Szenvedve nyertek a spanyolok, botlottak a franciák - videó!

Feltöltve: v, 06/01/2008 - 08:30 Frissítve: v, 06/01/2008 - 08:32

Nem nyújtott meggyőző teljesítményt az Európa-bajnokság megnyerésére esélyesnek tartott Spanyolország és Franciaország tegnap késő esti találkozóján. A hispánok az utolsó pillanatokban szerzett góllal múlták felül Perut, a galloknak pedig csak egy döntetlenre futotta Paraguay ellen.

FOGADJ ÉS NYERJ! Meglesz-e a második hely a Fradinak? - kattints!

- pepsifoci.hu - Spanyolország válogatottja David Villa góljával jutott előnyhöz Huelvában a 38. percben és visszafogott játékkal egészen a második félidő derekáig őrizte az eredményt. Akkor azonban nagyot hibázott Carlos Marchena a védelem tengelyében, és ezt kihasználva a vendégek egyenlíteni tudtak. Hogy mégis hazai siker született, arról a Villarreal balhátvédje, Joan Capdevila gondoskodott, aki gyönyörű kapáslövéssel vette be a kaput a 92. percben.

A franciák még ennyire sem voltak sikeresek, Raymond Domenech tanítványai 0-0-ás döntetlenre végeztek Toulouse-ban az őket az 1998-as vb-n is kis híján megtréfáló Paraguay ellen. A nagy sztárok, mint például Franck Ribéry csak egy félidőt kaptak, kedden javíthatnak a gallok Kolumbia ellen.

Spanyolország – Peru 2-1 (David Villa 38., Capdevila 92. ill. Rengifo 73.)
Franciaország – Paraguay 0-0

Spanyolország – Peru:

Franciaország – Paraguay:

AJÁNLÓ: A legfrissebb magyar átigazolási hírek naponta - kattints!

Tetszik az oldal? Tedd a kedvenceid közé - csak egy kattintás!Hozzászólások

Új hozzászólás | A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Tartalom átvétel