HTML.dk - Guide til webudvikling

Velkommen til HTML.dk - Hvis du er ny her på siden, og gerne vil lære at lave dit eget websted, foreslår vi at du starter med vores tutorials. Der er masser af hjælp, inspiration og eksempler at hente her på siden - se menuen til venstre, eller brug søgefunktionen for at finde det du leder efter.

 * Nyhedsbrev    * HTMLCommunity    * Hvad er HTML.dk?

 

Lær at kode HTML, XHTML, CSS, ASP og SSI

Mange tror fejlagtigt, at det er umådeligt svært og derfor forbeholdt de få at kode HTML, CSS og ASP - sådan forholder det sig imidlertid ikke. Alle kan lære HTML, CSS og ASP. Andre tror - ligeså fejlagtigt - at man laver de bedste websteder med avancerede programmer - det er ikke rigtigt. Hvis du vil have det gjort på den rigtige måde, må du gøre det selv.

Målet med vores tutorials er at give dig en let, men også grundig indførsel i det at lave sider på internettet. De starter helt fra bunden og kræver absolut ingen forhåndskendskaber til programmering.

 * HTML tutorial    * XHTML tutorial    * CSS tutorial    * ASP tutorial    * SSI tutorial

 

Brug de danske nyhedsgrupper om webdesign

De danske nyhedsgrupper om webdesign er det naturlige sted at søge svar på spørgsmål om webdesign, HTML, CSS, Javascript, Frontpage og mange andre emner.

HTML.dk giver dig mulighed for at deltage i grupperne gennem din browser direkte her fra siden. Du har også mulighed for at søge i mere end 28.000 arkiverede indlæg - et godt sted at starte hvis du har et problem. Kort sagt: brug nyhedsgrupperne til at stille spørgsmål til andre, eller til at svare på andres spørgsmål.

 * Klik her for at gå til nyhedsgrupperneOm HTML.dk | Oplysninger om ophavsret | Politik om persondatabeskyttelse | Annoncer på HTML.dk | RSS

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!