English
  Kereső
 
 
  Hírek
  Klubtörténet
  NBI-es archívum
  A csapat
  Klubvezetés
  Munkatársak
  Szakvezetés
  Menetrend
  Tavaszi menetrend 2007
  NB1 részletes tabella
  Fotóalbum
  FC Sopron B
  NB III-s tabella
  NB III-s program
  Szponzorok
  A stadion
  Elérhetőség
  Utánpótlás
  Utánpótlás felépítése
  Utánpótlás edzői kar
  Utánpótlás csapatok
  UP program
  UP eredmények
  Utánpótlás hírek
  Utánpótlás Galéria
Góllövőink

NB I.

Danilo Belic

3

gól
Jimmy Tchana

2

gól
Hullám Attila1

gól

Sira István

1

gól

Zana Norbert1gól

Magyar Kupa

Jimmy Tchana2gól
Danilo Belic1gól
Sira István2gól
Birtalan Botond2gól

--

Élcsapatok Kupája

Birtalan Botond2gól
Dancs Roland 2gól
Cosmin Giura1gól
Csikós Sándor 1gól

Zana Norbert

1gól

NB III

Zana Norbert 4gól
Legoza László 3gól
Guttmann Tamás2gól
Németh Dávid2gól
Danilo Belic1gól
Birtalan Botond1

gól

Dlusztus András1gól
Freud Gábor1gól
Herczeg Endre1gól
Reinhardt László 1gól
Tóth Zsolt1gól
Varga Domonkos1gól

NBI-es tabella
1.Bp.Honvéd29
2.

MTK

28
3.

DVSC - TEVA

27
4.

Újpest FC

25
5.

Kaposvár

22
6.

ZTE

21
7.

Győr

21
8.

Nyíregyháza

18
9.

Fehérvár

17
10.

REAC

13
11.

Vasas

13
12.

DVTK

13
13.

Paks

12
14.Siófok11
15.FC Sopron11
16.Tatabánya2
Shop

 

 

Fan zászló

Szurkolói sál

Klub címer (kicsi, nagy)

Utánvételes rendelés a

fcsopron@t-online.hu

e-mail címen

Kvíz
 
 
 
Név:
Telefon:
E-mail:
 
 
 
Szurkolói kártya

Szurkolói kártya igényléséhez aláirandó nyilatkozat

Regisztrációs adatlap
A regisztrációhoz szükséges adatlap

Szurkolói kártyával kapcsolatos általános információk


Tájékoztató
Tájékoztató a szurkolói kártya igényléshez

Induló


Sopron induló 1

Sopron induló 2
 

Hivatalos sajtótájékoztató
Hivatalos sajtótájékoztató

Elsőként Köteles Zsolt, az FC Sopron ügyvezetője köszöntötte a sajtó képviselőit, majd átadta a szót Abdai Gézának alpolgármesternek, aki a következőket mondta:

„2005-ben a labdarugó csapat nagyon nehéz helyzetbe került, amikor az akkori főszponzor a Matáv Rt. megszüntette a klub számára addig juttatott támogatását, amivel az egyesület teljes bizonytalanságba került. Ekkor jött egy üzletember, Vízer László aki megmentette a klubbot. A Közgyűlésen is megtettem és itt is szeretné megköszönni Vízer Úr támogatását, hiszen nyugodtan mondhatjuk, hogy nélküle ma nem lenne első osztályú csapat Sopronban. Mától egy új fejezet kezdődik a soproni labdarúgás történetében, hiszen Vízer úr a klubban lévő tulajdonrészét értékesíti. A város, mint kisebbségi tulajdonos nem élt elővásárlási jogával, nagy örömünkre szolgál azonban, hogy Vizer úr talált egy befektető társaságot, aki megvásárolta az ő tulajdonrészét. Nagyon kellemes benyomást tett ránk az új tulajdonosi, befektetői csoport. Azt hiszem a jelenlegi városvezetés óhaját is tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy azt szeretnénk, az új tulajdonos szerepe ne csak arra korlátozódjon, hogy a klubba invesztál, hanem érezze is otthon magát nálunk! Minden olyan befektetésben, amihez a város segítséget tud nyújtani, mi maximálisan támogatni fogjuk őket. Ígérem, a város továbbra is fent fogja tartani a sport támogatását, így az FC Sopronét is, bár akármennyire is szeretném, sajnos a jelenlegi gazdasági helyzetünkben azt nem ígérhetem, hogy többet is tudunk adni, mint eddig. Végezetül sok szerencsét kívánok az új tulajdonosoknak, találják meg számításaikat mind a klubban, mind pedig a városban!”

Az alpolgármester úr felszólalását követően Antonio Righi, a klub új elnöke vette át a szót:

„Először is szeretném megköszönni a szíves fogadtatást, amivel lépten-nyomon találkoztunk, mióta csak ebbe a szép városba érkeztünk! Azon túlmenően, hogy természetesen egy gazdasági vállalkozásról van szó, amit szeretnénk maximálisan kihasználni, a célunk az, hogy javítsuk nemcsak a helyi, hanem egész Magyarország sporthelyzetét. Köszönet illeti Vízer László Máriuszt, aki más elfoglaltsága miatt hagyta el a klubbot. Azonban nem fog tőlünk elszakadni, hiszen Tiszteletbeli elnökként továbbra is itt marad mellettünk.

Néhány olasz barátunkat is elhívtunk magunkkal a mai sajtótájékoztatóra. Ők mindannyian vállalkozók, akiket azért hívtunk Sopronba, hogy felmérjék a befektetési lehetőségeket a városban. Összességében tehát azt gondolom, hogy ha ők is, és mi is megtaláljuk Sopronban és Magyarországon a számításainkat, akkor az egy hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat lehet mindegyik fél számára.”

Az elnök úr után Salvatore Trumfio, a klub új, szakmai-, és spot igazgatója osztotta meg gondolatait a sajtó képviselőivel: 

„Köszöntök mindenkit! Jómagam szakmai vezető, és személyi tanácsadó leszek a klubnál a következő időszakban. Ami a szakmai munkát illeti, folyamatban vannak a tervek és az elképzelések, de az már most látszik, hogy mind szervezési, mind pedig marketing szempontból szükség lesz az előrelépésre. Számomra nem ismeretlen Sopron, ugyanis mint játékos ügynök több futballista Olaszországba történő szerződtetése kapcsán már korábban együtt dolgoztunk Vízer úrral.”

Ezt követően az új alelnök, valamint Vízer úr is szólt pár szót az egybegyűltekhez. Utóbbi megköszönte az eddigi együttműködést a városnak, a szurkolóknak, az újságíróknak,Ambrus alelnök  és Köteles ügyvezető uraknak. Vízer László megköszönte a városvezetésnek a türelmet, amit az a különösen nehéz időszakban tanúsított vele és a klubbal szemben, hogy megértő volt a nehéz helyzetben is. Kérte, hogy mindenki legyen türelemmel addig, amíg az új stratégia ki fog alakulni, és legyenek figyelemmel arra, hogy a külföldieknek szükségük van a támogatásra. A szurkolók legyenek megértőek, és ugyancsak türelmesek, hiszen a klub sikere nagyban múlhat ezen is. Gratulált az új tulajdonosoknak és sok sikert kívánt.

Vízer úr szavai végeztével Köteles Zsolt kérte a sajtó képviselőit, hogy tegyék fel kérdéseiket az új tulajdonosok felé. A válaszokban elhangzott, hogy a 3 új, frissen szerződtetett idegenlégiós mellé még fognak érkezni további játékosok, de taktikai változtatásokat is terveznek a csapatban. Szóba került Détári Lajos is, akivel kapcsolatban az elmúlt napok sajtójában mindenféle mendemonda jelent meg. Letisztázódott, hogy az egész egy félreértésen alapult, egyrészt nem az edző munkáját, hanem a stílusát kifogásolták, másrészt pedig a kritika, amit megfogalmaztak a játékosok általános edzettségi állapotára vonatkozott. A tervekben persze szerepel az is, hogy  az új játékosokon túlmenően új szakmai stáb is jön majd, de erről bővebben a későbbiekben számolunk be.

A sajtótájékoztatót a 3 új játékos hivatalos bemutatása zárta.

Vissza
Nyomtatás      Küldje tovább ismerősének!
Csak belépés után lehet hozzászólni a fórumhoz!
 55. HG 2007. Szeptember 29. 20:57 
"aki sztár volt a serie 2-ben és nagyszerű eredményei voltak a serie 3-ban"

Milyen "sztár" az aki a Serie 2-ben "sztár" ??? Meg a Serie 3-as "eredmények"...
Vicc ez az egész.
 54. tala 2007. Szeptember 28. 12:36 
Megint mindenhol rajtunk röhögnek, ide jutottunk 2005.május. 11.!!!!!!!!!!!
 53. s.sz 2007. Szeptember 28. 12:22 
Csakhogy az Abramovics beleölt néhány százmilliót fontban a csapatba,és rendezte a klub adósságállományát.És nem azzal kezdte,hogy le akarta zavarni a pályáról az akkori olasz edzőt!!!Idejönnek
valahonnan,és úgy érzik ők a királyok!Le vagyunk nézve....Kiváncsi leszek,hogy a beigért hangzatos tervekből mi fog kisülni...És biztos vagyok abban is,hogy nem egy Pintért fognak idehozni edzőnek,hanem egy nevesincs olaszt,aki aztán végképp semmi eredménnyel nem fog rendelkezni.A sok sokadosztályú idegenlégióssal,akit meg majd idehoznak,nyilván siker lesz a 12.hely.Hányás az egész....
 52. EXBEN 2007. Szeptember 28. 11:49 
Az Abramovics kinek az érdekeit és kinek a zsebét veszi figyelembe?Hol van Sopronban egy olyan soproni ember aki áldoz a soproni focira?A DÖME fel tud mutatni valami kimagasló eredmény edzői pályafutása során? HAJRÁ SOPRON !!
 51. s.sz 2007. Szeptember 28. 09:53 
Köcsög digók!!!
Hajrááááá DÖME!!!!
 50. pi 2007. Szeptember 28. 09:47 
Liver-hez csatlakozom én is. Köszönjük Döme!!!! Sajnos az a félő ezek után ,megint nem az fogja összeálítani a csapatot akinek ez a dolga lenne. Bár ne legyen igazam!! Szóval szebb jövöt . Hajrá SOPRON.!!
 49. Liver 2007. Szeptember 28. 09:39 
Az utóbbi időben szomorú közönnyel figyeltem a Vizer-Köteles féle FCS működését, és vártam a csodát. Bár az említett két úr nem, a Döme-féle (képességeiben maximum másodosztályú) csapat szimpatikus, ezért tudtam szurkolni nekik. Most ezt is elveszítjük, pedig a cél, a motiváció megvolt: bent maradni. Ez a legtöbb, ami elvárható ettől a kerettől.
Ami pedig az olaszokat illeti: mutassatok nekem egyetlen nem olasz klubbot, ahol olasz befektetők, tulajdonosok maradandót alkottak. Ringhiék otton a kutyának sem kellenek, itt királyok. Talán rosszabb nem lesz mint a Vizer-éra, de. hogy jobb sem, az tuti.
Madarat tolláról, embert barátjáról: Vizertől ennél jobb utódot nem várhattunk...

HAJRÁ SOPRON !!!
 48. poncihter 2007. Szeptember 28. 09:28 
Sajnálom, hogy így alakult.
Dömének számos problémával kellett megküzdenie, ehhez képest igen jól áll a csapat a tabellán. Először is: három hete se volt mindössze, hogy pénz nélkül összerakjon egy elfogadható keretet, és elinduljon a bajnokságban. Ne feledjük: csupa olyan játékos jött, akiért nem kellett (mert nem tudtunk) fizetni.
A nyári felkészülésre általában 5-6 hetet kell fordítani.
Másodszor: erényt kovácsolva a nagy bajból, menedzselni kezdett olyan fiatalokat, akik más csapatoknál hátrébb lettek volna a sorban. Az eredmények mégis csak őt igazolták. Vessük össze a szedett-vedett Diósgyőrrel, az üres öltözővel induló Tatabányával a Sopron pontokban mért teljesítményét!
Harmadszor: Détárinak úgy kellett motiválni, hogy közben a játékosok nem kapták meg a pénzüket. Köteles szövege csak a figyelem elterelésére jó. A játékosok minimálbérre vagy nagyon alascsony összegre vannak bejelentve, és a nagyobbik részt számla ellenében kapják. De ezt nem fizette ki a marketinges cég. Vegyünk egy alföldi gyereket: havi ötvenezerből vagy enni-inni, vagy hazamenni nem tud rendesen.
Negyedszer: a csapatot sorra sújtották a játékvezetői ítéletek. Kaposvár: a kiállítás és Döme elküldése. Honvéd: Vincze Zoltánt 0-0-nál nem állították ki, holott fütty után beletalpalt Fehérbe. Vasas: 0-1-nél Tóth könyökkel, majd ököllel eltörte Sira orrát. A kiállítás és a 11-es elmaradt.
Ötödször: egy szurkolói réteg Dömével kapcsolatban állandóan a butykost és a laposüveget emlegette. És Dömét senki nem látta piásan!
Hatodszor: az ultráink ebben az évben Győrben voltak a leghangosabbak. Igaz, ott főleg a hazaiakat szidalmazták. Itthon nem tudnak üvölteni?
Végezetül: Détári nem állhatott neki alapozni a bajnokság közben. Frissített, pihentetett, motivált, csapatot épített. Csikós, Reinhardt, Dlusztus, Zana, Freud, Gyömbér, Birtalan - ezeknek a fiúknak alig volt folyamatos mérkőzésterhelése az előző idényben. Okos edző nem széthajtja őket, hanem odafigyel rájuk. És most jött volna a téli felkészülés, ami után egy erős, egységes csapatra lett volna esélyünk.
De tegyük a szívünkre a kezünket: gondoltuk volna, hogy ez a csapat képes olyan jó játékra, mint azt bemutatták Győrben?
Szóval az én részemről: köszönjük, Mester!
 47. Judas* 2007. Szeptember 28. 09:08 
Igazuk van azoknak akik azt mondják, hogy egyenlőre esélyt kell adni az új tulajdonosi körnek a munkához. De! Azért egy valami most is szemet szúr nekem, amiért már most aggodalmam fejezem ki. Mégpedig az, hogy az új "messiás" szintén csak és kizárólag a saját zsebét és érdekeit tartja szem előtt, a klub érdekeit ellenben kevésbé. Értem ezalatt azt, hogy akárcsak Jézus Máriusz, Pini, a Békéscsabai mecénás, semmit nem fektetett vissza a klubba, csak szipolyozta és züllesztette azt!!! Nézzük meg a Debrecent vagy a Győrt. Ott helyi kötődésű üzletemberek adják a lét, és nem csak a maguk de a klub kasszáját is tömik (Győrben a stadion rekonstrukció), egy szisztematikus csapatépítés mellett. Itt viszont ahogy nézem erről szó sincs, azaz az mindíg van-volt az elmúlt két évben csak éppen látszata és eredménye nem volt! Szóval én megint szkeptikusan látom az új "megváltó" érkezését, főleg mindjárt az első megnyilvánulásaik után. De ahogy Dewmist is írta, mindenkinek jár egy esély...

Ami meg a tegnapi sajtótájékoztatót illeti, egyszerűen szánalmas és gusztustalan ahogy egymást ajnározva szép szavakba öntve vázolták a jövőt!

Szabadságot a(z) KITILTOTT Ultráknak!
Köteles mentes FC Sopront!
 46. Dewmist 2007. Szeptember 28. 08:32 
Én nem akarok egyenlőre véleményt mondani sem pro, sem kontra, mindenestre az olaszok "belépője" elgondolkodtató. Az szintúgy, ami a tegnapi edzésen történt. ( Szurkolók, média képviselők elzavarása, incidens Dömével, stb. ) Világosan látszik, hogy nem fognak engedni beleszólást a döntéseikbe, nekik egy olyan tréner kell, mint az egyik bank ügyintézőinek magatartása a TV reklám szerint! ( Ők kitalálják, az edző meg bólogat, mint plüsskutyus a kalaptartón...) A 3 leigazolt játékosról még korai bármit mondani, meglátjuk, hogyan teljesítenek élesben. ( És mennyivel jobb az erőállapotuk, mint a tulaj által kritizált játékosainknak... ) Szóval az eddigi benyomások nem túl bíztatóak, de mindenkinek jár egy esély ( aztán még egy...:D ) várjuk meg, mi sül ki ebből. Szerintem 1-2 hét alatt úgyis kiderül.
 45. Dewmist 2007. Szeptember 28. 08:18 
Egy hír az origóról:

Détárit kirúgták, de nem akar távozni

Az FC Sopron labdarúgócsapatának irányítói menesztették Détári Lajos vezetőedzőt, a szakember azonban nem fogadta el a döntést és továbbra is a gárda trénerének tartja magát.
Antonio Righi, a klub új elnöke sajtótájékoztatón jelentette be a döntést és elmondta, hogy a szombati, Újpest elleni bajnokin a második csapat szakvezetője, Vígh Tibor ül majd a kispadon. A vezető hozzátette: elkezdte a tárgyalásokat a lehetséges utódjelöltekkel, várhatóan olasz tréner érkezik majd Sopronba.Righi a váltást azzal indokolta, hogy Détári szerdán, a Mór elleni, 2-1-re megnyert Magyar Kupa-mérkőzés után heves kirohanást intézett az új többségi tulajdonosok ellen. Erre az egyesületi vezető szerint az sem lehet mentség, hogy a tréner érthetően feszült volt a 91. percben kivívott továbbjutás és a munkáját korábban ért szakmai bírálatok következtében.

Az új elnök ebből arra következtet, hogy a szakvezető nem tud, vagy nem akar együtt dolgozni velük, ezért távoznia kell a Sopron kispadjáról. A klub elnöke hangsúlyozta: nem szakmai jellegű kifogásaik vannak Détárival szemben, hanem a viselkedése volt elfogadhatatlan.

Détári a döntést nem fogadta el és továbbra is a csapat edzőjének tekinti magát.

"Természetesen nem fogadtam el a felmentést, hiszen a 2008. június 30-ig érvényes szerződésemben pontosan rögzítettük, milyen feltételekkel lehet engem idő előtt elküldeni" - mondta Détári.

"Amíg ezek a pontok nem teljesülnek, addig én tartom a csapat edzéseit és a kispadra is leülök az Újpest ellen, ha nem úgy válunk el, ahogy arról előzetesen írásban megállapodtunk. Szakmai okokból nem lehet elküldeni, szerződést nem szegtem más téren sem, ettől függetlenül természetesen átadom a helyem másnak, ha a klub teljesíti az erre az esetre írásban vállalt kötelezettségeit. Gondolom egyértelmű, hogy anyagi jellegű dolgokat kell rendezni. Egyébként a mai edzésen megjelentek az új vezetők és le akartak zavarni a pályáról, de nem hagytam magam. Utána a játékosokat próbálták rávenni arra, hogy hagyják abba az edzést, de ők folytatták a munkát és kiálltak mellettem. A bűnöm pedig az volt, hogy a szerdai kupameccs után követeltem: mindenkinek fizessék ki az elmaradt járandóságokat. A szerződésemben nem szerepel olyan pont, amely megtiltaná, hogy követeljem a futballistáknak és nekem járó pénzt."

 44. káelem 2007. Szeptember 28. 07:54 
Már megint megjelentek a itt a kb minnél rosszabb - annál jobb ,szélsőséges szurkolói vélemények . Én Füzi néven jelzett hozzászólóval azonosulok.
Mert úgy látom jöhet ide Sopronba bárki befektető néhányan alig várják, hogy kötekedjenek. Én mindanyiuknak azt javaslom : ha szurkolók akkor szurkoljanak , ha pedig van néhány száz milliójuk akkor ők vásárolják meg a klubot....
Még valamit a szurkolásról és a saját önkritikánkról / ami sajnos itt sokszor hiányzik / . Magam is ott ültem a lelátón legutóbbi hazai meccsünkön is : Kérem szépen , az első félidőben kizárólag a néhény fős paksi szurkológárda ordította a hajrá atomvárost de egy hazai sem a hajrá Sopront. És ugyebár ez nem egy haza meccsünkön van így.
Dömének a szakmai munkáját pedig ennyi dő alatt nem lehet igazából megitélni ezért sem bántani sem védeni nincs sok értelme. Mindenesetre nem egy diplomata alkat az biztos. Nem mintha a fociban feltétlen ez számítana.
 43. sopronista 2007. Szeptember 28. 07:35 
Tényleg egy olyen edző jön aki trunfio embereit fogja játszatni.
 42. sopronista 2007. Szeptember 28. 07:34 
Már a Móron lejátszandó kupameccs előtt sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben a soproni csapat háza táján. A meghitt, "falusi" öltözők varázsa, hogy ott nem lehet elbújni, és ha ott vita, netán veszekedés van, az bizony messzire kihallatszik. Így volt ez szerda délután is, és mivel a vita főleg olaszul folyt, vélhető volt, hogy Détári és az új tulajdonos marják egymást.
Információink szerint a vita azon robbant ki, hogy az olasz tulaj - aki egyben az egyik új olasz játékos menedzsere is - szerette volna, ha pártfogoltja a kezdőben kap helyet, mert ő azt ígérte neki.
"Döme" azonban nem az "új Messiás" (igaz, egyelőre bevarrt zsebű), hanem a csapat érdekeit tartotta szem előtt, és a kispadra ültette Aguino Orlandót. Ezen a derék talján fiatalember úgy megsértődött, hogy amikor Détári a második félidőben melegíteni küldte, nem volt hajlandó csapattársaival tartani - vélhetően maga mögött érezve a tulajdonos segítségét.
Ezért aztán Détári ma közölte vele, hogy mehet edzeni az NB III-as csapathoz, időközben azonban beállítottak az olasz főnökök, és irtózatos ordítozás vette kezdetét. Előbb el akarták zavarni az edzésről Dömét, majd amikor ő közölte, hogy előbb fizessék ki a csapatnak az elmaradt béreket, felmondtak neki.
Amíg a tulajdonosok meg nem nevezik az úgy edzőt, a csapat szakmai munkáját Végh Tibor irányítja.

 41. kzsolt 2007. Szeptember 28. 07:10 
kill tha!

Én elírtam. Fél 5-öt akartam írni, ez lett belőle :). Lényegtelen, mert az illetékesektől, remélem, hogy csak egyelőre, de nincs válasz...
 40. oddomilan 2007. Szeptember 28. 06:50 
ambrus melyik 5 játékost viszi el?
 39. Peti 2007. Szeptember 28. 01:51 
Gratulálok néhányatoknak! :" Macskaevő, büdös digó, hej, hej!" Ez aztán a színvomnal... Bőszánalom!

Mindenesetre én sem a legoptimistább hangulatban várom a tulajdonoscserét, bár bízakodom abban,h egy Hemingway nem csak Kipestre tud találni, de azért legalább 1-2 hét türelmet kapohatnának, avgy tévedek?
Dömét sajnálom, én is jó edzőnek tartom, de pénz beszél, kutya baszik! Szerintem többet hozzá se kell fűzni ehhez...
 38. kill tha 2007. Szeptember 28. 01:40 
fél öt van az oldalon, te fél négyet írsz, én fél hármat olvastam.
ez jellemző az egész klubra.
én kinnt leszek, hogy jelenlétemmel tüntessek döméért!
 37. kzsolt 2007. Szeptember 27. 23:34 
Ha már Döme megy, akkor jó lenne Pintér a helyére.. Holnap ugye fél 4kor lesz edzés!?
 36. BoBKeLSo 2007. Szeptember 27. 23:05 
Az itthoni mérkőzések alapján teljesen észszerű döntésnek tartom Döme kirúgását. Mikor láttunk itt jó focit utoljára? A Paksot, Nyíregyházát nem bírtuk megverni, sőt mázlink volt az egyenlítő gólokkal. Ezt a mostani csapatot pedig Détári vásároltatta össze, és egy-két kivétellel nem ütik meg az nb1-et.Látszott, Vizer már tojt az egészbe, és Détáriék kezébe került a szakmai irányítás. Döme eddig szakmai munkáját is ismerjük, közötte a Nyíregy kiejtését és Bozsik mellett mint az ominózus máltai zakó egyik létrehozóját. Ennél csak jobb jöhet. Pénzkérdés? Fehérváron még rosszabb a helyzet, mégis a 4. helyen tanyáznak, mert a szakmai vezetés nem a pénz után jár, hanem a focit tartja szem előtt. Dömének is ez kellett volna, de ez a csapat nagyon gyenge. Még a télen meg lehet erősíteni ezt a csapatot, és akkor rendbe jöhet minden.
 35. sexvonal 2007. Szeptember 27. 22:25 
Imádlak Döme!
Ne hagyd magad és a pénzed se! Ne rajtad verjék le a digók, hogy megaláztuk őket Budapesten!

Ahogy a fiúk mondanák:" Macskaevő, büdös digó, hej, hej!"
 34. warez 2007. Szeptember 27. 21:29 
"Természetesen nem fogadtam el a felmentést, hiszen a 2008. június 30-ig érvényes szerződésemben pontosan rögzítettük, milyen feltételekkel lehet engem idő előtt elküldeni" - mondta Détári a távirati irodának. - Amíg ezek a pontok nem teljesülnek, addig én tartom a csapat edzéseit és a kispadra is leülök az Újpest ellen, ha nem úgy válunk el, ahogy arról előzetesen írásban megállapodtunk."

"Szakmai okokból nem lehet elküldeni, szerződést nem szegtem más téren sem, ettől függetlenül természetesen átadom a helyem másnak, ha a klub teljesíti az erre az esetre írásban vállalt kötelezettségeit. Gondolom egyértelmű, hogy anyagi jellegű dolgokat kell rendezni."

"Egyébként a mai edzésen megjelentek az új vezetők és le akartak zavarni a pályáról, de nem hagytam magam. Utána a játékosokat próbálták rávenni arra, hogy hagyják abba az edzést, de ők folytatták a munkát és kiálltak mellettem. A bűnöm pedig az volt, hogy a szerdai kupameccs után követeltem: mindenkinek fizessék ki az elmaradt járandóságokat. A szerződésemben nem szerepel olyan pont, amely megtiltaná, hogy követeljem a futballistáknak és nekem járó pénzt."

MTI
 33. foryou 2007. Szeptember 27. 21:21 
te bazdmeg olvassátok el már figylemesen miis van ott felül leirva, senki egy szóval nem mondta(írta)hogy kirúgják a dömét vagyis azt nem h, most hanem majd idővel , és szerintem azért ez normális nem?, új vezetőség új edző most mért ne hozhatna azt ide akit akar???ez nomális dolog hogy ő abban bizik meg akit majd idehoz és nem dömében,és ezt döme sem tudhatda előre hogy elmegy Vizer.warez te meg mit kevered a szar és feldühíted a szurkolókat egyenlőre ok nélkül , majd ha adnak rá okot akkor mondhatod a magadát meg hergelheted a többieket de ameddig nem volt semmi olyan dolog addig csen és nem mongy véleményt addig ameddig még semmi nem derűlt ki!!!
 32. Antilop 2007. Szeptember 27. 21:18 
Köszönjük Döme!!!
 31. warez 2007. Szeptember 27. 21:11 
Na ahogy én látom a helyzetet:
Előszöt is köszi Döme, hogy itt voltál, ahogy elbántak veled az a belépő már mindent elárul az olaszokról. Már hazugságokkal kezdenek. Ez a trumfio vagy ki, szépen benyalta magát a Vízernél az elmúlt évben, aztán mikor megtudta, hogy eladja a részét, egy pár barátját befűzte, hogy milyen nagy üzleti lehetőségek vannak itt stb.stb. rakjanak össze pénz a focira, aztán majd ők itt közben üzletelgetnek. A trumfio meg majd szépen idehozza az olaszországban noname játékosait, hogy egy nb1es klubban próbáljon az értékükön emelni... Remélem világos mindenkinek, hogy már megint mi, szurkolók járunk a legrosszabbul. Ha ennek fociiskolája van, akkor én ronaldinnyó vagyok. Akkor mért ötödoszályú digót, meg ausztrál őslakost hoz ide??!! Már megint nagy átverés van itt, csak nem jön a jáksó:-)) Az Ambrusról meg rosszat vagy semmit, de ezt a klub körül dolgozók mind tudják. Szebb jövőt!!!
 30. Antilop 2007. Szeptember 27. 21:00 
Menesztették az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő, a Soproni Ligában kilenc fordulót követően tíz ponttal a 12. helyen álló FC Sopron vezetőedzőjét, Détári Lajost. A hétvégi bajnokin, az Újpest ellen a csapattal dolgozó Vígh Tibor meccsel majd. Egyelőre nincs meg Détári utódja, de a tárgyalások már megkezdődtek.
 29. joco_cbs 2007. Szeptember 27. 20:55 
Köszönjük DÖME!!!

A mai történések azok peddig szánalmasak és ráadásul Gusztustalan is!
Lassan kezd elegem lenni a Soproni fociból!

Eddig legalább úgy ahogy lelkesedtem magyar játékosok magyar edző igaz kicsit szánalmas foci de a mienk volt .És szurkoltam Dömének!

Viszont ez az újjbbóli edző elküldés és majd jönnek a világot meg váltó maneger szuper játékosai akik ugye legalább 5 európai forduló után is csapat nélkül tengődnek és meg váltják a világot!!!

Ez már több mind "gusztustalan":)
Aztán most oszthatod az észt mind belsös mindent tudo persze csak az igazságot akarjuk hallani!!!
 28. Judas* 2007. Szeptember 27. 20:29 
Döme!
Mindent KÖSZÖNÜNK!!!
 27. dev75 2007. Szeptember 27. 20:17 
info stop van! Edzésröl az ujságirokat is elzavarták!
 26. füzi 2007. Szeptember 27. 20:14 
Imádom az ilyen "szurkolókat",akik ha olasz az a baj,ha román az a baj,ha magyar az a baj..örüljetek már h megszabadultunk vizertől,eddig vele volt bajotok,most pedig már az olaszokat utáljátok..
értsétek meg,szurkolók nélkül nem fog menni nekik sem,a MI feladatunk az,hogy kiálljunk a csapat mellet mindig..lehet h anglia nagyon "messze" van tőlünk,de tőlük lehetne példát venni..a szurkolók a végsőkig kiállnak a csapat mellett!!!
(a leeds united-nél 3.osztályban is több ezren buzditják őket és kiáállnak mellettük!!!!)
nekünk a belső ügyekhez nincs közünk,nekünk az a feladatunk h kiálljunk a csapat mellett bármilyen szituációban.. nem ezt folytatni,ami most van..egy rossz passz és már elküldik szegény játékost az anyjába.. és ez negativan hat a játékosra,akármennyire mondják h nem foglalkoznak a kivülállókkal,akkor se ezt kellene,hanem inkább biztatni..
talán ha nem csak szidnátok a vezetőket,hanem egy pici bizalmat szavaznátok nekik és az új edzőnek és az egész stábnak,talán mennénk valamire..
és kérem,h a meccseken ne szidjátok a játékosokat minden rossz megmozdulás után..ne álljtaok le egy szitáció mellett,lépjetek tovább,és biztassátok a fiúkat!
biztos sokaknak nem tetszik a megnyilvánulásom,de ezt muszáj volt leirnom..
akik szurkolóknak képzelik magukat,azok szurkoljanak!!!!Hajrá SOPRON!
[1]
  Bejelentkezés
  Regisztráció
Naptár
2008. június 5., csütörtök
Fatime
H K Sz Cs P Sz V
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            
 
 
Edzésterv

LINKEK

adidas Budapest Kft.

www.hotelfagus.hu

www.vitalade.com

www.walterauto.hu

sopron.lap.hu

FERTŐ-part TV

Ilona Major Nagycenk

Horváth Lukács Kft.

www.keepersport.at/hungary

Szavazás
 
 
 
 
Szavazat: 0
A szavazás állása
 
Partnerek


Hozzáadás a kedvencekhez Legyen ez a kezdőlapom Írjon nekünk! Oldaltérkép Impresszum Jogi jegyzet