Matija Turčin | E-knjige.net

Knjige:

Misli i novosti:

Nova godina – novi posao, novi planovi

26.12.2005

U zadnjih nekoliko mjeseci dogodile su se važne promjene u mom životu. Između ostalog, dao sam otkaz u tvrtki u kojoj sam radio i prešao u novu firmu – Trinet – koju sam osnovao zajedno s kolegama.

Dočekala nas je velika količina posla, i prije nego smo uopće počeli poslovati, što me udaljilo od podosta drugih stvari.

Godina je na kraju, slažu se dojmovi oko osobnog i poslovnog života. Neke sam stvari ostvario, u nekima sam debelo podbacio :-) Štoviše, s novom knjigom sam toliko podbacio i iznevjerio plan i rokove da sam odustao od stalnog sitnog nadopisivanja i krenuo je pisati ponovo. Jednostavno se u cijelom ovom periodu dogodilo previše toga da bih mogao održati priču onakovom kakvom sam je na početku zamislio :-)

No, i to će morati neko vrijeme pričekati, jer posao koji radim trenutno zauzima prvo mjesto među mojim obvezama (mora čovjek od nečega i živjeti).

Sve najbolje vam želim u 2006. godini, neka vam se ostvari barem večina onoga što ste si zaželili (svi malo pretjeramo sa željama, zar ne?). Navratite povremeno na ove stranice, možda naletite na pokoju novost...

Info, pomoć i pravne napomene | XHTML 1.0 valid | CSS 2.0 | RSS 2.0
Dizajn i izrada: Matija Turčin | Trenutno aktivnih korisnika: 3