Select your language
donderdag 20 november 2008
Live Scores kies een competitie »

Mexico komt met de schrik vrij

De schrik sloeg de Mexicaanse voetbalfans woensdag om het hart toen de nationale ploeg met 1-0 onderuit ging tegen Honduras. Concurrent Jamaica kwam echter een doelpunt tekort om zich ten koste van de ploeg van Sven-Göran Eriksson te plaatsen voor de eindfase van de WK-kwalificatiereeks.

Brazilië vernedert Portugal

Brazilië heeft de vriendschappelijke wedstrijd tegen Portugal met maar liefst 6-2 gewonnen. Sevilla-spits Luis Fabiano had met drie treffers een groot aandeel in de onverwacht ruime zege. De victorie op de Portugezen verschaft de Braziliaanse bondscoach Dunga weer wat lucht.

Larsson wil in Zweden blijven

Henrik Larsson heeft zijn voorkeur uitgesproken voor een langer verblijf bij zijn huidige club Helsingborgs IF. Het contract van de aanvaller, die door Feyenoord zou worden begeerd, loopt 1 januari af. Desondanks prefereert de 37-jarige spits een langer verblijf in Zweden.

Nederland wint van Zweden

Het Nederlands elftal van Bert van Marwijk heeft de oefeninterland tegen Zweden in de Amsterdam ArenA winnend afgesloten. Door twee doelpunten van Robin van Persie en in de allerlaatste minuut Dirk Kuyt werd de eindstand bepaald op 3-1.

Frankrijk niet langs Uruguay

Wederom ontevreden Franse supporters na een doelpuntloos gelijkspel tegen Uruguay. Bij de bezoekers stond Ajacied Luis Suarez in de basis. Suarez kreeg ook enkele kansen, maar wist het net niet te vinden. Onder begeleiding van een fluitconcert verlieten de Fransen het veld.

Spanje eenvoudig langs Chili

Spanje heeft vanavond eenvoudig weten te winnen van het Zuid-Amerikaanse Chili. In Spanje eindigde de oefeninterland in een ruime 3-0 overwinning voor de Spanjaarden door doelpunten van David Villa, Fernando Torres en Santi Cazorla.

Maradona debuteert met zege

Diego Maradona is succesvol gedebuteerd als bondscoach van Argentinë. In Glasgow tegen Schotland won de ploeg van Maradona de oefeninterland met 1-0. Al na acht minuten scoorde Maxi Rodriguez de enige goal van de avond.