Centre de Documentació Digital de la Baronia de Cabassers

Presentació

Arxiu públic

Arxiu d'accés restringit

Investigació

Llibres

Baronia de Cabassers

Centre de Documentació Digital

Xat

Fòrum

Llibre de visites

Enllaços

Correu electrònic

ATENCIÓ: Aquesta pàgina està en obres. Les reformes que hi estem fent provoquen que els links encara no funcionin correctament o que remetin a continguts que no corresponen al que s'anuncia. Corregirem aquestes mancances amb la màxima brevetat possible. Mentrestant, us agraïm la vostra visita i esperem que torneu aviat.


Últimes novetats

ARQUITECTURA.- Ja es pot consultar el catàleg en línia del patrimoni arquitectònic i arqueològic cabasserol. Accés lliure.

ARXIUS.- Mostres documentals de l'Arxiu Parroquial de Cabassers. Per accedir-hi, registreu-vos.

ARQUEOLOGIA.- Cabassers podria allotjar les restes del monestir de Bíclarum, un edifici visigòtic del segle VI. La investigació de Josep Ferré i Carles Prats posa al descobert una sèrie d'evidències que demostren, com a mínim, l'existència a Cabassers d'un edifici religiós datable durant el període visigòtic. Accés lliure. En preparació

INVESTIGACIÓ.- Edició electrònica de les ordinacions municipals de la Bisbal de Falset i reproducció digital del manuscrit del segle XVII. Registreu-vos per consultar aquest material.

MÚSICA.- Col·lecció de partitures amb composicions de músics cabasserols dels segles XIX i XX per a diverses bandes locals. Conté la reproducció digital de les partitures i els fitxers midi per poder escoltar les peces. Registreu-vos per consultar-ho.


UTILITATS

Panda ActiveScan - Free Online Virus Check


Visites des del juny del 2001:

Per contactar amb nosaltres:

webmaster@cabassers.com

Aquesta pàgina és el portal del Centre de Documentació Digital de la Baronia de Cabassers, entitat de recerca independent que té com a objectiu l'estudi de la zona geogràfica formada pels municipis de la conca del riu Montsant de la Bisbal de Falset, Cabassers, la Figuera, el Lloar, Margalef i la Vilella Baixa.

Tots els materials que es publiquen en aquesta web estan subjectes a les lleis i tractats internacionals sobre propietat intel·lectual. Si no s'indica el contrari, es permet la reproducció i difusió de tots els materials que conté aquest lloc sempre i quan se citi clarament l'autor i la font. Els drets de Copyright són propietat dels autors dels articles, i no del Centre de Documentació Digital de la Baronia de Cabassers, per tant, en aquells casos en què la reproducció dels documents no sigui lliure i estigui sotmesa a condicionants, caldrà que l'interessat es posi en contacte amb l'autor del material en qüestió per tal de sol·licitar autorització per reproduir-lo.

Presentació Arxiu públic Arxiu restringit Investigació Llibres Xat Fòrum Llibre de visites Enllaços Correu