Ολυμπιακό Κέντρο Γουδή

Στο συγκρότημα Γουδή, διοργανώθηκαν κατά τους Ολυμπιακούς αγώνες τα αθλήματα του Μοντέρνου Πεντάθλου και της Αντιπτέρισης. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μία κλειστή αρένα μοντέρνας αρχιτεκτονικής (Αντιπτέριση), το αναπαλαιωμένο Κέντρο Ιππασίας, καθώς και δύο ανοιχτές αρένες.

Το συγκρότημα Γουδή αποτελεί ορόσημο για την προώθηση των πλέον φιλόδοξων πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης και έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου του Λεκανοπεδίου.

Στη μεταολυμπιακή περίοδο και στα πλαίσια ανάπτυξης του συγκροτήματος, ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός μακρόχρονης αξιοποίησης, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και το Ολυμπιακό Ακίνητο Αντιπτέρισης, (Badminton), πέρασε στην διαχείριση της “Athens Badminton Cultural Development AE” (ABCD).  

Το παραπάνω σχήμα, προέκυψε από τη σύμπραξη τεσσάρων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται επί σειρά ετών στον τομέα της ψυχαγωγίας. Πρόκειται για τους κ.κ. Μιχαήλ και Βανέσσα Αδάμ της Arts Dance and Music Productions (ADaM) και τους κ.κ. Γεώργιο και Παναγιώτη Γεώργα του Half Note Jazz Club. Η εταιρεία ανέλαβε τη ριζική αναμόρφωση και διαχείριση του ολυμπιακού ακινήτου στο Γουδή, δημιουργώντας μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες θεατρικές σκηνές της Ευρώπης.