За нас

Кристал Сървиз е фирма, задоволяваща най-високите изисквания по отношение на чистотата на Вашия дом, офис, заведение за обществено хранене, производствен цех или обществена сграда.

Фирмата работи с техника на лидера в областта на профисионалното почистване, германската фирма „НАКО”.

„Кристал Сървиз” разполага с екип от професионалисти, перфектно обучени и запознати с всички тънкости, необходими за извършването на едно перфектно почистване!

Работейки с ясната ицея за максимален комфорт и минимален риск за здравето на клиента по време на почистване, фирмата се е спряла на италианските препарати на фирма “KITER”.

Това са препарати, отговарящи на най-високите Европейски изисквания за безвредност на отделяните миризми в атмосферата, както и напълно безопасни – както за възрастни, така и за малки деца и домашни любимци.

Препаратите са сертифицирани по ISO 9001, както и по Н.А.С.С.Р. – влизащ в сила от 01.01.2007 г. сертификат за почистващи препарати, с които единствено ще може да се работи в заведенията за обществено хранене.

В „Кристал Сървиз” сме готови да откликнем на всяко Ваше желание и мечтите Ви за красив, чист и уютен дом да се превърнат в реалност!!!

 

 

 

Партнъори