Relaterte klubber:

Ranheim IL

Relaterte Spillere:

– Jeg ønsker ikke å kommentere om det var andre klubber inne i bildet. Men det hadde vært feil å forlate Ranheim nå. Nå gleder jeg meg til fortsettelsen i 1. divisjon, sier Per Joar Hansen, som har bestemt seg for å signere en ny ettårsksontrakt med de blå.

– Vi har et lag med potensial, og det er motiverende å se hvor langt man kan ta det med et nummer to-lag i Trondheim, sier Perry, som får med seg Otto Ulseth som assistent.

Var i dialog

Men det kunne blitt den svenske storklubben Hammarby neste sesong. Stockholms-klubben rotet seg til nedrykk fra Allsvenskan i år, og Adresseavisen vet at svenskene har vært i dialog med Perry angående 2010. Men etter flere runder partene i mellom strandet forhandlingene.

– Du sa du skulle ta avgjørelsen først når du visste hva samarbeidsklubben RBK tenker om Ranheim neste år. Hvilke svar har du fått?

– Alt er ikke i mål ennå, men signalene fra RBK og videre samarbeid er positive. Selv er jeg spent på hva Rosenborg gjør på overgangsmarkedet i vinter, sier han, og tenker på lån av spillere.

Ikke plass til alle

Dette får han antakelig ikke svar på før etter at vinduet har åpnet i januar. Det er uansett bestemt at 90 prosent av spillerne i neste års Ranheim-stall skal komme fra Trøndelag, og nå jobbes det med å utforme troppen. I disse dager får en rekke RIL-spillere beskjeden om de er ønsket videre, eller ikke.

Her vil antakelig 13-14 av spillerne bli satset på mot 1. divisjon, mens resten vil bli anbefalt videre spill i 2. divisjon andre steder. Av disse er det allerede klart at midtstopper Kristian Juberg har gjort sitt – han spiller for Charlottenlund i 3. divisjon neste år.

Diskutér artikkelen

Ja til Ranheim
– nei til Hammarby
Skrevet av Dato
Hvis dette stemmer.... M K 17.11.09
E det mulig å si nå sånn? Tore Tang 17.11.09

Diskutér:

MERK: Innlegg må undertegnes med fullt navn.
Innlegg med usaklig innhold eller upassende språkbruk blir ikke publisert!
 

Tips en venn om denne artikkelen: