In november 1903 begon Johan Frederik Wegener in Apeldoorn met een nieuws- en advertentieblad: de latere Apeldoornse Courant. Koninklijke Wegener NV is ruim honderd jaar later de in Apeldoorn gevestigde, beursgenoteerde (Euronext) onderneming in kranten en multimedia. Wegener is de grootste uitgever van regionale dagbladen en huis-aan-huiskranten in Nederland. Mecom Group plc te Londen is sedert eind oktober 2007 in meerderheid (87%) eigenaar van de aandelen Wegener. Lees meer over Wegener.


Wegener events

Dé Haringparty van Koninklijke Wegener NV en Hilton Amsterdam vindt op dinsdag 9 juni 2009 plaats in het Amsterdamse Hilton. Lees meer over Dé Haringparty.

Het 26e Wegener Golfevent vindt op woensdag 26 en donderdag 27 augustus 2009 plaats. Het tweedaagse golftoernooi vierde vorig jaar haar 25-jarig jubileum op de golfbanen van Het Rijk van Nijmegen. Lees meer over het Wegener Golfevent.

De jaarlijkse fundarun, hét hardloopevenement voor de vastgoedsector en gesponsord door Wegener, is dit jaar op vrijdag 15 mei. Meer informatie vindt u op www.fundarun.nl. Daar kunt u zich binnenkort ook inschrijven voor de fundarun 2009.

Bekijk alle Wegener events.


Laatste nieuws

Amsterdam, 11 februari 2009.
AutoTrack wint rechtszaak tegen gaspedaal.nl
Het internetbedrijf InnoWeb moet binnen 48 uur stoppen met het aanbieden van gegevens van AutoTrack op de website gaspedaal.nl op straffe van een dwangsom van 10.000 Euro per dag. InnoWeb, onder andere bekend van de website Vinden.nl, moet een schadevergoeding aan AutoTrack betalen. Dat heeft de rechtbank in Den Haag vanochtend geoordeeld. Volledig persbericht

1

Apeldoorn,10 februari 2009
Gefaseerde aanpak herinrichting Wegener organisatie

De Raad van Bestuur van Koninklijke Wegener NV heeft vorig jaar zijn visie op de toekomst neergelegd in een zogenoemde Contourenschets. De kern hiervan is dat Wegener verandert van een productgerichte organisatie naar een cross-mediaal bedrijf. Inmiddels is besloten over te gaan tot de vorming van één crossmediale organisatie: Wegener Media.
.Volledig persbericht

1

Apeldoorn, 9 februari 2009
Wegener rondt verkoop belang in Selekt Mail af

Koninklijke Wegener NV en Deutsche Post International BV hebben definitieve overeenstemming bereikt over de verkoop van het belang van Wegener in Selekt Mail Nederland CV aan Deutsche Post. Hiermee is Deutsche Post volledig eigenaar geworden van Selekt Mail.
Volledig persberichtWegener producten

Wegener NieuwsMedia
Zeven sterke dagbladen,
één krant voor adverteerders.
wegenernieuwsmedia.nl

Wegener Huis-aan-huisMedia
Een wekelijks bereik van 5,4
miljoen mensen.
wegenerhuisaanhuismedia.nl

Wegener MediaVentions
Een vooruitstrevende multimedia
onderneming.
wegenermediaventions.nl

Wegener NieuwsDruk
Dagelijks 900.000 dagbladen.
wegenernieuwsdruk.nl


Bekijk alle producten