LT Kassevogn - pladsfordele med ståhøjde

Alt er koncentreret om brugsværdi og aflastning for chaufføren. Aflastningen begynder allerede med den store åbning til varerummet.

Bemærk:
Under Punktet "Akselafstand" øverst til højre, kan du se stregtegninger og mål på de forskellige længder (3000 mm, 3550 mm og 4025 mm) af en LT kassevogn.
Printervenlig side
LT Kassevogn leveres i 3 forskellige akselafstande: 3000 mm med almindeligt tag, 3550 mm med almindeligt eller forhøjet tag og 4025 mm med forhøjet tag.

Høje bagfløjdøre med ruder åbner til et varerum med en ladflade, der - alt efter akselafstand - er fra 4,3 m2 til 7,3 m2 og med et varerumsvolumen fra 7,0 m3 til 13,4 m3.

Den store skydedør i siden giver dig en ekstra mulighed for at komme ind og ud af det 1855 mm høje varerum (versionen med forhøjet tag), hvor det også er let at placere Euro-paller.

For at godset ikke skal rutsje frem og tilbage på gulvet, kan der som ekstraudstyr fra fabrikkens side monteres fastsurringskroge i varerummet.
Store bagfløjdøre giver en læsseåbning på 1560 mm i bredden og 1540 mm i højden (på versionen med forhøjet tag er læssehøjen endda 1775 mm), og afstanden mellem hjulkasserne på 1270 mm (1022 mm i LT 46 med tvillingmontering) sikrer, at Euro-Norm-paller uden problemmer kan sættes ind og skubbes fremad i varerummet.
Bagfløjdørene kan stoppes ved 90 grader og i alt åbnes til 180 grader. Som ekstraudstyr kan du bestille døre, der kan åbnes helt op til 270 grader.

Hvis du har behov for at kunne læsse og losse fra begge sider, kan du som ekstraudstyr bestille en ekstra skydedør i venstre side.
Sidevæggene i varerummet er næsten lodrette, og dermed giver de mulighed for en rationel stabling. Samtidig er det nemt at montere reoler eller værktøjsskabe og -hylder.
Med en indvendig længde fra 2515 mm til 4215 mm - afhængigt af akselafstanden - og en bredde på 1736 mm er der et rumfang i varerummet fra 7,0 m3 til 13,4 m3. Med en højde på 1855 mm (modeller med forhøjet tag) kan du ikke alene læsse i højden, du kan også gå og stå oprejst, hvilket jo også er en aflastning.

Til sikring af godset i varerummet kan du vælge mellem forskellige typer adskillelse mellem førerkabine og varerum. Det kan alt efter behov og anvendelsesformål være en helt lukket adskillelse med rude, en halvhøj adskillelse eller et net bag førersædet. Reservehjulet optager ingen plads i varerummet, idet det er anbragt pladsbesparende og udefra tilgængeligt under varerummets gulv.
Som sagt: LT er konsekvent bygget til at blive udnyttet optimalt.

LT Kassevogn
3000 mm.
3550 mm.
4025 mm.
Førerkabine
Indtræk og lakering
Sikkerhed
Bestil brochure
Find forhandler
Prøv en varevogn
Motorer
Tekniske data og udstyr
Galleri
Ekstraudstyr
Priser
Garanti og reklamation
Mobilitetsservice
Serviceaftaler
Leasing og finansering
Hent Adobe Acrobat Reader