Bine ati venit pe site-ul Primariei Cluj-Napoca
Home Informatii publice Evenimente Taxe, impozite Online Licitatii Forum
Home » Acte necesare » AZILUL DE NOAPTE
HOME
Descriere localitate
Locuri de interes turistic
Organigrama Institutiei
Componenta Consiliului Local
Hotarari ale Consiliului Local
Sedinte ale Consiliului Local
 
INFORMATII UTILE
Regulament aferent P.U.G.
Strazi - lucrari in derulare
Salubrizare stradala
Acte necesare (diverse)
Cereri tip
Program audiente
Telefoane utile
PROIECTE - DEZBATERI
Variante de ocolire a municipiului
Cluj-Napoca
Regulamentul de finantare a ONG-urilor de la bugetul local in 2006
Proiectul de planificare strategica a municipiului Cluj-Napoca
CONTACTATI-NE!
EXPRIMA-TI OPINIA!
 
Cautare:
web site
 

Azilul de Noapte “Ruhama” din strada Oasului, nr. 298, functioneaza pe de o parte ca Centru de triaj pentru cersetori si copiii strazii, iar pe de alta parte ca azil de noapte.

Azilul de noapte este impartit in sectoare pentru femei si pentru barbati.
Cazurile gasite de catre Politie si Primarie vor fi adapostite timp de 1-3 zile pana la indentificarea persoanelor de catre politie si aflarea localitatilor de domiciliu.
Centrul de triaj pentru copiii strazii si copiii cersetori adaposteste cazurile gasite de Politie si Primarie intre 1-10 zile, pana la indentificarea persoanelor de catre politie si aflarea localitatilor de domiciliu si constatarea sustinatorilor legali ai copiilor.

Contactul privind aceste cazuri se face prin autosesizarea autoritatilor in drept (Politie si Primarie) si in urma sesizarilor populatiei. Cazurile sunt preluate pe loc pe baza unui act, urmand a se proceda la deparazitare, igienizare, hranire si cazate timp de 1 – 3 zile pentru adulti, 1 – 10 zile pentru copiii strazii si cersetorii minori.
Adultii cu domiciliu in alte localitati vor fi sanctionati de Politie si apoi, prin grija Pilitiei, SNCFR si Primariei, li se va asigura transportul in localitatile de domiciliu.

Pentru copiii strazii si cersetorii minori Politia va identifica sustinatorii legali, iar dupa ce vor fi sanctionati in conformitate cu prevederile legale, cei din alte localitati vor fi trimisi in localitatile de domiciliu.
In cazul in care aceeasi persoana va fi depistata recidivand, va fi sanctionata contraventional de catre inspectorii Primariei si de catre Politie. In cazul neplatii amenzii se va urma procedura legala pentru incasarea debitelor. Daca acest lucru nu este posibil, inspectorii Primariei si Politia vor sesiza instantele de judecata pentru trecerea amenzii in efectuarea de ore munca in folosul comunitatii.

Home | Informatii publice | Evenimente | Taxe,impozite online | Licitatii | Forum
@ 2005 Marca Inregistrata
eBusiness by: