Køreglæde uden forbehold
Der er smukke biler og der er sikre, der er sportslige biler og der er eksklusive. Og så er der en bil, der er det altsammen på én gang, endda i en ny udgave: Den nye Audi A4. Progressiv når det gælder design, sikkerhed , dynamik og værdifasthed: For den nye Audi A4 betyder det, at man er gået nye, utraditionelle veje - samtidig med at man har draget fordel af Audi’s mangeårige kompetence.Tag en prøvetur i din drømmebil
Audi A4 priser og yderligere info
 Bestil Audi A4 Katalog
 Audi A4 Galleri
  
 
Køreglæde uden forbehold
Den nye Audi A4 er bygget på en helt ny platform, der tager den mest moderne teknologi i brug. Derfor bruger vi også aluminium i karrosseri, chassis, hjulophæng og motor. Det er ikke alene et utroligt let metal, det er også både stivere og mere holdbart end stål. Derfor er vridningsstabiliteten i den nye Audi A4 også øget med 45% i forhold til forgængeren. Og samtidig er den ikke meget tungere på trods af, at den har fået mere udstyr og er vokset betydeligt, blandt andet med meget mere benplads. Brugen af aluminium i den fireleddede foraksel og trapez-leddede bagaksel, skal man måske være ingeniør for at kunne se fordelen i, men alle vil kunne mærke den i køreegenskaberne. Det samme gør sig gældende for quattro-systemet - det intelligente firehjulstræk - som automatisk skifter trækkraften til det eller de hjul, der har behov for den. Faktisk kan quattro systemet flytte trækkraften så fordelingen mellem for- og bagaksel kan variere fra 25-75%, og derved sikre, at du konstant har den optimale fordeling. Og så er prisen for denne ekstra sikkerhed og køreglæde endda reduceret betydeligt i forhold til forgængeren.
Den dynamiske A4
Det bedste fra to verdener
Den nye Audi A4 kan desuden leveres med det revolutionerende trinløse automatgear Multitronic. Fordelene er tydelige: mere komfortabel acceleration uden de velkendte automatgearkasse ‘ryk’ samtidig med højere acceleration og lavere brændstofforbrug på niveau med de manuelle modeller. Altsammen fordi Multitronic udnytter drejningsmomentet optimalt - hele tiden. Da gearkassen ikke skal skifte gear, sker der intet tab af moment, hvilket sikrer en god brændstoføkonomi og acceleration. I Audi A4 programmet finder du også to helt nye aluminiumsmotorer, nemlig en 4-cylindret 2,0 liter med 130 HK og en 6-cylindret 3,0 liter med hele 220 HK. Desuden er TDI-programmet udvidet betydeligt med to nye 4-cylindrede pumpedysemotorer, der yder 100 HK og 130 HK og kører over 18 km/l i gennemsnit. Endelig to nye 6-cylindrede TDI-motorer med en volumen på 2,5 liter, der yder henholdsvis 155 HK og 180 HK, hvoraf den sidste har A4 programmets højeste drejningsmoment på ikke mindre end 370 Nm.

 

Sikkerhed uden kompromiser
Også med hensyn til sikkerheden har vi ikke kunnet nøjes. Derfor er den nye Audi A4 udstyret med den seneste generation af ESP - elektronisk stabilitetsprogram - som automatisk sikrer at hver enkelt hjul bremses optimalt og samtidig binder bilens andre sikkerhedssystemer sammen, blandt andet ABS (antiblokeringssystemet) og EBV (elektronisk bremsekraftfordeling). Desuden er den nye Audi A4 - udover fører- og passagerairbags samt sideairbags - udstyret med SIDEGUARD - hovedairbags, som i tilfælde af en sidekollision skyder ned foran sideruderne og beskytter såvel forsæde- som bagsædepassagerer. Sikkerheden forøges yderligere med en ‘bremseassistent’, der automatisk øger bremsekraften til det maksimale under nødopbremsning, selestrammere, selekraftbegrænsere samt brugen af kraftigere plader i dørene.
 
Køreglæde og komfort
Den nye Audi A4 er som standard udstyret med dobbeltsidet, fuldautomatisk klimaanlæg, der reguleres automatisk af de syv sensorer, der er placeret i kabinen. Således justerer klimaanlægget automatisk for solens påvirkning - det vil sige: kører du i længere tid med solen stående ind fra din venstre side, vil anlægget automatisk korrigere og øge ventilationen i venstre side indtil den valgte temperatur er nået. Samtidig giver anlægget mulighed for, at passageren i højre side selv kan indstille temperaturen i sin side, uafhængigt af føreren. Klimaanlægget er desuden udstyret med nøglememory, så hver person med nøgle til bilen automatisk får indstillet indeklimaet til det niveau, som vedkommende har forladt bilen i sidst. Komforten understreges yderligere af fjernbetjent centrallås, CD-afspiller, el-indstillelige sidespejle, el-ruder foran samt trinløs højdeindstilling af førersædet.

Service med sikkerhed
En ny Audi er automatisk omfattet af Audi Longlife Service. Bl.a. takket være nye motorolier med bedre viskositet, har vi forlænget intervallerne mellem de obligatoriske serviceeftersyn, så der nu kan gå op til 2 år eller 30.000 km, før du skal undvære din Audi i en halv dags tid. For TDI-motorerne endda op til 50.000 km for de 4-cylindrede og 35.000 for de 6-cylindrede. Og da intervaller med den længde kan få en til helt at glemme behovet for service, gør bilen selv opmærksom på, når olie eller bremser trænger til at skiftes. Skulle du mod forventning få brug for hjælp mellem to serviceeftersyn, dækker Audi Mobilitetsservice alt lige fra nødhjælp og bugsering til erstatningsbil - og endda taxi, flyrejse og hotelophold, hvis det er nødvendigt. Og Mobilitetsservicen varer resten af bilens liv, så længe de jævnlige serviceeftersyn sker på autoriserede Audi værksteder.