Til hovedsiden
  Nye Troms, vi gir deg lokalnytt!  onsdag 04. jan 2006
Send oss dine tips!
 

  FØRSTESIDEN

   NYTT


Nyheter
Sport
Kultur
Lokale
Forsvar
Leder
Reportasje
Finn nyhet:

   AKTUELT
Si din meining
Fotoarkiv
 
   MARKEDSPLASSEN
Arbeidsmarked
Eiendom
Markedsplassen
Send inn annonse

   NYE TROMS
Annonser
Ansatte
Kontakt
Om Nye Troms
 
Tegn abonnement!

   ANNET
Lenker
Tips oss
   
  Utviklet av InBusiness AS


Hyller Myrefjell med isskulptur

Av Anita L. Hanken
,  29.11.05


BARDUFOSS: På oppdrag fra sentrumsforeninga er det russiske iskunstnerlaget «Team KMMS» i full gang med å lage en isskulptur i Bardufoss sentrum.

ISKUNSTNERE: De russiske iskunstnerne Dmitriy Vyacheslavovich Novickiy, Evgeniy Nikolaevich Shnayder, Alexander Yurievich Sidorov og Alexander Sergeevich Harlamov var i går i full gang med å lage en isskulptur i Bardufoss sentrum som skal avdukes torsdag. Aktivitetsleder i sentrumsforeninga Ørnulf Vanebo og NM-sjef Heidi Nordmo sørget for tilrettelegging.
Isskulpturen lages som en hyllest til stedet og Myrefjell-planene, og vil bli avduket torsdag ettermiddag samtidig med det øvrige arrangementet i Bardufoss sentrum. Blant annet skal arrangementet innledes med at rundt 300 barn går i fakkeltog. Samtidig skal det tennes blålys i Myrefjell, for å markere hvor planene om et blånisseland vil ligge.

Hyllest til Myrefjell

– Sentrumsforeninga ønsket å få til en skulptur som symbol på at vi syns det er flott det som skjer i Myrefjell, og at vi ønsker en forbindelse mellom Myrefjell og sentrum. Skulpturen skal være en hyllest til planene, og vi ønsker å knytte oss opp mot dem, sier aktivitetsleder i Bardufoss sentrumsforening Ørnulf Vanebo.

LES MER I NYE TROMS 29/11Tips en venn om denne nyheten.
Til:    Fra:   

« Tilbake


 MENINGSMÅLING

Skal du trene mer i 2006 enn i 2005?
Ja
Nei
Svar til nå: 195
Ja: 78.97%
Nei: 21.03%