Onsdag
18-02-2004


Heksene fra Warren Manor
Prue, Piper og Phoebe Halliwell (Shannen Doherty, Holly Marie Combs og Alyssa Milano) er tre ikke helt almindelig søstre. De er nemlig udstyret med heksekræfter. Men det er af den gode slags. De bruger derfor deres kræfter og trylleformularerne i deres store tryllebog, ”Skyggebogen”, til at hjælpe uskyldige og svage mod de dæmoniske kræfter, der hærger omkring San Francisco.Afsnit information

16/2 15:00
“Forsvundne kræfter”. Halliwell-søstrenes tante Gail beder dem om hjælp til at finde svar, da en række lig findes i hendes by. Det viser sig imidlertid senere at tante Gail kun er interesseret i at stjæle sine niecers heksekræfter, så hun kan indgå en pagt med en dæmon, der vil sikre hende evig ungdom. Piper er imidlertid ikke ulykkelig over at have mistet sine kræfter – hun nyder tanken om at kunne leve et normalt liv.

17/2 15:00
"Gys i virkeligheden". Phoebe bliver fascineret af en person i en gyserfilm, men kommer på den måde til at lukke illusionernes dæmon ind i sin verden. Den uhyggelige dæmon er opsat på at skabe kaos i den virkelige verden ved at bruge en ganske særlig evne – den kan nemlig gøre personer fra gyserfilm til virkelighed.

18/2 15:00
"Ex Libris". Piper opdager at Leo gemmer på indtil flere hemmeligheder - bl.a. at han er gift! Phoebe forsøger at hjælpe spøgelset af en myrdet studine, Charlene. Hun blev myrdet af en dæmon, men kan ikke forlade den jordiske verden, før hun har hjulpet Prue med at fange en modbydelig morder.

19/2 15:00
"Astral-aber". En læge, der behandlede Piper, da hun var dødeligt syg, begynder at efterforske, hvordan det kunne være at hun overlevede på så mirakuløs vis. Ved et uheld får lægen fingre i søstrenes kræfter, og begynder nu at bruge den på uhyggelig vis for at redde sin døende søster.

20/2 15:00
"Verdens ende".Halliwell-søstrene må træffe et svært valg, da det går op for dem, at Prue er blevet taget til fange i en overnaturlig dimension, hvorfra de kun kan redde hende, hvis de indgår en pagt med tre helvedesryttere, som planlægger at fremprovokere verdens ende.

Originaltitel: Charmed
Sæson: 2
Kategori: Serie
Genre: Drama
Country: USA
fra: 1999
Medvirkende: Shannen Doherty , Holly Marie Combs, Alyssa Milano , Greg Vaughan m. fl.
TV3: 18/2 15:00, 19/2 15:00, 20/2 15:00, 23/2 15:00


 
 Fakta/aktualitet
 Miniserie
 Serie
 Sport
   Vælg kanal

Helt nye programmer
på TV3
Hver mandag på TV3
Hver tirsdag på TV3
Hver tirsdag på TV3
Hver onsdag på TV3
Hver torsdag på TV3
PREMIERE 23. februar 2004