Nyheter

Degen friskmeldt

Benítez uttaler at Degen er friskmeldt. Ingen info om når spilleren blir å se på banen. Spennende med to Merseyside-oppgjør på en uke, men Rafa understreker at ligakampen blir den viktigste.

Av Frank H. Larsen / Torbjørn Flatin (på Melwood)

Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse avsløre at Philipp Degen er friskmeldt . Sveitseren har vært ute med en metatarsalskade siden ligacupkampen mot Tottenham 12.november. Det kom imildertid ingen opplysninger om når vi kan forvente å se høyrebacken tilbake på banen.

På skadefronten for øvrig er altså Xabi Alonso uaktuell mot Stoke, mens Martin Skrtel, Fabio Aurelio og Fernando Torres kan bli å finne i startoppstillingen.

- Ligakampen viktigst
Liverpool trakk Everton i FA-cupens 4.runde. Det betyr to lokaloppgjør på en uke. Først møtes naboene 19.januar i Premier League, så 25.januar i FA-cupens 4.runde. Rafael Benítez ser frem til cupkampen, men er tydelig på at ligakampen blir den viktigste.
- Det vil bli en god kamp. Jeg er sikker på at alle vil være spente. Det vil være fint å se enda et derby i løpet av kort tid. Det vil bli tøft, det vil bli vanskelig, men alle vil være opprømte. Hovedoppgaven vil imidlertid være ligakampen. Så får vi se hva som skjer i FA-cupen.

Rafael Benítez er veldig godt fornøyd med julen, men merker at det er press å lede Premier League.
- Det har vært en god jul. Det er stort press å gå inn i det nye året som ligaleder. Det er likevel bedre med stort press enn ikke å være ligaleder.

09.01.2009 18:04

Liverpool FC Supporters Club Scandinavian Branch Postboks 43, 4551 Farsund. Telefon: 97961892.
Epost: post@liverpool.no. Webmaster: webmaster@liverpool.no.
Utviklet av Abile AS - basert på Ability.NET