Αρχική σελίδα

Χαιρετισμός Προέδρου

Ανακοινώσεις

Ιστορικό

Δ.Σ.

Τμήμα Νεολαίας

Δραστηριότητες

Φωτογραφικό αρχείο

Μουσικά ακούσματα

Μακεδονίτικες γεύσεις

Περιήγηση στα Χανιά

Σύνδεσμοι

Επικοινωνία

 

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter του συλλόγου. Συμπληρώστε το e-mail σας και πατήστε "Εγγραφή".

 
Καλωσήλθατε στον δικτυακό τόπο του Συλλόγου Μακεδόνων Νομού Χανίων "Ο Μέγας Αλέξανδρος". Η παρουσίαση του συλλόγου στο Internet είναι μια προσπάθεια ένωσης όλων των Μακεδόνων με κοινό σημείο αναφοράς τα Χανιά, παρέχοντας τους πληροφόρηση και ενεργοποιώντας τους για δράσεις σ' όλους  τους τομείς της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Απώτερος σκοπός είναι η εξάπλωση και διάδοση της παράδοσης, της λαογραφίας και των εθίμων της Μακεδονίας σ' όλον τον κόσμο.


Ο Σύλλογος Μακεδόνων Ν. Χανίων ανοίγει τα γραφεία του για συναντήσεις κάθε Τετάρτη στις 19:00, ενώ το τμήμα νεολαίας που ενεργοποιήθηκε ήδη από το 2000 λειτουργεί κανονικά, με τακτικές συναντήσεις κάθε Δευτέρα στις 21:30. Τα γραφεία βρίσκονται στην οδό Βύρωνος 42Α (πίσω από το Club Electric της οδού Αποκορώνου) Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη σελίδα Επικοινωνίας.

Γενικές πληροφορίες και στοιχεία για το Σύλλογο θα μπορείτε να βρείτε στις σελίδες Ιστορικό, Δ.Σ. και Επικοινωνία, ενώ παρουσιάζονται και οι δραστηριότητες του συλλόγου με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από εκδηλώσεις, συνέδρια και εκθέσεις που οργανώνει ή συμμετέχει. Η δικτυακή πύλη του συλλόγου μας κεντρίζει την κρίση ελλήνων και ξένων χρηστών του Internet σε θέματα έντονου κοινωνικού προβληματισμού και σημαντικών εθνικών ζητημάτων που αφορούν την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.

Ο σύλλογος έχει ενεργοποιήσει υπηρεσία ειδοποίησης ( newsletter ) μέσω e-mail ειδικά για τους κατοίκους των Χανίων, με συχνή ενημέρωση για όλες τις δραστηριότητες που αφορούν τους Μακεδόνες (πρόγραμμα εκδηλώσεων και ομιλιών, χοροεσπερίδες, ανακοινώσεις μελών, αγγελίες, θέματα γενικού ενδιαφέροντος κ.α.)
 Μύθοι και πραγματικότητες
Το πρόβλημα του ονόματος της ΠΓΔΜ
Ιστορία της Μακεδονίας σε 5'
100 χρόνια Μακεδονικός Αγώνας

 

Copyright ©2005, Σύλλογος Μακεδόνων Ν. Χανίων "Ο Μ. Αλέξανδρος"
Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.
Τελευταία Ενημέρωση: 15/05/06

 

eXTReMe TrackerΔιαχειριστής ιστοχώρου : Αθανάσιος Καλπάκας

Φιλοξενία ιστοχώρου: PanMacedonian Network