YU MIDI
| Današnji datum je:25. 07. 2007. | Trenutno niste prijavljeni. |
KONTAKT:
www.yumidi.com
yumidi@yumidi.com
Tel: +381.64.167.7367
IZVOD IZ CENOVNIKA:
1 "GOLD" MIDI fajl:
 5 EUR 
samo 1.2 EUR!
1 MIDI fajl:
1.2 EUR
1 MIDI fajl
za stalne kupce:
0.9 EUR
Guerrini President
Sample Pack:
120 EUR
3 Sample CD-a
po Vašem izboru:
280 EUR!
Perfektna Terca
za PSR-9000:
80 EUR
TOP LINKOVI:
MIDI fajlovi
Forum
Semplovi
Tekstovi pesama
Ringtones
domaci midiDaleko najveći izbor ex-yu MIDI fajlova. Trenutno naša kolekcija broji 11598 MIDI fajla. Pretražite našu bazu i pronađite šta Vam treba!
 
Stilovi za klavijatureBogat izbor najrazličitijih stilova za živo izvođenje. Posebno izdvajamo najoviji Style Pack Agaton produkcije... ne propustite da poslušate izvanredne mp3 primere ovog Style Packa!
 
Instrument PacksPoput naših Sample-paketa i ovo su profesionalni dodaci Vašim instrumetnima/sekvencerima. Agaton produkcija se svojski potrudila da Vaš profesionalni rad postane mnogo lakši.
 
Tekstovi pesamaSa sigurnošću možemo reći da je ovo najveća kolekcija ex-yu tekstova koja je ikada postojala. Naša baza trenutno sadrži čak 16298 tekstova domaćih pesama!
 
SemploviProfesionalni Sample-paketi izuzetnog kvaliteta Agaton produkcije. Svakako poslušajte MP3 primere ovih nezaobilaznih dodataka Vašim instrumentima/semplerima.
 
YU MIDI ForumOd samog svog nastanka, YU MIDI Forum je stekao popularnost među brojnim muzičarima. Predstavlja neiscrpan izvor znanja neophodnog za profesionalno bavljenje muzikom.
 
 
Novi izgled prezentacije YUMIDI
Obaveštenje postavljeno: 08.12.2003.

Poštovani posetioci,

Pred Vama je novi izgled sajta www.yumidi.com. Nadamo se da Vam se novi izgled našeg sajta sviđa, a pogotovo se nadamo da ćemo ovim novim izgledom doprineti preglednosti sadržaja naše prezentacije koji se neprestano uvećava.


YU MIDI Team
Saradnja YU MIDI sa "Dijaspora bira Superstar"
Obaveštenje postavljeno: 08.12.2003.
YU MIDI je sklopio dogovor o saradnji sa "Dijaspora bira Superstar" projektom. MIDI fajlovi iz naše kolekcije će biti korišteni prilikom odabira kandidata za takmičenje, što je još jedan dokaz kvaliteta naših MIDI fajlova.

Inače, samo takmičenje je veoma kvalitetno osmišljeno; osnovna ideja je promovisanje talentovanih pevača naše Ex-yu muzike u prave zvezde, pa je ovo, dragi naše kolege muzičari, prava prilika da uspete u Ex-yu muzičkom bussiness-u.

Dakle, najiskrenije Vam preporučujemo da pogledate o kakvom se takmičenju radi, pošto je ovo nepropustiva prilika da Vas, čak i ako ne pobedite, vide i čuju milioni naših zemljaka iz svih republika bivše Jugoslavije!

"Dijaspora
www.dijaspora-superstar.com

AOL Problemi - nastavak
Obaveštenje postavljeno: 10.12.2003.
YUMIDI.com je ponovo sankcioisan od strane AOL-a, pa smo u neprilici da uvedemo restriktivne mere za sve korisnike problematicnih mreza bilo da se radi o Newsletter-u ili prijavi na nas sistem za download tekstova. Savet svim korisnicima AOL-a i ostalih internet service providera navedenih u proslom obavestenju je i dalje da otvore alternativni Email kako bi sa njima nesmetano komunicirali.

YU MIDI Team
Pogledajte kompletnu arhivu obaveštenja.
 
NOVOSTI:
08. 12. 2003.
Pred Vama je novi izgled sajta www.yumidi.com.
[DETALJNIJE]
08. 12. 2003.
YU MIDI je sklopio dogovor o saradnji sa "Dijaspora bira Superstar" projektom.
[DETALJNIJE]
08. 12. 2003.
Problemi sa distribucijom Email Newsletter-a.
[DETALJNIJE]
08. 12. 2003.
Ubačeno je 279 novih tekstova pesama.
[DETALJNIJE]
08. 12. 2003.
Ubačeno je 74 novih MIDI fajlova.
[DETALJNIJE]
Pogledajte kompletnu
arhivu vesti.
YUMIDI NEWS ENGINE
PRIJAVITE SE
Korisničko ime:
Šifra:

Auto-login:
REGISTRUJTE SE

Postanite registrovani korisnik YUMIDI.com!

[REGISTRACIJA]

www.yumidi.com 2002. 2003. 2004.