Kontakt: Tel. +381.64.167.7367
korisničko ime:
šifra:
Pronađi
u

Tekstovi pesama domaće muzike

Bilo da ste muzičar ili ne, uživaćete listajući kroz našu bilblioteku domaćih pesama.

U doba kada video klipovi počinju da vladaju internetom, YU MIDI se potrudio da iz YouTube™ baze video klipova za Vas odabere one najbolje.

[detaljnije]

Pretražite tekstove pesama po prvom slovu imena izvođača:

0-9ABCDEFGHIJKLMNOPRSTUVWXYZ

YU MIDI fajlovi - EX YU Muzika

MIDI fajlovi su jednostavno sustinska potreba svakog one man band klavijaturiste. Cesto nije moguce odsvirati sve pesme koristeci automatsku muzicku pratnju, i bas tada MIDI fajl moze biti jaka koristan. I naravno, ceo repertoar je moguce sastaviti i samo od MIDI fajlova, pa na taj nacin mozete da se potpuno skoncentrisete na pevanje pesama.

Svakako cete u nasoj kolekciji MIDI fajlova pronaci ono sta Vama treba: Narodna muzika, Zabavna muzika, od Vardara pa do Triglava. Uzivajte!

[detaljnije]

Semplovi, Instrument Paketi, Ritmovi za Klavijature

Već pet godina traje saradnja YUMIDI.com i Agaton studija, a tokom ovog perioda mnogi muzičari su postali bogatiji za neizmerno korisne dodatke njihovim instrumentima. Ukoliko do sada niste imali prilike da se upoznate sa YUMIDI.com/Agaton ponudom ne propustite priliku:

YU MIDI Forum

Ono šta je počelo kao običan Forum namenjen podršci kupcima naših paketa, danas je preraslo u neiscrpnu bazu korisnih informacija, mesto na kome se muzičari iz celog sveta druže i nesebično razmenjuju znanje i iskustva.

Ukoliko imate neko pitanje u vezi svog instrumenta na njega je 99% već odgovoreno na našem Forumu. Ne propustite da naučite nešto novo, postanite član YUMIDI zajednice!