За да се възползвате от пълната функционалност на този сайт трябва да инсталирате или обновите flash-player!

Иван Костов - Отговори

Добре дошли на новия сайт на Иван Костов, наречен Отговори.
На първо място - защо бе създаден? Отговорът е прост и ясен - защото всеки таи в себе си въпроси, чиито отговори очаква да му бъдат дадени от хората, които са управлявали, управляват или се надяват да управляват България.
Малко са обаче политиците, които имат смелостта и отговорността да застанат открито пред хората, избирателите си, своите привърженици и дори своите врагове и да отговорят на всеки добронамерено зададен, или градивен въпрос.
Иван Костов е готов със своите отговори. Иван Костов е готов да Ви отговори. Той иска Вие да питате, защото вече е време въпросите с голямо В да получат своите отговори с голямо О.
Иван Костов - мажоритарен кандидат от листата на Синята Коалиция за 23 многомандатен избирателен район - София.

Избори 2009

Изборите са близо. Време е всеки да реши за себе си за кого ще гласува. Много от отговорите, които ще получите тук ще Ви помогнат в решението Ви за кого да гласувате на 5 юли. Затова сте тук. Питайте и решавайте.

Уважаеми посетители на www.otgovori.eu,
Сърдечно благодаря за проявения интерес към www.otgovori.eu, за вашето прямо отношение както към мен, така и към проблемите, които вълнуват всички ни. Големият брой на въпросите, както и сериозните теми, които поставяте, изискват време. Ще отговоря на всички. Благодаря за търпението! Бъдете здрави!

Иван Костов

question