Tilbage til forsiden


»Brochure»Teknik - Udstyr»Farvekort»Prisliste

Multipla

En italiensk multikunstner.

Seks personers luksus. Stationcar, minibus og personbil i ét. En drøm på vejen. Du vælger en Multipla Fiat, fordi du ønsker noget andet og mere.

At Multipla Fiat blev valgt som Årets Bil 2000 i Danmark er helt naturligt. Dens overraskende stil er tilpasset alle krav til plads og komfort. Højt tag, store vinduer, ingen spidse hjørner. Her er masser af rum og masser af plads; Fiat Multipla har hele seks individuelle sæder, fordelt på tre forsæder og tre bagsæder. Alligevel måler den kun fire meter.

I Multipla Fiat har vi sat fokus på køreglæde, sikkerhed og hensyn til miljøet. Snyd ikke dig selv for en tur i en Multipla Fiat. Gå ned til din nærmeste forhandler og se den. Og oplev at selv fantasien kan forvandles til en præcis videnskab. Som vi har gjort det med Multipla Fiat.

Multipla Fiat er udstyret med bl.a. servostyring, airbags, sidebags, centrallås, stereoradio, el-betjente ruder, højdejustérbart rat og Fiat CODE II tyverisikring. De midterste sæder for og bag kan bruges som bord og har udskæring til flasker. Sæderne i anden række kan foldes sammen eller fjernes helt. Se i øvrigt specifikationerne under Teknik.

Multipla Fiat forhandles i Danmark i to versioner: SX og ELX.

« Tilbage   Opdateret D. 18-06-2003