigi részvételi rekordot megdöntött: összesen heten képviselhetik városunkat az olimpiai játékokon.


08.21.Vége
Ma délután az Északi Flotta vezérkari főnöke megerősítette, hogy nincs túlélő a Kurszkon. Ennyi a rövid MTI hír. Nincs több remény, hiába drukkolt a víz alatt rekedtekért az egész világ. Azt még sokáig fogják elmezni, mi történt a tengeralattjáróval, de az már biztos: Oroszország megint a régi arcát mutatta. Vezetői ködösítettek, hazudtak, és az emberi életek a legkevésbé sem számítottak.


08.21. “Kié itt a (Fő) tér?”
A szombathelyieket változatlanul foglalkoztatja, hogy milyen átalakítások lesznek a város szívét jelentő Fő téren. Folyik a vita arról is, hogy visszahelyezzék-e az egykor ideológiai okokból eltávolított Szentháromság szobrot a térre.


08.20. Helyek: Royal Söröző
Anyaszomorító melegben, délidőben nincs jobb dolog, mint egy árnyas helyen megpihenni. Savaria praktikus város, elárusítóhelyekből, butikokból Dunát rekeszthetünk, azonban kevés az olyan kiülős, sütkérezős hely, ahová a megfáradt utazó jó szívvel, vágyakozva betérne.


08.19. Labdarúgás NB I. 5. forduló, A csoport
Nyírség - FTC 0 - 1 (0 - 1)
Dunaferr - Haladás 4 - 0 (2 - 0)


08.19. A legfontosabb a munka!
Szrecsko SzekulovicsAlig két hónapja, hogy Szrecsko Szekulovicsot kinevezték a Falco kosarasainak vezetőedzőjévé, de már jól átlátja a szombathelyi klub jelenlegi állapotát. A szabadkai származású, 39 éves szakembert a nyugalom mintaképének lehet emlegetni, ám a nyugalomhoz következetes és ellentmondást nem tűrő szigorúság is párosul.


08.18. Tragikus előzés Sárvárnál
A 84-es számú főúton tegnap délelőtt súlyos közlekedési baleset történt. Egy német férfi Saab típusú személygépkocsijával Balatonról tartott hazafelé, de megunta a csigatempót: Sárvár felől Rábapaty irányába haladva a gépkocsioszlop előzésébe kezdett. Ám a sofőr ezúttal rosszul mérte fel autójának erejét.


08.17. Közel hetven vad kilövésével gyanúsítják a polgármestert és csapatát
A vasi rendőrök eddig 38 szarvas és 37 őz kilövésével gyanúsítják hegyhátszentjakabi polgármestert és társait, akiket július elején kapcsoltak le. A rendőrségi sajtótájékoztatón bemutattak több lefoglalt fegyvert: vadászpuskákat és egy nyílpuskát. Az erdőből ellopott vad értékét több mint egy millió forintra becsülik.


08.17. Kiégett az autó
Valószínűleg műszaki hiba miatt teljesen kiégett egy autó Szombathelyen. A Szent Márton és Vörösmarty utca kereszteződésében füstölgő öreg autót csak a tűzoltók tudták eloltani, mert a motortérben keletkezett tűzhöz a civilek a saját porral oltójukkal nem fértek hozzá.


08.17. Készül a Falco
Mint arról korábban beszámoltunk, a Falco kosárcsapatának játékoskerete Niksa Tarle érkezésével véglegessé vált. A szeptember harmincadikai rajtig azonban még a munka szakmai részének java hátra van, bár az alapozás már vagy két hete tart a Sugár úton.


08.16. Nicolas Cage - Tolvajtempó
Az autólopás csúnya dolog. Különösen akkor bosszant bennünket, ha a miénket kötik el. Törvényszerű lenne, hogy egy ilyen témájú film, nézők hiányában megbukjon a mozikban. És mégsem.


08.16. Súlyemelők az olimpián
A már korábban is magabiztosan versenyző, és remek eredményeket elérő szombathelyi súlyemelőhölgy, Márkus Erzsébet biztosan ott lehet Sydney-ben, az olimpián. A másik kiválasztott hölgy Likerecz Györgyi lesz, míg a harmadik utazó kilétét augusztus 22-én fogja felfedni Fazekas Endre szövetségi kapitány. A jelöltek: a haladásos Krutzler Eszter (63 kg), és Szik Melinda (+75 kg)


08.15. Főszponzor állt a Haladás röplabdásai mellé
A Gradex Mélyépítő Kft. személyében jelentős szponzor támogatja 2001. december 31-ig a Haladás NB I/B-s női röplabda csapatát.


08.15. Lóvá tette a külföldi munkára áhítozókat
A Szombathelyi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói nemrégiben letartóztattak egy 24 éves szombathelyi férfit, mert az illető több embert is becsapott. A férfi 1998. októberétől kezdődően különböző mesékkel csalt ki kisebb-nagyobb összegeket.


08.14. Megvan a center!
Rövidre szabott próbajátékot követően, valamivel hosszabb tárgyalássorozat után véglegessé vált, hogy Niksa Tarle személyében a következő szezonra a Falco KC Szombathely kosárlabda csapata megtalálta az oly régóta keresett centerét.


08.14. Szombathely fölött köröz a karvalytőke
Ide készül a MetroKözel s távol nincs autópálya, a villamosítás sem érte még el Szombathelyt, de a multinacionális cégek már a vasi megyeszékhely fölött köröznek.
Az első fecske a Tesco volt, amely megmagyarázhatatlan okból éppen Szombathelyt szemelte ki vidéki terjeszkedése egyik állomásának. Most pedig itt a Metro és a még sokan mások…


08.13. Häkkinen a Hungaroring idei királya
A finn Mia Häkkinen meggyőző fölénnyel nyerte a Forma1 idei Magyar Nagydíját. Häkkinen a Hungaroring idei királyaA West McLaren Mercedes pilótája mögött tizenhárom másodperccel lemaradva a Ferrari színeiben versenyző, német Michael Schumacher, majd közvetlenül utána, harmadikként Häkkinen csapattársa David Coulthard ért célba. A címvédő diadala a végső győzelemért folyó harcban kiváltképp döntő jelentőségű lehet, ugyanis Häkkinen átvette a vezetést az összetett pontversenyben.


08.13. Állatságok
Bűncselekmény hiányában a rendőrség lezárta a sormási kutyatámadás aktáját. Olvasóink közül vajon hányan hallották ezt a hírt? És hányan voltunk kénytelenek napokig hallgatni a média kirohanásait január végén, amikor is a híradások szerint egy védtelen asszonyt megtámadott két vérengző fenevad?


08.13. Szombathely mégse olyan álmos?
Szombathely mégse olyan álmos?Sokszor hallani azt a vádat, hogy a vasi megyeszékhelyen élőknek legfontosabb a nyugalmuk.
Nem szeretik a hangos rendezvényeket és szeretnek tízkor ágyba bújni. A fúvós fesztivál fogadtatását látva, mintha mégsem így lenne.


08.12. Haladás - Győr 0 : 3


08.12. Építés és rombolás a Puskás Tivadar utcában
távlatban az utca képeNéhány hete munkagépek vonultak fel az ipartelepi Puskás Tivadar utcában, és nagyszabású munkálatokba kezdtek. Az útszélesítés már igencsak ráfért erre a szakaszra. Ugyanis több nagy gyár is megtelepedett itt, és a sűrű gépjárműforgalom megnehezítette a közlekedést. Ha például egy kamion szembe találkozott a menetrend szerinti buszjárattal, már ki is alakult a dugó.


08.11. Az értelmiség tiltakozik a cenzúra ellen
Ma délelőtt nyílt levelet jutattak el Szabó Gáborhoz, Szombathely polgármesteréhez. Az levél aláírói - valamennyien jól ismert személyiségei a város kulturális életének - a városi lapnál kialakult helyzet miatt tiltakoznak. Mint írták, szombathelyi polgárként szót kell emelniük a független sajtó védelmében. A polgármestert, és a várost irányító, Fidesz-MPP által vezetett koalíciót azzal vádolják, hogy erőszakos, intoleráns politizálást folytat.


08.11. Fúvós fesztivál Szombathelyen
Mától egészen vasárnapig zenétől lesznek hangosak Szombathely utcái. Ugyanis ezen a hétvégén rendezik meg a IV. Nemzetközi Fúvószenei Fesztivált. Az egyre népszerűbb program az idén bővült is, a térzenék, és a szokásos Fő téri utcabál és bemutatók mellett az idén a zenekarok esti muzsikát is játszanak a Csónakázó tó partján.


08.11. Mindent a Savaria KarnevárólSavaria Karnevál
Csütörtökön délután ugyancsak megadták a módját annak, hogy felavassák a Fő téren található információs pavilont, amelyben mindent meg lehet tudni az augusztus végi Savaria Karneválról.


08.11. Krivacsevics Nyíregyházán, McClendon nem jön
Krivacsevics Dragoljub tíz évet töltött el Szombathelyen, tíz évig aktívan tevékenykedett hol játékosként, hol másodedzőként a Falco kosárcsapatának háza táján. Az 1999/2000-es szezonban befejeztével azonban elváltak a klub és „Krivi” útjai.


08.10. Kamara-vég
Elköltöttek 30 milliárd forintot, felvettek egy rakás embert, beszedték a tagdíjakat, aztán amikor meg kellett volna tartani a tagságot, becsődöltek. Kamara-sztori magyar módra.


08.10. Jackie Chan: Új csapás
Ebben a filmben minden megtörténhet. És meg is történik. A vadnyugat a helyszín, a vadkelet egy-két prominens szereplőjével. Jackie Chan átmenetileg a vadnyugatra költözött és köszöni, jól érzi magát.


08.10. Hova lettek a nagy reménységek?
A kérdés örökzöld, de a 90-es évek derekán, négy esztendővel Mexikó után, a magyar labdarúgó utánpótlás nevelés éppen a legaktuálisabb feladatnak számított. „Kizárólag ez az egyetlen megoldás” - hangzott a fő érv, és már érkeztek is kettesével a holland, a német vagy az angol és olasz módszert bemutató szakirodalmak, videokazetták. Így, tíz év távlatából már az „eredményekről” is beszámolhatunk.


08.09. Géppisztolyos rablók Hegyfalun
Hegyfalun, a helyi takarékszövetkezet fiókját két géppisztolyos rabló kereste fel ma délután. Akciójuknak azonban szemtanúja is volt, a polgármesteri hivatal egyik alkalmazottja felfigyelt a sietősen távozó ügyfelekre, akik a nagy rohanás közben vastag bankókötegeket is elpotyogtattak. A vasi rendőrök a rablás után nem sokkal elfogták az autóval menekülő tetteseket.


08.09. Dunaferr-szindróma
Szerda este nekiesik a Dunaferr a Rosenborgnak, s ha a dunaújvárosiaknak minden összejön (vesd össze: kis szerencsével), akkor becsúszhatnak a Bajnokok Ligájába.


08.09. Egy kapcsolat vége
Egy kapcsolat végeA hivatalnok férjet az asszonyka unja, az író is magányos, törvényszerű hát, hogy titkos kapcsolat szövődik köztük. Szerelemük, mint a melodrámákban lenni szokott, egyszeri, határtalan és mindörökké tartó. A film azonban a sablon történet ellenére sem válik unalmassá, a rendező remekül bánik az idővel, észrevétlenül játszik, múlttal és jelennel. Stílusa finom és érzéki, képei ízlésesen és szépen fotografáltak.


08.09. Bankját fosztogatta
Az alapszabályt, miszerint onnan kell pénzt szerezni, ahol sok van, jól ismerte egy szombathelyi banktisztviselő, ezért saját bankjából nyúlt le néhány milliót. A zsaruk viszont egy másik alapvetésre hivatkoznak - csak idő kérdése, mikor bukik le egy bűnöző -, hiszen az elmúlt napokban sikerült a végére járniuk a nem mindennapi ügynek.


08.08. Tájékoztató - csak idegeneknek
Pár hete új táblák jelentek meg Szombathely utcáin. Céljukat tekintve útbaigazító térképek. De e sorok írójának jó pár percébe tellett, míg valahogy eligazodott rajtuk. Ha unatkoznak, vagy éppen buszra várnak, önök is megpróbálhatják!


08.08. Húsz év után rekortánpálya Szombathelyen
Szinte hihetetlen, hogy egy kifejezetten jó és szükséges kezdeményezés több mint két évtizede vár a megvalósításra. Ma úgy tűnik, hogy végre célegyenesbe érkezett a műanyag borítású, azaz rekortán atlétikai pálya építése - igaz eddig már nem először ért el az ügy, csak éppen a célba érés maradt el.


08.07. Egy csendes vasárnap délután
Lett volna. Ha éppen nem lett volna jó idő. Ha éppen nem most lett volna a Kosárjam soron következő állomása Zalaegerszegen. Ha éppen nem nevezett volna 88 csapat. Ha éppen nem egy frankó gárda (szervezők, mekisek, rébuszosok) igyekezett volna mindent megtenni, hogy több száz egerszegi kiválóan szórakozzon.


08.07. Tengerre szombathelyiek!
Van még néhány hét hátra augusztusból, és lesz vénasszonyok nyara is. Százezrek kerekednek fel nyaralni, köztük sok ezer Vas megyei. Aki ezekben a napokban Horvátországot célozza meg, többféle irányba is elindulhat


08.07. Elmarad a Pannon Kosárlabda kupa?
Hetedik éve megszakítás nélkül adott otthont előbb csak Szombathely, majd később Bük is a Pannon Kupa elnevezésű férfi kosárlabda tornának. A hagyomány azonban most megszakadni látszik, ugyanis a meghívott öt válogatott sorra megköszönte az invitálást, de közölte, nem tudnak eljönni a magyar tornára.


08.06. A Reptéri csata
Minden sportág életében van egy kiemelt esemény, amelyet a lelkes amatőröktől kezdve a   legfanatikusabbakig mindenki előre bekarikáz a naptárában. A mostani hétvégén, augusztus 5-én a magyar paintball őrültek színe-java Tökölön, a Maléter Pál repülőtéren gyűlt össze
.


08.06. Fabényi Júlia a Műcsarnok új igazgatója
Pénteken Rockenbauer Zoltán kulturális miniszter kinevezte Fabényi Júliát, a Szombathelyi Képtár eddigi igazgatónőjét a Műcsarnok élére. A művészettörténész szeptembertől veszi át a Műcsarnok vezetést, a kinevezés öt évre szól.


08.05. Spirál
Egyes tanárok előrelátóan beszámoztatják a spirálfüzet oldalait, hogy a csintalan diák még véletlenül se tudja eltávolítani a kellemetlennek tűnő bejegyzéseket, rossz osztályzatokat. Valami hasonlóra lenne szükség a politikában is, hiszen jónéhányan előszeretettel tépnék ki pályafutásuk azon lapjait, melyért ez esetben nem az apucitól, hanem a választótól kaphatnak büntetést.


08.04. 222
leszer02k.jpg (3104 bytes)Katonás sorban állnak a kettesek a címben, nem úgy, mint a csütörtök reggel leszerelt katonák napnyugtára.


08.04. Elmarad a Pannon Kosárlabda kupa?
Hetedik éve megszakítás nélkül adott otthont előbb csak Szombathely, majd később Bük is a Pannon Kupa elnevezésű férfi kosárlabda tornának. A hagyomány azonban most megszakadni látszik, ugyanis a meghívott öt válogatott sorra megköszönte az invitálást, de közölte, nem tudnak eljönni a magyar tornára.


08.04. Fabényi a Műcsarnok élén?
Minden esély megvan arra, hogy szeptembertől Fabenyi Júliát, a Szombathelyi Képtár mostani igazgatóját nevezik ki a Műcsarnok élére.


08.03. Új közösségi szállás Szombathelyen
Közösségi szállás - egyértelműen negatív fogalom. Híradós élményeinkből felderengő képeken nyomor, bűz, balhék és jobb sorsra érdemes emberek köszönnek vissza. Emberek, akik elindultak a jobb élet reményében, de alig a cél előtt fennakadtak.


08.03. Bodajk-Haladás 3-6
A szerda este lejátszott Magyar Kupa mérkőzésesen a szombathelyiek góljait Győri (3), Nelio, Somfalvi és Halmosi szerezte.


08.03. Áram sújtotta munkások
Egy héten belül két munkás szenvedett halálos áramütést Szombathelyen. Az egyik dolgozó meghalt, a másik életéért a pécsi Honvéd kórház orvosai küzdenek. Mindkét balesetet valószínűleg a szerencsétlenül járt melósok figyelmetlensége okozta.


08.03. Nem kell a Barátság, Béke, no meg a Verseny?
Egyik ismerősöm panaszkodott: az Élmunkás utcában lakik, s vérciki, hogy a rendszerváltás után tíz évvel még ezt a mozgalmi múltra emlékeztető elnevezést kell használnia. A derék szombathelyi most fellélegezhet, mert a várost irányító frakció oszlopos tagja, Bukits Miklós összegyűjtött néhány utcanevet azzal a szándékkal, hogy minél előbb átnevezzék őket.


08.02. Kifosztották a Maci Marketet
A nagy bankrablásokhoz hasonlóan a szombathelyi Maci Market ipari kamerája is rögzítette, amint egy vékony fiatalember este fél tizenegy magasságban elveszi az aznapi bevételt. A rabló alig volt feltűnő a nyári éjszakában: kezén kesztyű, szemét napszemüveggel takarta, ráadásul sapkájára kapucnit húzott.


08.02. Kupameccsre készül a Haladás
Bodajkon, a helyi NB/II-es együttes ellen vívja soron következő kupameccsét szerdán délután fél öttől a Haladás. Mint ismeretes, a kupasorozat első fordulójában Lipóton, a helyi megyei elsőosztályú csapat ellen egy-null arányú győzelmet aratott a szombathelyi gárda.


08.02. Ősszel indulhat a póló Szombathelyen
Mint arról már korábban beszámoltunk, Szombathelyen alakulófélben van egy vízilabdacsapat. Az ok, ami miatt még nem űzik a pólót városunkban roppant egyszerű: a klub vezetőinek még nem sikerült egyeztetni az uszoda vezetőivel, hogy miként is lehetne kivitelezni a tréningeket. A probléma többrétű, ám elsősorban az anyagiakban keresendő az elakadás magyarázata.


08.01. Egy hét Sziget
Szerdán kezdődik, és egészen augusztus 9-ig tart az idei Pepsi Sziget, kis hazánk legmenőbb, legtöbbet ígérő, és legprofibban reklámozott kulturális rendezvénye. Ahogy Müller Péter „Sziámi” mondta még a kezdetek kezdetén, 1993-ban: „Kell egy hét együttlét”. 


08.01. A Fő tér tartósítása
Át kell-e építeni a szombathelyi Fő teret? Ez volt legutóbbi közvélemény kutatásunk kérdése. A legtöbb válaszadó nem jött különösebb lázba a dologtól, de a szoros versenyben a többség mégis úgy vélte: nem kell változtatni rajta. 


08.01. Somfalvi volt a legjobb
Vincze Géza, a szombathelyiek vezetőedzője szombaton késő este értékelte a Sopron elleni bajnoki mérkőzést. A tréner lapunk kérdésére elmondta, bár sok játékosa nyújtott jó teljesítményt a hazai nyitányon, véleménye szerint Somfalvi kiemelkedett a mezőnyből.


07.31. Gécsek, Németh és Kiss Balázs olimpikonok
A szombaton és vasárnap lebonyolított 105. Országos Atlétikai Bajnokságon a vasi versenyzők közül a legnagyobb érdeklődés a férfi kalapcsávetés versenyét kísérte. 


07.31. Helbich Srdant szerződtették 
Helbich S
rdané lett a Falco KC csapatában még kiadó négyes poszt. A fiatal kosaras szombaton érkezett próbajátékra a vasi fővárosba, és vasárnap már a szerződést is aláírták


07.31. Bűnügyek napról-napra
Kis vasi búzabiznisz, pórul járt ifjú besurranók, autófeltörés családi összmunkában.


07.31. Haladás - Matáv-Sopron 3:0
Mintegy hétezerötszáz néző zarándokolt ki szombaton este a Haladás Rohonci úti stadionjába, ahol is az NB/I újonca csapott össze a brazil játékosait először soraiban tudó zöld-fehérekkel. A mérkőzésen teljesen megérdemelt Haladás győzelem született. 




Heti hírösszefoglalók
1999.

35.hét  | 36. hét | 37. hét  | 38. hét | 39. hét 
40. hét
| 41. hét | 42. hét | 43. hét | 44. hét
45. hét
| 46. hét | 47. hét | 48. hét | 49. hét
50.
hét | 51. hét | 52. hét | 53. hét

2000.

1. hét | 2.hét | 3.hét | 4. hét | 5.hét | 6. hét | 7.hét
8.hét
| 9.hét | 10.hét | 11.hét  | 12.hét
13. hét
| 14.hét | 15.hét | 16.hét | 17.hét  | 18.hét
 | 19.hét | 20.hét | 21.hét | 22.hét | 23.hét | 24.hét
25.hét
 
| 26.hét | 27.hét | 28.hét | 29.hét
30.hét



A hét képe:
(archívum)


"Szeretek a falra írni!"
Alatta: "Te hülye, ez egy ajtó!"
(Szűrcsapó u.)


 Optimális felbontás: 800*600!
Internet Explorer ajánlott!

 

Játék


SASSZEM (08.01.)
Nyitott szemmel jár a városban? Akkor már biztosan látta ezt a részletet. De hol? Írja meg, és nyerjen!

torony_0801.jpg (23174 bytes)


SASSZEM - országos  (08.01.)
Mivel nagyon sok "nem-szombathelyi" is látogat minket, ezért nekik is esélyt adunk a nyerésre!

 


Előző játék megfejtése:
Esztergom


Savaria Karnevál

Karnevál-játék


Rébusz-játék
Négy "egyszerű" kérdés minden héten. Vigyázat! Nem biztos, hogy az a megoldás, ami a legkézenfekvőbbnek tűnik!


zw_zeig.gif (3850 bytes)STARKL-játék


Painball
Paintball


FIFA Modemliga


 

FIFA Kupa


Freeware-vadász


Nyereményjátékunk kérdéseire már most megtalálhatja a választ!
Kattintson ide és olvasson figyelmesen!


Magyarország legnépszerűbb on-line stratégiai játéka!

Köszöntjük a Hódító 3.  tettrekész játékosait! 


Suliújság

Az Oladi Művelődési Központ diákújságíróinak cikkei

Címlap

Mi-Ti

-Címlap
-Tanácsadás

-
Tanfolyamok
-Túrák, kirándulások
-Állás
-Ifjúsági csoportok
-Külföldi tanulás munkalehetoséggel

...és még annyi minden...

IngyeNet
A Net hemzseg az ingyenes dolgoktól, csak meg kell találni. Mi ebben segítünk. Itt minden ingyen van és postaköltséget sem kell fizetni. Persze angol tudás nem árt...

MP3.com - CD 100 MP3 számmal
HP -Nyomtatótisztító készlet: CD+ 5 tisztító lap 
Pat's Gold -12 zeneszámból álló válogatás CD-n
InsideDVD -ingyenes mutatványszám DVD-vel
PogoPet -Ajánld a lapot három barátodnak és kapsz egy pólót

Hasznos

Vasi Volán menetrend
MATÁV
PannonGSM tudakozó
Angol
, Német, Egyéb szótár
MÁV
menetrend
KiKi
, HuDir, MaCi, BoCi keresők  
Újságosstand


Kikapcsolódás

Hamarosan  80 MB-nyi válogatással kedveskedünk olvasóinknak az Internet legjobb, leghumorosabb képeivel, videóival, szellemes programjaival.


Ízek háza

-Royal Söröző
-Gerendás étterem
-Marco Polo

Pénzkereset a Neten

Az Internet felhasználóinak rohamos növekedésével egyre több cég lát üzletet a netes reklámokban. Felsorolunk néhány lehetőséget, ahol pénzt kereshetünk azzal, hogy lógunk a Neten. A feltétel általában egy kis reklámcsík megjelentetése. Angolul értők előnyben!

Magyar

Külföldi

***ÚJ*** 

ProcessTree
Keress pénzt üresjáratban!

  

Számítógép

-Játék

-WEBParadicsom

WebAttack: nagyon jól struktúrált, rendszeresen frissített, naprakész angol nyelvű honlap, ahol minden netező megtalálhatja a neki megfelelő ingyenes, ill. shareware programot.  Gyors, bőséges: ki kell próbálni.  Vigyázat: a bőség zavara káros a merevlemezen található szabad helyre! (crx)


-FREEWARE
Ingyenes és hasznos segédprogramok 

   Keresés a Nyugat oldalain                 powered by FreeFind
 
Szolgáltatónk:

Köszönjük a támogatást:

    

E-mail a rovatvezetőknek:

Kultúra  |  Sport  |  Vadnyugat  |  Szégyenfolt  |  Suli  |  Számítástechnika Win - Játék Humor  |  Vélemény

©2000 - Nyugat Média és Világháló Egyesület
Információ az egyesületről: (30) 90-10-655 -ifj. Tánczos Mihály
Javaslatok, ötletek: info@nyugat.hu

 
 

 

 

Banner Plus Linkcsere
Banner Plus Linkcsere - webmester-ajánló