Viktig informasjon / Important notice

Jeg søker andre som vil overta driften av siden
Å drive webside krever mye arbeid og at man holder seg oppdatert til enhver tid. Jeg har mange andre ting i livet mitt som nå krever min oppmerksomhet. Jeg føler meg derfor tvunget til å slutte driften av josteingaarder.net

Derfor søker jeg nå en person med god forståelse av webdesign og som har god innsikt i Jostein Gaarders arbeid og bøker. Personen vil få overta det totale ansvaret for denne siden og med det, alt innholdet. Driften har til nå vært uten overskudd, men har gått i null. Direkte utgifter er begrenset til webhosting.

Om du kunne tenke deg å videreføre det arbeidet jeg har bedrevet i flere år ber jeg deg sende en søknad til info@josteingaarder.net
Inkluder din webdesignkunnskap, hvilke tanker du har om fremtiden til denne siden og hva som kvalifisere deg til å kunne skrive om Jostein Gaarder.

Looking for someone to continue the work with josteingaarder.net
To run a website is time consuming and it requires the webmaster to be constantly updated. My life situation has changed and I have therefore no spear time to maintain this site any longer. I therefore feel inclined to end my time at josteingaarder.net

I am now looking for someone else to continue the work I started so many years ago. This person will receive complete control over josteingaarder.net and all its content. I am looking for someone with good web design skills and have in depth knowledge about Jostein Gaarder and his work.

If you feel that this is a responsibility you will be ready to takeover, please send a brief application to info@josteingaarder.net
Please include your past website experiences, your knowledge of Jostein Gaarder and a few suggestions on what you would like to do with the site in the future.

 Om oss

!
Her er finner du en fullstendig oversikt over Jostein Gaarders liv, med korte og lange presentasjoner av alle hans bøker og mottatte priser. Siden byr på en rekke interaktive muligheter som vi håper du vil benytte deg av.

 Siste nytt

Her finner du de siste hendelser om og rundt Jostein Gaarder:

Gaarder nye bok "Appelsinpiken" kommer ut 15. okt.

Jostein Gaarders bøker oversatt til 49 språk

Sofies Verden utgis på nytt

Hedersprisen for 2002 gikk til Jostein Gaarder

Gaarder festet med venner fra hele verden

Jostein Gaarders "rike" inkluderer nå 48 språk

Salget av norsk litteratur til utlandet når nye høyder

 Annonse
----------------------------------------------------------------

 WorldFanMap

Det er millioner av Jostein Gaarder fans verden over. Vi ønsker å lage et kart som skal vise de forskjellige steder i verden som setter pris på Gaarders bøker. Bruk en kort stund til å sette et merke i kartet, samtidig som du hjelper oss å gjøre kartet fullstendig.

 Ukens Spørsmål
 
Burde Jostein Gaarder gi seg som forfatter nå når han er på topp?

Ja. Da vil han bli husket som en forfatter av rang

Kanskje. Det kommer an på om han føler han har noe mer å gi.

Nei. Verden vil slutte å gå rundt uten hans bøker

"Hipp som Happ" for meg

Aktuelt resultat
Foreslå spørsmål
Tidligere resultater

Du er nr som besøker denne siden.
Webmaster, Kristian Finn, forbeholder seg retten til alt innehold på denne siden. Ønsker du å bruke bilder, tekst eller annen informasjon fra denne siden skal de gis samtykke fra Webmaster på info@josteingaarder.net

 

 Annonse
-------------------------------

 Raske lenker

Gaarder @ aschehoug.no
Gaarder @ dagbladet.no
Gaarder @ bokkilden.no

 Har du en rask lenke?      

 Vårt forum

Har du en liten filosof inni deg eller har du noe du bare si?

 Forumet står åpent

 Flotte sitater

I et speil, i en gåte
"Når jeg dør ryker en sølvstreng med glatte perler som triller gjennom landet og renner hjem til muslingmødrene på havets bunn. Hvem vil dukke etter mine perler når jeg er borte? Hvem vil vite at de var mine? Hvem kan gjette at hele verden en gang har hengt rundt min hals?"

Maya
"Det er bare jeg som er meg og det er bare nå jeg er her, bare nå det er du og jeg som bærer dette universets bevissthet om seg selv. "

Kabalmysteriet
"For det er ikke sandslottet som er det viktigste.Det er det bildet av sandslottet som barnet hadde i tankene før det begynnte å bygge. Hvorfor tror du ellers at barnet bare klasker sandslottet sammen straks byggverket er ferdig? "

Kabalmysteriet
"Hvis menneskers hjerne var så enkel at vi kunne forstå den, da ville vi vært så dumme at vi ikke forstod den likevel "

 Har du et flott sitat?