A Liverpool egy héten belül dönt az újabb magyarjáról

Feltöltve: szo, 06/21/2008 - 15:15 Frissítve: v, 06/22/2008 - 15:35

Mint ismeretes a tavaly nyáron leigazolt Németh Krisztián és Simon András mellett volt egy magyar kölcsönjátékosa a Liverpool reserve csapatának az elmúlt szerzonban. A kapus Gulácsi Péter egy éven át élvezhette a vörösök vendégszeretetét, de a kölcsönszerződés lejártával a Liverpoolnak nyilatkoznia kell arról, hogy mi a terve a játékossal.

FOGADJ ÉS NYERJ! Ki nyeri a foci Eb-t? - kattints!

AZ EB-TRIÓ ELEMZÉSE: Geráék összekaptak Ballack fejesgólján

- pepsifoci.hu - Információink szerint a végső határidő június 30., azaz az U19-es válogatott kapus sorsa egy héten belül eldől. Az MTK-nál Domonyai László klubigazgató nem kívánta kommentálni értesüléseinket, és úgy fogalmazott, hogy Gulácsi ügyében zajlanak egyeztetések, de azok lezárultáig nem nyilatkoznak az ügyben.

A pepsifoci.hu úgy tudja, hogy a játékost képviselő CMG menedzseriroda tulajdonosai, Kövesdi Viktor, és Pataky Tibor még a határidő lejárta előtt Liverpoolba utaznak, és várhatóan a jövő héten eldőlhet, hogy Gulácsinak vissza kell–e térnie az MTK-hoz, vagy végleg szerződteti a Liverpool. Az angol klubnál egyébként jelenleg túltengenek a kapusok, bár úgy hírlik, hogy a francia Itandje-t átadólistára teszik, és az angol válogatottban bemutatkozott, jelenleg az Aston Villánál kölcsönjátékosként szereplő Carlsont pedig szintén nem kívánják tartóztatni. Ezek a tények növelhetik Gulácsi esélyeit, ugyanakkor az is tény, hogy egy 18 éves kapus esetében kevés a realitása annak, hogy már most a felnőtt keretnél számoljanak vele. A CMG vezetőitől úgy tudjuk, hogy Liverpoolban eddig elégedettek voltak Gulácsival, de kérdéses, hogy ez mire jelent garanciát a jövőt illetően.

AZ EB-TRIÓ ELEMZÉSE: Geráék összekaptak Ballack fejesgólján

AJÁNLÓ: A legfrissebb magyar átigazolási hírek naponta - kattints!

Tetszik az oldal? Tedd a kedvenceid közé - csak egy kattintás!Hozzászólások

Új hozzászólás | A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges.
Tartalom átvétel