HOME

BILER
 Corsa
 Agila
 Tigra
 Astra
 Astra Coupé
 Zafira
 Vectra
 Omega
 Frontera

BRUGTE BILER

TILBEHØR

ERHVERVSKUNDE

FINANSIERING

OPEL FORHANDLERE

KUNDE SERVICE

OPEL LINKS

SITE MAP

JURA

KONTAKT
 
Genoplad din sjæl
Livsstil
Vectra
Vectra
Hjul
Ecotec Motor
Introduktion
Vectra: En bedre start på dagen
Alt yder bedre i Vectra. Især dig.
Der er mere end 3.000 forbedringer indbygget i den sidste modelserie Opel Vectra. Vores designere og ingeniører stoppede ikke ved en simpel ombygning, men hævede den standard, der blev sat med den første generation af Vectra, til et nyt og højere niveau. En bil, der ikke blot er designet til at opfylde et løfte om kvalitet, pålidelighed og sikkerhed, men som også er konstrueret til at gøre livet på vejen nemmere og mere problemfrit. 

4-dørs
Vectra 4-dørs
Vectra med 4 døre, er designet til at appellere til alle fem sanser. Opel's ingeniører har forsøgt at gøre det til en intuitiv oplevelse, at fjerne fornemmelsen af rutine ved bilkørsel og at genskabe begejstringen. Få en prøvetur hos din lokale forhandler idag.
Vectra 4-dørs

5-dørs
Vectra 5-dørs
Hvorfor nøjes med at køre en 5-dørs, når du kan køre en Vectra 5-dørs? Helt nyt udseende med  kofangere, side- og bundbeskyttelseslister  hellakeret i bilens farve,  giver føreren af Vectra 5-dørs et tilfredsstillende svar. Naturligvis,  Vectra fortjener at blive set efter i sømmene, gør det idag hos din lokale Opel forhandler.
Vectra 5-dørs

Wagon
Vectra Wagon
Vectra Wagon giver større rummelighed og funktionalitet til personer med en aktiv livsstil - den skaber nye muligheder og giver frihed til at opleve mere. Som ekstra fordel kan du indpasse hele familien i  Vectra Wagon. Men kør en tur alene, så vil du glemme alt om det.
Vectra Wagon
 Introduktion 
 Modeller  
 Farver  
 Sikkerhed  
 Tilbehør  
 Finans  
 Motorer  
 Priser  
 Brochure  

Vectra
Flere af gangen?
Opel Bank