CLUB KONTAKTE

Højttalerforeningen af 2006Zbigniew Karkowski

Jørgen Teller

october the 13th - 20:00 PM

OBS: Koncerten er flyttet:

Prøvehallen
Porcelænstorvet 4
(kendt som Valby Langgade 95)
2500 Valby

Entré 50,-

Zbigniew Karkowski er født i 1958 i Krakow, Polen. Har studeret komposition, æstetik, sonology og computer musik flere steder i verden.
Derigennem har han stiftet kontakt med bl.a. Iannis Xenakis, Olivier Messiaen, og Pierre Boulez. Karkowski har skrevet akustiske værker for kammer- og symfoniorkester, samt en lang række elektroniske værker som er blevet opført i mere end 30 lande.
Han er ikke interesseret i den traditionelle definion af musik; efter hans mening skal de etablerede teorier og systemer for kunst destrueres.
Så i hans senere værker er hans hovedinteresse at skabe drama med massive akustiske og elektroniske mure af lyd – partiturerne hertil er arkitekturtegninger af ruiner.
Karkowski er, når han ikke er på en af sine utallige rejser, bosat i Tokyo hvor han er aktiv del af den japanske noise- og experimental undergrund.

Jørgen Teller er veteran avantgarde-guitarist, performance-kunstner og master i elektro-akustik.
Blandt de hundrede han har samarbejdet med er Per Buhl Acs, Jeffrey Morgan, Yasuhiro Otani , Jean Francois Pauvros, Rhys Chatham, Jakob Brandt-P., Jakob Draminsky Højmark, David Thomas, Pierre Dørge, Christer Irgens-Møller, Peter Friis-Nielsen, P.O. Jørgensen, Rex Casswell, Søren Gorm.
Teller står bag guitar bigbandet 21st Guitars og det mobile lydkunstoutfit The Ghettoblaster Ensemble.


 

S-tog til langgade station eller bus 26

Prøvehallen findes her: