Agent Mulder advanceSå är då Californication det nya bästa. Fuck you, Dexter.

image179

All inNu är det pokerturnering på jobbet. Kvällen till ära har vi några av våra mest hängivna spelare här och det märks så väl när de träffas och får sitta i en oval form tillsammans med marker som dansar mellan fingrarna. Pulsen stiger, nån är rolig, nån är girig, nån är slut i huvudet och nån är bara med. Men just det här gänget är väldigt roliga att iaktta. Jag vet att en av de mer dedikerade spelarna läser min blogg så jag tänker inte ens försöka ge mig in på några flashiga homie-termer - men i vissa situationer står de upp runt bordet och flaxar med händerna och är allmänt högljudda. Likt apor som får syn på en skål bananer utanför stängslet. Jag myser och zoomar in i kamerorna. Det är lite synd om de andra spelarna, de som oftast tror att de är bra och försöker gång på gång att komma med i gemenskapen, mekkat liksom. Det där är en livsstil, man kan inte öva på att passa in. Lägg ner. Roa er med nån spelsajt på nätet, ni kommer aldrig att bli accepterade av de stora torskarna.

Eller så sextrakasserar ni naturen, bra tidsfördriv

image178

G-sus!Att tro att ångest genererar i någon slags förändring är både fåfängt och fullt av dumhet. Allt man gör i livet baseras på val. Alla har alltid ett val, och detta valet kommer sedan att följa oss resten av livet utan undantag. Man kan ångra sig, men det verkar ju dumt. Det man måste lära sig är att acceptera sina val och följderna av dessa. Jag lyssnar mycket på P3 och man blir både religiös och frälst mellan varven. 

Min kompis har dejt ikväll. Hur ofta går man på dejt? Det händer ju inte. Knullträff, ja absolut. Det urartar alltid på något vis. Man ska låtsas att man är svår och en fin flicka som vill bli förd till altaret, så man sitter i sitt hörn av soffan och tänker på varje ord man säger så att man ska låta bra och duktig. Ska man käka middag ihop är den största rädslan att det ska vara någonting slafsigt som stannar kvar mellan tänderna eller runt hela ansiktet. Och ska man ha en seriös dejt bör man skippa alkoholens mirakulösa inverkan. Hångel är nästan uteslutet, jag har inte den karaktären att stoppa där, i soffhörnan.

Men å andra sidan sett - Är det inte bättre att bara säga att man ska åka iväg och ligga lite, med vissa inslag av kultur om det känns bättre? Så slipper man fejka hela sin natur.

image177


Annars mår jag rätt bra nu, livet funkar. Jag jobbar till tio ikväll, sen kanske det blir kultur. You never know.

Satans jävla avskrapJag hade en bra dag. Hade förvisso grävt i livmodern med en borste och fått en doft av Timrås elitkung i a-laget på torget som luktar död och avföring samtidigt, men jag hade en bra dag ända till jag fick se det här. Nu har jag en klump i magen som är större än globen och jag tror att jag måste spy. Är du känslig, titta inte.

Världen idag

Vaginal undersökningKommer direkt från sjukhusets kvinnoklinik där en undersköterska gnäggade att "nu gör det nog lite ont" och sen körde hon upp flaskborsten i lilla tappen där inne. Det kändes som om Nora var på väg ut igen! Jag har haft cellförändringar i tre år nu vid varje undersökning och bränt bort dom och legat i svåra smärtor, men det här var fan pain. Jävla sadist.

När man ska parkera där kostar det tre kronor per timme och när jag gick ut från huvudentrén ser jag en gubbe 60 + gestikulera till en annan gubbe 70 + genom sin nervevade bilruta och viskade "maskinen är trasig, trasig är den! Nu parkerar vi gratis!"  varpå 70 + sken upp som en sol. Sen gjorde de små tecken till varandra, som fingrarna ihop i midjehöjd och blinkandes med ena ögat. Snacka om nöjda över att ha blåst staten på 6 kronor och samtidigt funnit varandra.

image176

Sweet sunday


image173


Pax för Chris Crocker!

image175

Stureplan.sePå stureplan.se kan man se om pojkvännen varit ute och festat.

"Var din pojkvän ute och festade igår" står det och så får man omedelbar tillgång till gårdagens vimmelbilder. Antingen var man alltså så stukad så man inte minns om han var med, eller så låg man hemma och sög på täcket. Det här är riktigt bra, nu behöver man inte kommunicera längre.

image172

Killen på bilden har ingenting med stureplan.se, pojkvän eller bloggen att göra. Men han sitter förmodligen bekvämt.

Jag är en wimp och ryser


FiskhandlarenDet finns ett community för människor med lite tyngre eller alternativare musiksmak som heter helgon.net där jag är medlem eftersom jag är ett litet EMO i själen och för att jag tycker att hårdrockskillar som vill se ut som Nikki Sixx är svårt vackra varelser. Tantsnusk kan tyckas då medelåldern där svävar på stadiga 16-18, men låt mig titta så jag blir nöjd.

Till sak: Där finns en kille som kallar sig fiskhandlaren. Bara det är rätt fint liksom. Sen som om inte det vore nog så har han den finaste presentationen av sig själv som jag har läst. Att han är singel är ofattbart. Så nu tipsar jag er tjejer som läser här om Timmy Lundin som han heter. 20-årig student, billig i drift då han bara äter varannan, var tredje dag och pluggar filmspecialeffekter. Ett utdrag ur presentationen här ---> 

Utan dig är jag lika ensam som en övergiven hund.
Jag älskar att ge bort presenter.
Vi kan ha perfekta dagar med shopping och matlagning tillsammans.
Jag fäller inga dumma kommentarer när du råkar toucha trottoaren med däcken.
Om du vill leva med mig, kommer jag städa toaletten varje vecka.
Jag gör det med tungan om du vill.
Jag stryker ordet "pattar" ur mitt vokabulär.
Jag kommer älska dig även om du heter Mimi men vill att jag ska uttala det "May-May".
Jag kommer bara fisa under täcket under de mest tvingande stunderna.
Jag kommer bara äta mat med låg kolestrolhalt.
Och jag kommer inte köpa en röd sportbil när jag får 30-årskris.
Dina föräldrar kan hälsa på så ofta dom vill.
Även om din mamma är en riktig häxa.
Dom behöver aldrig läggas in på ålderdomshem.
Dom kan bo med oss. Jag kommer skilja på vittvätt och färgat.
Jag kommer lära mig mysteriet med varmvatten- och kallvattentvättning.
Jag kommer inte gnälla medan jag väntar på att du ska sminka dig.
Om du gillar katter kommer jag aldrig påpeka att hundar kan rädda ens liv, och inte en katt.
Jag går gärna och ser djupa dramor på bio.
Jag kommer vara öppen för att prova ny mat.
Jag kommer inte rynka på näsan åt grönsaker vars äckliga smak döljs med ett tjockt lager av ost.
Jag kommer alltid svara ja på frågan: "Ser mitt hår bra ut?"
Jag kommer ge ordet "kela" en helt ny mening.
Jag kommer läsa ditt horoskop varje dag.
Jag kommer spara alla födelsekort jag får av dig.
Och jag kommer skriva massor av brev när vi är ifrån varandra.
Jag kommer inte förvänta mig att du vet var jag lade mina bilnycklar.
Och jag kommer aldrig slänga mina strumpor på golvet.
Korken kommer alltid att finnas på tandkrämstuben.
Jag kan börja använda stringkalsonger om du vill.
Jag vill kyssa din klitoris.
Det kommer vara den mest passionerande, intima upplevelse du någonsin haft.
Jag kommer att ge mitt liv för dig.
Om du inte kommer till mig nu kommer en stor del av mig att dö.

Timmy, om inte jag hade varit så självupptagen hade jag jagat dig.

image171

Natten med ArvingarnaNu har jag ätit en hel påse fisherman äpple/kanel. Magen låter som ett argt djur. Ett glas billigt rödtjut när jag kommer hem inatt får nog den effekten dulcolax har på mycket stel pensionär. Be för mig.


"Dennis"

image170

Dennis


Jag har så jäkla roliga läsare. Fattar ni killen som skulle hångla loss första gången á la Rambo i camouflagebyxor och blev så nervös så han kastade in bruden i en vägg. Jag skrattade jättehögt åt det, såg hela scenariot framför mig tydligt. Har precis avslutat en konversation med Casper i dansbandet Arvingarna och jag envisades med att kalla honom Dennis tre gånger högt så hans kamrater och medarbetare fnissade på ett gubbaktigt sätt. Nu har jag alltså gjort lite reklam för min arbetsplats ikväll, entré 30 kronor ger er ett tidigare fräscht, nu mera kanske lite skabbigare dansband med starka gener och takt i alla knän. Jag ska rocka loss i smyg till Eloise och förfäras av groupies från Sveriges alla städer som kommer hit för lyssna på mediokra ballader i 3/4 takt. Jag jobbar till halv fyra inatt och är öppen för roliga förslag efter det. Hit me right between the eyes!

Ps. Jag blev en smula chockad när jag såg att min besöksstatistik ökat med 700 % igår kväll och tänkte att fan, jag når verkligen ut. Men det visade sig att Linda Skugge publicerat mitt mail ang kryptonit på sin blogg och min gremlins blev offentlig. Mina fifteen minutes of fame har varit nu, och det känns tomt. Kan vara förstoppningen också. Ds

Veckans kylarprydnad

image169

KyssarFörsta kyssen ska vara med någon man gillar och är lite kär i tror jag. Nån man kanske har tänkt på och kysst i fantasin i handflatan eller drömt om, någon man blir pirrig av som luktar gott och är söt. Jag behöver förmodligen inte ens påpeka att så gick det inte till när jag skulle sliska till det. Jag gick i sexan när jag skulle ta klivet över från oralt ihopknipet till fransk sensualitet, svårt kär i en pojke vid namn Per-Ove. Han hade skitfrän epa som lät som glassbilen när han tutade, jag trodde att jag skulle dö när jag hörde den melodislingan komma smygandes mellan bergen. Av pirr och kärlek och kyssfantasier. Men, pojken Peo delade aldrig mina känslor - han insåg inte att jag kunnat bli en bra fru, gett honom fullständig frihet att meka med sina motorer, låtit honom dricka Lapin Kulta i garaget varje helg. Om han klappat mig i arslet med sina oljiga fingrar och skrikit åt mig när gröten var för lös skulle jag ändå fullständigt dyrkat honom och åkern han gick på. Han såg mig inte ens!

Föremålet för den första franska delikatesspussen hette Christer och var en tjock pojke med höftledsproblem. Det var fredag, det var folköl och det var rött hårdpack prince. Han hade ett konstigt sätt att röka på, sög liksom in hela filtret mellan de två lite större och botoxliknande läpparna så att det dröp av saliv. Han fick alltid röka ifred, dock. Läget för kyssen uppstod i ett kallt oktoberland, han var ett år äldre och satt på en fläktkåpa bakom ICA i byn Söråker. Helt plötsligt sa han kom hit, och jag med min tandställning modell extra deluxe tassade fram och stirrade på honom. Då tog han tag runt höfterna på mig och drog mig intill sig, ställde sig upp och tryckte munnen mot mitt kalla stål, pressade in tungan mellan mina tänder och vispade runt i en tidsrymd. Det kan ha varit 7 sekunder, det kan ha varit en timme. Jag var chockad och förfärad, men exhalterad och jag minns att jag tänkte att nu! Nu är det gjort, nu är jag vuxen.

Jag har kysst någon enstaka pojke till efter Christer. Någon tjej då och då också, och alla kyssar är unika. Olika härliga, olika äckliga - men alla betyder någonting speciellt. Kyssar är det bästa jag vet, med rätt mun och rätt tunga. Jag tror att jag kan referera en känsla till alla kyssar jag fått och gett.

Ska vi hångla?

image168

Arbeit macht freiJag måste ha ett nytt jobb, på allvar. Förstår ni att jag är understimulerad? Förstår ni hur mycket jag lider i detta syrefattiga ensamma rum? Hjälp mig nu, anställ mig. Jag är duktig på så mycket som går till spillo i denna kur. Kom igen, anställ mig. Im good.

Maila bra förslag, lönen kan vi diskutera.
alexandra026@hotmail.com


Addar du mig på MSN mördar jag dig.

image167

Penibelt var ordet, and i love it.

Shameless

I min totala skamlösa tillvaro skickade jag av misstag ett slags sms till IT-Janne nyss. Han kom ner från våning 5 och tittade tomt på mig och undrade vad jag menade. Inte från min egen mobiltelefon givetvis, även om det inte vore någon omöjlighet om jag smuttat lite på den återfettande handdesinfektionen som står här och ser smaskig ut. Nej från växelsystemet. Ja just det. Så jag drog några väl valda lines som faktiskt funkar på män med gråa tinningar nyss fyllda 40. Han log brett mot mig och sa något på sin dialekt jag inte spårat ännu. Borås? Västerås? Skövde? Han tiltade mig, som Gustav skulle sagt. Och när ruset lade sig kände jag mig sakta men säkert förstoppad igen.

image166

Dirty morning


Konstaterande efter gårdagens kommentarer är att Marcus, Liben, Sandra och Mr. Ex är mina favoritmänniskor. All times.

Idag jobbar jag. Steg upp ur sängen och ruskade liv i de döda spirorna klockan 05:30 och jaha tänker ni, det var väl inte speciellt tidigt. Men varje gång jag kliver upp före klockan sex blir jag 2 år äldre och det syns omedelbart , så vid nyår kommer jag sannolikast att se ut som Michelle Pfeiffer i slutscenen i Stardust. Nu ska jag rafsa i en hög med papper och se viktig ut en stund, det kommer folk hela tiden och blänger på mig. "Så pigg du ser ut" säger dom, lismande luder från Amsterdam. Jag återkommer under dagen.

image165

Björn goes bananas!Nu sitter jag här, laddad för en stund med polisens hundgrupp. Känns bra, jag har duschat till och med. Kanske jag anade att hundarna skulle slita mig i stycken annars?

Jag började dagen med en tankeställare, backade ut från parkeringen med en rivare. Nora flög omkring inne i bilen, jag sköt iväg vinterns ranson av dubbar i däcken när jag kom ner till korsningen och mindes tillbaka på den tiden jag hade navkaplsar som alltid flög iväg i kurvorna. Brassade på i 75-80 km/h bort mot skolan för att leverera ett stycke barn.. då slog det mig. Fan, det är det dyrbaraste i världen jag har brevid mig, och här kör jag omkring som en pundarhora. Tvärnitade och krypkörde en och en halv kilometer istället så det stack upp många nävar som hyttade i bilarna bakom istället. Av eller på liksom. Jag måste sansa mig, vi måste sansa oss! Vad spelar det för roll om vi kommer 3 minuter för sent? Man ska vårda och vara rädd om det man älskar.

Från ett inlägg om diarré och tarmgaser till något djupsinnigt och fint. Man ska vara flexibel.

Så, nu till morgonens viktiga fråga:

Jag har läsare. Ganska många läsare ändå. Kanske inte om man jämför med Magnus Uggla, men jag har en trogen skara som jag säkert både roar och gör förbannad emellanåt. En del av er kanske jag hatar, en del kanske jag vill gifta mig med - men vilka är ni? Kan jag inte bara få en uppfattning om vilka karaktärer jag lockar hit med mitt trashiga liv? Skriv något så jag får se. Gör så att en svart själ skiftar i gråskala idag.

Vi ses igen, förmodligen

image164

FisVarför tycker jag att det är så kul med fisar? Prutthumor är det bästa som finns! Berättelser om när någon har skitit på sig eller lagt av världens brakare på första dejten kan jag skratta ihjäl mig åt på allvar. Eller när någon ramlar, det är också fantastiskt. Så länge det inte handlar om mig då.

Jag var tillsammans med en kille en gång (wow) och vi var och handlade i en sportaffär. Han idrottade rätt mycket och åt därför rätt kraftiga mängder i kombination med nån slags kuckelimuck-medicin för sin slitna kropp. Rätt ofta blev han bajsnödig när vi var ute och handlade ihop och naturligtvis dagen till ära också. Med panik i blicken och med gångstil som en gangbangad oskuld haltade han bort till kassan och frågade om toalett. När han kom tillbaka efter 20 minuter hade han en påse i handen. Han hade skitit på sig och rotat fram en kasse till kalsongerna i sopkorgen därinne. Jag dog. Jag skrek av skratt jättehögt tror jag och han släpade mig i armen ut därifrån, röd i ansiktet. Sånt piggar upp.

Sen hade jag en kille till en gång (wow) och han bajsade ner sig efter en 3-dagars supning vid knäböj på träningen.

Alla mina killar skiter på sig. Och jag tycker att det är så roligt.image161


Björn GustavssonHan är fantastisk denne Björn. Ett nytt ögon + örongodis, takkar för det!

Besök Björn!

image159

Ria?Gör något, allihop. Det här är inte okej alls. Bidra med något, jävla brats.

image158

Jag har dött

själsligt. Det måste vara därför jag håller på att dö på utsidan också, eller hur? Jag mms:ade en närbild på mig själv till en kille förut i hopp om att jag skulle få höra att det är inte så farligt, det syns knappt att du har fluss i ansiktet. Men han svarade " Ser inte helt kry ut. Har varit fräschare " Jävla kommunist.

I detta tropiska sjukdomstillstånd har jag hittat en räddare, en frälsare ja rent ut sagt bättre än nipaxon. Hans namn är Dr. Mugg och han är gud för oss med bajshumor. Kommissarie Nödig, familjen Rumplund, kapten Filling och Jenny Kniip är sjukt roliga, det är fisljud hela tiden, dom bajsar ikapp och jag avgudar Walter Closett. Bättre än så blir det inte va? Tobbe trollkarl gör även ett bejublat framträdande som Harry Potta.

Det är inte så farligt att vara sjuk ändå. Ikväll ska jag och Nora gå på bio och se Stardust. Tror på den, gillar sagor som spårar ur. Om allt går som det ska så bör vi vara hemma runt 23, men bara för att jävlas med alla präktiga översittarmorsor ska jag och min bebis dra en runda på stan då också så de ser att det finns respect-mamas som jag som tvingar barn att gå krogstråket. Livets hårda skola gräddar nya talanger beyond standardilisation.

Yo.
image157

You can go your own wayIbland skäms jag över att inte vara förståndshandikappad.

Jag älskar, på riktigt

FredagOkej, dags att packa ihop livet och ta sig i kragen. Slutfjantat. Diska, tvätta, dammsuga, handla. Idag kommer mitt hjärta hem så nån ordning får det vara.

För övrigt så svepte jag hostmedicinen igår som om det vore vodka och jag vore uttråkad och idag har jag skitont i levern. Är det farligt? Eller levern, jag är kass på anatomi - det kan vara vilket organ som helst. Det kan faktiskt vara en muskel i ryggen nu när jag tänker efter också. Jag hostar fortfarande iallafall, riktigt irriterande. Måste storhandla på apoteket idag.

Nu ska jag uppdatera mig på favoritbloggarna och sen ska jag duscha för första gången på nästan hela veckan. Ett nytt kapitel kräver en fräsh mamma.

image156

Tidigt insåg han att han skulle komma att styra världen


Exakt så här mår jag idagSamtal med vänOnsdagkväll och djupt samtal om två bekanta i reklampaus

Jenny är J och jag är A:

J - Alltså han har ju någonstans visat att hon inte kan lita på honom

A - Ja, jo det är nästan ohållbart, jag menar vad ska dom göra härifrån nu?

J - Ja, och han klarar inte av att hon dricker. Att hon blir som hon blir när hon dricker

A - Jag tycker att dom ska separera, det funkar ju inte. Man ska ju inte leva ihop om man mår dåligt av varandra?

J - Nej, och liksom inte kan dricka ihop. Det blir inget socialt liv heller

A - Nej, trist. Men de älskar ju varandra på något mystiskt vis. Men det bästa vore nog om de gjorde slut.. eller. Jo.

J - Ja, ska man inte få dricka? Jag menar vem fan vill bygga upp ett liv nyktert ihop? Va? Nyktert?


Reklampausen är över och tystnaden lägger sig

Poetry in motionJag flög aldrig så högt som dig. Men jag föll aldrig lika hårt heller


Baram pam pisch!

Jag vet inte vem som skrivit det där, men ni hör ju.
Samma här också, härom kvällen när jag satt och hade dödslängtan och grät som lille-skutt blev jag patetisk och sentimental och hittade en text som förklarade mitt allmäntillstånd bättre än någonting annat:

Och varje gång jag sluter ögonen exploderar världen i ångest

Jag är så glad att det finns människor som hittar orden som förklarar mig, seriöst. Hur skulle jag annars veta hur jag mår?

Febern har neutraliserats och jag flyter nu omkring på stabila 37.6 - 37.9. Jag och Jennie har varit barnlediga i så många dagar nu så det börjar bli ohållbart, diskbänken har överhuvudtaget inte rörts. Klädhögarna på sovrumsgolvet skulle kunna gömma en flyktingfamilj i några månader, dammtussarna är allergiframkallande och mina kassakort ligger äckliga och tomma och stirrar på mig. Jag blir hysterisk varje gång det strular med utbetalningar och rabblar ramsor om min rätt i samhället som deltidsarbetslös och socialdemokratiska reformer. Jag borde lära mig att skicka in i tid?

Njut så länge du har jobb, svennejävel!

image155

TårarTårarna sprutar.
Inte för att jag kapitulerat och blivit knäckt av föregående kväll, trots att jag ett tag trodde att jag skulle måsta flytta långt norrut och skaffa ett nytt liv. Nej, tårarna bokstavligen sprutar ut ansiktet när jag hostar och hostar och hostar. Kom hem klockan 4 inatt varpå en hostattack bröt ut så jag fick sittligga i sängen till framåt 6 när barnhostmedicinen jag överdoserat kraftigt verkade och trots all koffein i den så somnade jag. Till nästa attack. Klockan är strax efter 8 och det känns som om jag blöder i halsen. Jag är beredd att betala 10.000 kronor för varje host jag slipper. Allt ska gå till välgörande ändamål, det ska finnas en ny organisation som behöver all backup de kan få har jag hört. Kraftigt underrepresenterade i samhället och ännu dåligt etablerade. Jag ber er att stötta också -----> www.slampa.se

Nu hostade jag upp någonting på skrivbordet, så jag tar det som ett tecken på att återgå till sittligg igen. Uppdatering på kroppstemp: 38.8.

Giv mig kraft.

image154

Kroppstemperatur 39.1Bara för att jag har svårt att hitta mina känslor, hitta rätt känslor betyder inte det att jag inte har några känslor. Det är lätt att glömma bort det.


image153

Man måste ha självdistans, annars finns man inte.


FörklaringDet är viktigt att ni förstår att jag är förtvivlad i inlägget nedan. Inte tuff och kall och hård som vanligt.image152

Hora, slampa?Efter ett samtal ikväll har jag kemisk krigsföring i min hjärna på hög nivå.

Jag har alltid, alltid! varit självständig, oberoende, tagit för mig av det jag velat ha, kanske varit aningen hänsynslös och jäkligt irrationell vissa gånger men aldrig handlat av illvilja. Jag har varit kär ett fåtal gånger och förvirrad massor. Men jag har ALDRIG sett ut mig själv till ett offer i något som helst avseende. Jag blir så jäkla less när folk reagerar på saker som egentligen är my stuff. Det kommer kommentarer som "du är nog inget flickvänsmaterial faktiskt, du är nog mer en sån man sätter på."

Okej. Varför då? Enkel fråga kräver enkla svar.

Som jag sa, jag har aldrig nånsin handlat av illvilja, mitt agerande går aldrig ut på att vara elak med någon. Sen att människor reagerar olika på olika situationer är fullständigt naturligt, men det kan/ska inte användas till att sänka mig på något vis. Jag gör ju som jag vill, jag behöver egentligen inte visa hänsyn.

Jag får jobba på det här med att låsa in mig och inte visa mig ute. Alls. Det blir nog bäst så, för allas skull.

image151

Men JAAAAAA! Äntligen!

Där satt den!

Temp 38.6 - Men Mats är rolig iallafall.L.e.g.e.n.dGodmorgon

Kroppstemperatur 39.9 celsius.

Meddelande raderat

image150Jag har tappat rösten

image148

Jag har halsfluss

image147

Paus

Jag har tappat lusten att skriva. Helt klart inga upplägg och jag tänker inte inte skriva bara för att fylla ut sidorna så nu gör jag ett litet uppehåll ett tag. Vi ses igen.

Ps. Jag måste dementera ryktet om mig och Bosse bildoktor. Vi tog inte kvällen till the second level ( inte ens till fas ett faktiskt ), så att säga. Även om det hade varit käckt att smeka den tussiga hjässan. DsEnsam


Isch Isch, jag är så ensam. Jag är så ensam så jag har börjat se figurer i skuggorna här. I denna markbundna bunker finns det saker jag ska kunna underhålla mig med parallellt med det enormt viktiga säkerhetsarbete jag sysslar med. Det finns 6 dataskärmar att titta på, 9 pärmar med säkerhetsmanualer som jag ska kunna, en mikrofon som går ut till hela casinot som man kan roa sig med att prata i med mörk och främmande röst, en microvågsugn,  en radio, tejp och en skrivare. Telefon också givetvis, det ringer ännu mer ensamma människor än jag hit och vill prata ibland på nätterna.

Så frågan lyder: Vad ska jag göra nu?

Det är 2 ½ timme till passet är över och jag får sova i några timmar. Jag ska tillägga att det känns som om jag har fått SARS och en form av Ebola också, risigare homo sapien än mig finns inte på marknaden i dessa dagar.

Save me, anyone?

image146

Hey there Delilah!Plain White T's - Hey There Delilah är mumma för själen ikväll. Här sitter jag och är lite kärleksfull och har fina funderingar. Den låten är för mig den ultimata förklaringen till villkorslös kärlek just nu. Skulle nån sjunga den för mig med lika stor? nej mystisk näsa som the leadsinger har så skulle jag inte se näsan. Jag håller på att bli ödmjuk tror jag.

Gissa vem som sjunger (...)Jag hoppas hon friidrotts-Delilah inser pojkens storhet och kysser upp honom rejält.

Annars är det bara The Pipettes Pull shapes som gäller den här natten.

Polis?En förutsättning för ett demokratiskt samhälle är en bra polis, en kår med sunda värderingar och friska tilltag - samtidigt som en demokratis stora hot är en korrumperad polis styrda för att skydda överheten och inte allmänheten. Det är en hårfin skillnad. Hur får man tag på en bunt helt friska människor som strävar mot samma mål och har samma sunda förnuft utan att det skär sig och faktiskt blir en slags katastrof? Det är dagar som dessa jag tvivlar oerhört på mitt eventuella val av utbildning och yrke. Jag har varit på föreläsning med en internationellt arbetande konstapel, Hans Fritzheimer. Han jobbar mot internationell brottslighet och för mänskliga rättigheter.

Efter att ha jobbat hela natten var jag mosig i hjärnan, jag uppfattade bara fragment av vad han pratade om men det var gripande och intressant. Mitt emot mig satt en kvinna. Jag har sett henne förut, jag vet inte riktigt vad hon gör på skolan. Med en överdos väteperoxid i det frissigt busiga håret och trasiga tänder ser hon ut som ett penntroll. Skillnaden är att penntroll oftast är helt nakna - den här kvinnan har kjolar som täcker halva skinkorna åtminstonde. Även en lekman ser att hon har haft ett hårdare leverne än de flesta pundare vi känner till och någonstans ömmar man för henne där hon sitter och lyssnar vaket och nyfiket. Men varför skulle hon prata med mig? Hon förstörde allt det fina vi hade. Fast hon kunde ju inte veta att jag är en jävla fåntratt.

Kvinnan - Så hurtig du är!
Jag - Va?
Kvinnan - Ja jag kunde inte undgå att höra, du tränar med hopprep va? (hostanfall)
Jag - Ja visst, ja jo det är skön träning. Lättsamt. (flackar med blicken)
Kvinnan - Ja man skulle ju behöva göra något åt hälsan själv, he he he (galen blick) Jag har ju varit narkoman i 23 år och kroppen har ju tagit en del stryk..
Jag - Nää-hää? Det kunde man inte tro, du som ser så fräsch ut! (halvskriker)
(Tystnad)

Varför kan jag inte bara hålla käften?

Arbetspasset har nyss börjat och jag är fortfarande helt tom i hjärnan, som en såskopp. Hoppas det händer någonting trevligt ikväll som är värt att minnas.
God afton, vänner!

image144
Kvällen bjöd på

.. många mystiska människor. En kvinna stod och tjatade på sin man i säkert en timme om att han skulle sluka en viagra när de kom hem och sätta på henne från alla håll och kanter. Lite för ogenerat. En annan kvinna skrek och började nästan gråta för att hon inte fick ta med sin stora uppstoppade kanin in på spelytorna. Hon hävdade att den grät och att den hade känslor. Några män som skulle uppge sitt personnummer rabblade fem sista siffror och blev rasande och hotade med diverse instanser när det inte fungerade. Ibland vet man inte vad man ska säga och ibland orkar man helt enkelt inte. Nu har jag suttit sen halv fyra och spelat frågesport över nätet, jävligt risig. Har sovit för lite - ska på lektion klockan halv nio. Mycket lite sömn i antågande också. När jag nu sitter här och känner mig mest överjävlig av överjävlighet så rasslar det till i dörren klockan 6 och in kommer den omtalade, mytomspunne och svårt snygge IT-Janne. Skjut mig, jag känner mig som Kristina Lugn på erotikmässa.

Nu ska jag kolla på Star Wars och väsa fräsiga fraser för mig själv så jag blir på bättre humör. När klockan slår åtta ska jag stå i givakt med väldigt rak rygg, uppspärrade ögon och vråla till min avbytare  "Someday I'm going to be the most powerful Jedi ever". Eller "I find your lack of faith disturbing".


God morgon, ni som börjar dagen snartimage143

Star WarsMen som jag älskar de alternativa galaxernas oändligheter.

"Where is Padme?"
"It seems like in your anger you've killed her, lord Vader"
" NOOOOOOOO!"


Filmerna är så fantastiska. In a future far far away but yet a long time ago? (Family guy)

Dagen har inletts med en massa klipp från Anakins förvandling till Vader - sista kampen mellan Obi-Wan och Anakin är fortfarande lika spännande. Ska han brinna upp? Gör han hoppet från flaket i lavan? Säger han verkligen I hate you till sin gamle bror och vapendragare? Och var kommer idéerna om all lava ifrån? Sagan om ringen avslutades också dramatiskt med ett litet uns lava. Det måste således uppfattas som det värsta tänkbara alternativet att vika hädan på. Det hade iofs sett lite lustigt ut om de började begrava varandra levande eller hyvlade ihjäl varandra med osthyvlar.

Så ytliga reflektioner så här på förmiddagen. Kanske är det för att jag försöker att förtränga att jag har ett major test om energi och kwh idag? Kanske är det för att jag har läst Marcus Birros blogg till morgonkaffet och måste lätta upp hjärnan med inte så tunga tankar så man inte går iväg och skär upp handlederna?

Hur som helst så ska jag plugga en smula till. Inatt väntar en jobbnatt, jag kommer att återvända.

May the force be with you ..

image141FäbodjäntanHar precis sett en klassiker - nej, ett mästerverk! Den filmen är ett måste regniga dagar. Se den. Igen och igen. Att inte folk citerar mer därifrån?
              

Wikipedia

                                                        
Fäbodjäntan
Genre Erotik
Produktionsland Sverige
Premiär 1978
Regissör Joseph W. Sarno
Producent Sture Sjöstedt
Manus Joseph W. Sarno
Skådespelare Leena Hiltunen,
Marie Bergman,
Knud Jörgensen, m.fl.
Originalmusik Bror Axel Söderlund
Produktionsbolag Gebe Film
Joe Sarno Productions
Saga Film
Speltid 115
Språk Svenska
IMDb

Fäbodjäntan är en kultförklarad svensk pornografisk film från 1978.

Filmen är inspelad i Orsa i Dalarna, mest berömd för två onaniscener. Vid en av scenerna använder sig skådespelerskan av en medwurst? som dildo. Den andra scenen är då filmens kvinnliga huvudperson onanerar i en allmogesoffa.

Handling

Handlingen utspelar sig i lantlig dalamiljö. I en av byggnaderna i filmen förvaras ett gammalt horn. Enligt legenden förde vikingar med sig detta horn på sina färder. När man återvände till bygden skulle de blåsa i hornet, varvid de hemmavarande kvinnorna gick ner till stranden för att möta sina män och för att älska. Hornet testas och de medverkandes reaktion vittnar om att legenden är sann.

Rollista [redigera]

image138

Realistiska måndagNär man vaknar upp efter en helg känns det overkligt. Alla helger är fiktiva, det spelar ingen roll vad som händer och sker - det är de 2 dagarna man längtar ihjäl sig till under veckan. När söndagen börjar dra ihop sig mot sovdags kommer ångesten smygande. Det behöver inte vara någonting särskilt i antågande. En vanlig arbets / pluggvecka. Men den är inte välkommen. Jag vill ha fredag lördag söndag alla dagar hela året. Och så vill jag att svensk regering förbjuder sprit, öl, vin och eventuella släktingar till dessa, det kanske skulle bli nån ordning då. Smygförmyndarskap i all ära, svenska folket bevisar bara gång på gång att vi inte bemästrar alkohol och bör därför tas om hand och ses över. Det är säkert någon som tänker tala för dig själv, fyllhäxa.. men jag vet. I know i know som Sméagul skulle sagt. Ni är sämst på att supa. I Finland är det iallafall lite klass på festandet.

Så kör vi en bildrebus från helgen - Första bokstaven i varje bild utgör en mening som symboliserar något ur mitt veckoslut:

Wohoo!


oktober 2007
ti on to fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
             
hits