Nyheter   
Nyheter -
Nyhetsarkiv -
WoW frågan -
Forumkoll -
webmaster -
Diabloii.nu -

Spelet   
Introduktion -
Warcrafts historia -
Interface -
Karaktärer -
Föremål -
Huvudstäder -
Områden -
Atlas/Kartor -
Monster/ Critters -
Systemkrav -
FAQ -

Raser   
Generellt om raser -
Karaktärsväljare    
Dwarf ·  
Human ·  
Night Elf ·  
Gnomes ·  
Orc ·  
Tauren ·  
Undead ·  
Troll ·  

Klasser   
Generellt om klasser -
Druid ·  
Hunter ·  
Mage ·  
Paladin ·  
Priest ·  
Rogue ·  
Shaman ·  
Warlock ·  
Warrior ·  

Bilder & Filer   
Skärmbilder -
Camshots -
Scannade -
Filmer & Ljud -
Fan-art -

Forum   
Allmänt -
Diablo II -
World of Warcraft -

Övrigt   
Klansektionen -
Klanlista -
Länkar -
IRC -
Vi på warcraft.nu -
Thottbot WoW -

Blizzard   
Blizzard -
Battle.net -
Diablo -
Starcraft -
Warcraft -

Subscribe to the Blizzard Insider!

www.warcraft.nu


Antal besökare
562000


 Blizzards World of Warcraft betasiter
And the winner is...

Fredag, September 24, 2004, 16:39, kajan

För de flesta stresstestarna var World of Warcraft endast en lek och underhållning som resulterade i stillat WoW-begär och maffigt skrytmaterial. För andra spelare var det seriöst och på blodigt allvar. Xanatea är en sådan spelare.

Läs mer om en den helt vanliga, svenska killen med den ovanliga färdigheten att vara bäst när det gäller. Intervjun är gjord av Gamingeye och hittas här.Europabetan är nära

Torsdag, September 23, 2004, 19:51, untamed

WoW Europe har uppdaterat, nu finns rutor för att logga in samt så står detta nu skrivet i senaste nyheten:
Verifieringssidan är nu online och de officiella Europeiska forumen på engelska, franska och tyska är redo att startas för starten av betan.

Vi ser alla fram emot att träffa er snart i World of Warcraft, låt vårt äventyr börja!
Ikväll? Inatt? Imorgon? Innan helgen lär vi få veta svaret.Namnsättningspolicyn uppdaterad

Torsdag, September 23, 2004, 10:00, plastdunk

Allt ska inte vara lätt här i världen, lite skojjfriskt skulle man kunna säga att Blizzard har skärpt till namnsättningspolicyn nu så att att alla kommer verka komma från finland eller nått. Läs mer här. Tex får man inte heta något som någon anställd på Blizzard heter, osv.Blizzard's vilda fest i Stockholm

Onsdag, September 22, 2004, 23:32, kajan

För inte så länge sedan besökte Blizzard Stockholm och presenterade World of Warcraft för både press, fansidor och annat viktigt folk. Vår utsände reporter Shinne var, turligt nog, inte den ende på plats med en kamera utan vår kollega Kheldon från WoW Stratics fanns naturligtvis också på plats för att dokumentera detta historiska ögonblick då World of Warcraft plus Sverige blev lika med sant. Ni som är nyfikna på visningen kan kicka er hit för att läsa Kheldons resumé av det hela.

Stresstestvinnarna

Onsdag, September 22, 2004, 08:46, Shinee

Med den här nya patchen så skickas det ut en ny våg av betamail till nya betatestare, och med dem så ingår även vinnarna i Stresstesten. Stresstestvinnarnas konton har copierats in i den stängda betan in i respektive server. Mer om det kan man läsa i denna post.
The results are in, and the winners of the World of Warcraft Stress Test Beta Contest have been added to the beta! The winning characters have been copied to the original Player vs. Environment and Player vs. Player servers, depending on the ruleset chosen during the stress test. All invites to contest winners have been sent; if you are among the winners, you should have received an email from Blizzard with instructions on how to join the beta.

Thank you again for all the hard work shown during the stress test, and welcome to the closed beta!
US betaservern uppe

Tisdag, September 21, 2004, 06:57, Shinee

I fredags så fick en Tornado in en direktträff på byggnaden i Virginia där US betaservarna finns. Sen dess så har de haft problem med att få tillbaka strömmen, och att säkerställa att inga vattenskador uppstått. Men nu är betaservrana uppe igen, och med den den nya patchen.

Med den nya patchen så finns det en nya server att välja på: Beta Server 2. En helt ny server som är tom på karaktärer. En ny våg av betamail kommer att skickas ut inom kort.Karaktärsväljare

Söndag, September 19, 2004, 22:47, Helgonet

Jag har knåpat ihop en karaktärsväljare, som kan vara bra och ha om man vill ha reda på t.ex vilka klasser i Horde som kan vara Rogue eller vad Gnome kan ha för klasser. Dessutom så kan den velige slumpa om denne inte vet vad han/hon ska välja

Till väljaren: http://www.warcraft.nu/rapport/report.asp?Auto=228Nya patchen släppt

Söndag, September 19, 2004, 12:03, Shinee

Nu är den nya patchen klar, den har nu släppts. Förvisso är det bara de som spelar på Korea-betan som kan ladda den. US-betan är inte spelbar just nu, i fredags så drabbades serverplatsen i USA av en Tornadoliknande oväder, sen dess är US-betaservern nere.

Vad som finns i den nya patchen kan man läsa i Patch Notes - 9/18/04. Som vanligt är det mängder med nyheter, ändringar och rättningar. Bland annat:

- Man kan nu bli lvl 60
- En del Höglvl-områden och instanser för de som är lvl 55-60
- Raid-grupper, dvs flera partyn som sammarbetar
- Druid- och Shaman-talents
- Set-föremål kommer att finnas. De kommer att fungera som i Diablo 2 (dvs har man flera delar av ett set så får man extra bonusar)

Nu när den nya patchen är ute så är sannolikheten enormt stor att betamailen till EU betan skickas ut under den kommande veckan. Allt talar för att den kommer starta nu, kanske till nästa helg?WoW European Press Tour FAQ

Lördag, September 18, 2004, 15:31, Shinee

Blizzard var i Sockholms slott på fredag kväll och visade World of Warcraft för en publik på uppskattningsvis över 100 personer. De flesta av dem hade nog inte sett spelet, visningen var därefter, det de visade var grunderna i hur man spelade. Alltså inget nytt därifrån. Däremot så fick alla en CD Press Kit innehållande en hel del material. Jag kommer under helgen att gå igenom denna mängd av materialoch publicera det mesta. Det jag börjar med är det officiella dokumentet World of Warcraft European Press Tour September 04 Questions & Answers.PvP i World of Warcraft

Lördag, September 18, 2004, 09:16, Shinee

Hitills så har vi i betan haft en icke färdig PvP funktionalitet. Nu har Blizzard berättat hur det definitiva PvP kommer att se ut, och för det har de skapa en helt ny sida där de beskriver PvP.

Se Blizzards nya sida om PvP Gameplay in World of Warcraft.

En massa rolig information, vi kan hitta dessa rubriker där:
- The Three Cornerstones of World of Warcraft
- The World Supports PvP
- The Goal of PvP in WoW
- Team-Based PvP
- The PvP Ranking System
- PvP Rewards
- What Are Battlegrounds?


Det är mängder med bra information, vi hoppas komma med en översättning i någon form inom kort.Extreme makeover

Fredag, September 17, 2004, 16:09, kajan

Karaktärskapandet kommer få sig en uppfräschning i nästa patch. Här är två bilder som visar hur det ser ut idag (gnome) och hur det kommer se ut i nästa patch (orc).Källa: worldofwarcraft.seNytt väggpapper

Fredag, September 17, 2004, 13:28, kajan

I förra veckan släppte Blizzard en ny skrivbordsbild i mosaik. Klicka på bilden för att ladda ner den i full storlek.

World of Warcraft Collectors Edition

Fredag, September 17, 2004, 11:52, untamed

Blizzard har skickat ut information om World of Warcraft Collectors Edition:
- Hela spelet på både CD-ROM och DVD-ROM
- En månads prenumeration på World of Warcraft
- "The Art of World of Warcraft", konstbok på över 200 sidor
- Bakom kulisserna på World of Warcraft på DVD
- Exklusivt husdjur i spelet
- Officiellt soundtrack
- Tygkarta som visar kontinenterna Kalimdor, Azeroth, Khaz Modan och Lordaeron
- Signerad Collectors Edition-spelmanual
- Ett 10-dagars gratis gästpass - bjud in en av dina vänner till det episka äventyret
Lådan kommer finnas i begränsad upplaga när spelet släpps i USA. Hur många exemplar som kommer släppas, vad priset blir och om en liknande låda kommer släppas i andra regioner är ännu oklart.

PvP-regler avslöjas

Fredag, September 17, 2004, 11:39, untamed

RPG Vault har en tresidig artikel om PvP-systemet i World of Warcraft. Det är onekligen mycket intressant läsning, så är du det allra minsta intresserad av spelet bör detta läsas.

Tack till addo för tipset.Skrärmdumpar från nästa patch

Fredag, September 17, 2004, 07:44, Shinee

Nästa patch har massa nya ändringar, det verkar bli så varje gång nu. Blizzard har publicerat ett antal nya skärmdumpar från den patchen, vi får se den nya grafiken när man dött, och även de första bilderna från den underjordiska järnvägen.

PvP-servrarna

Fredag, September 17, 2004, 00:01, plastdunk

I en tråd på Blizzards betaforum skriver EnoYls följande:
On the PvP servers, we will be enforcing that you can only make characters on the Horde or the Alliance.

On normal servers, you can freely make characters on either side.

-Eno
Dvs, på PvP-servrarna kan man bara skapa karaktärer från en fraktion, inte båda. Det kan du däremot på PvE-servrarna. Givetvis från ett och samma konto, underförstått.


   WoW frågan
Har du anmält, eller skall du anmäla dig till Europa betatesten av World of Warcraft?

Ja
Nej

Resultat

   WoW Klaner
Klanlista: Alliance
Klanlista: Horde
Registrera klan
Uppdatera klan


© Copyright Warcraft.nu 1998-2002 All rights reserved. All HTML, text, script och text-design på denna site är vår eller respektive ägares och får inte kopieras utan vårt medgivande. Alla World of Warcraft bilder har Blizzard upphovsrätten till, men alla andra bilder tillhör www.warcraft.nu och får inte kopieras. Enligt internationell copyright-lag är allt publicerat på webben upphovsrättsskyddat även utan en text som denna här ovan.

World of Warcraft™ and Blizzard Entertainment® are all trademarks or registered trademarks of Blizzard Entertainment in the United States and/or other countries. These terms and all related materials, logos, and images are copyright © Blizzard Entertainment. This site is in no way associated with or endorsed by Blizzard Entertainment®.