xx DROG.BLOG xx
 
       
Tudatlanság
23 éves srác vagyok, a nevemet nem árulnám el. Füzesabonyban lakom és fogyasztottam már marijuanat. Örömmel csatlakoztam ehhez a bloghoz, mert szeretném az emberek szemét felnyitni a témával kapcsolatban. 
 
Minap beszélgettem egyik kolleginámmal arról, hogy az állam mennyire is rosszul csinálja amit csinál. Felmerült a marijuana legalizációs kérdése is. Nem meglepő módon azt a választ kaptam, hogy ő elutasít minden drogot és lenézi a drogosokat. Kérdeztem, akkor az alkohol fogyasztást és a dohányzást is így ítéli meg, nem is beszélve a kávé függőkről? "Miért? Azok nem drogok." De azt is elmondta, hogy szerinte "az emberek kilátástalan helyzete miatt van ennyi drogos". Meg kérdeztem mit ért ez alatt. "Hogy nincs elég pénzük a megélhetésre, és ezért drogokhoz nyúlnak, hogy enyhítsék ezt a fájdalmat". Felvilágosítottam, hogy milyen árban vannak bizonyos szerek és roppant mód elámult rajta. Elmondtam neki, a marijuana hatásait is és azt mondta, hogy ha igazat mondok, akkor nyugodtan legalizálhatnák. Minden embernek így kéne cselekedni véleményem szerint. Informálódni és csak utána véleményt alkotni. Remélem a fővárosban is vannak ilyen nyitott emberek, nem csak itt az isten háta mögött.


Zakatol a vonat
Örömmel értesítek minden kedves idetévedt honfitársat, hogy ezennel készen van a Lexikon egy kezdetleges viszonylag kevés információval rendelkező változata, amit azonban folyamatosan bővíteni fogok, hogy mindenki tisztában legyen mindennel amivel kell. Ezenkívül felkerült 3 cikk a jogok link alá, amiben erkölcsről, legalizációról és még sok mindenről olvashattok. Továbbá ván már 3 blogger társam is, akik már csak arra várnak, hogy írhassanak. Tehát úgy-ahogy elindult ez a masina, hogy mindenkit jobb belátásra térítsünk. Azokat is akik hernyóval lövik a vénájukat, hogy ez nem egy életbiztosítás és inkább a való világot kéne választaniuk a halál helyett és azokat is akik kapásból börtönbe zárnának egy ártatlan fiatalt, mert el mert szívni egy marihuanas cigarettát. Tessék olvasni és mérlegelni, mielőtt véleményt vagy ítéletet alkotunk!

A lexikon létrehozásában nagy segítségemre voltak az alábbi oldalak, melyek készítőinek ezúton köszönöm, hogy utólagosan esetleg hozzá járulnak, hogy az anyagok fenn maradhassanak ezen az oldalon.

2007-02-28|Hozzászólás
Írta:Koc


The First Shot
Elmondom mi lesz és utána az lesz amit mondtam! Ez itt az első számú szabály. Az lesz, hogy ide meghívok sok-sok emberkét, akik valamilyen kapcsolatban állnak valamilyen droggal és ők fognak nektek ide írni jól! Olyat írnak amilyet ők akarnak. Az oldal célja, hogy az emberek valós képet kapjanak a drog jelenségről...az anyagok hatásairól, veszélyeiről, történetéről és természtesen jogi témákról is. Elsődlegesen arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a drogosok nem bűnözők, egyedül önmagukra jelentenek veszélyt, így nem büntetőjogi eljárást kéne folytatni ellenük, hanem orvosi segítséget nyújtani nekik. Valamint az is eltökélt szándékunk, hogy az emberek különbséget tudjanak tenni drog és drog között. Hiszen például a koffein is drog. Sokféle képpen csoportosíthatjuk a drogokat. Hatásuk milyensége szerint megkülönböztetünk pszichedelikus, izgató, és kábító szereket. De erősség szerint is lehet dobozolni: könnyű vagy nehéz drog? Esetleg szintetikus vagy természetes? Sok kábítószer veszélyforrása elsődlegesen abból ered, hogy nem legális és fekete piacon nem tiszta anyagot árulnak, így mindenféle káros cucc is belekerülhet. Tehát az sem elhanyagolható szempont - a HATÁS szempontjából - hogy legális-e vagy sem. Ezekre a kérdésekre itt meg fogjátok találni a választ, csak adjatok időt, amíg az oldalt teljesen beindul. Peace!
2007-02-19|Hozzászólás (4)
Írta:Koc