mmproduction crna gora
      english   russian
 

MM production Crna Gora

MM PRODUCTION je produkciona kuća nastala iz potrebe da se organizaciono objedine različite djelatnosti iz oblasti filma, televizije, pozorišta, medijskog marketinga, različitih kampanja, turističkih i privrednih promotivnih akcija, te logistike u posredovanju prilikom umjetničkih angažmana na filmu, televiziji i pozorištu.

MM PRODUCTION osnovana je 2008. godine sa sjedištem u Budvi a njen osnivač i vlasnik je poznati filmski i pozorišni glumac Milutin Mima Karadžić , dok je izvršni direktor Ivana Mrvaljević, glumica i donedavni umjetnički rukovodilac Kraljevskog pozorišta Zetski dom u Cetinju.

Specifičnost MM PRODUCTION je upravo u tome što ga vode afirmisani umjetnici sa relevantnim iskustvom u filmskom, televizijskom i pozorišnom
menadžmentu.

Milutin Karadžić je, pored nebrojenih uloga , kao producent stajao iza jedne od najuspješnijih i najdužih serija na ovim prostorima , tv serije „ Mješoviti brak“, popularne tv serije „ Premijer“, jednog od najgledanijeg filma proteklih sezona „ Promeni me“, a trenutno je u realizaciji serije pod radnim naslovom“ TO TOPLO LJETO „ koju produkciono profilira popularni Mima.

Ivana Mrvaljević je nosilac repertoara Gradskog pozorišta u Podgorici, tumač antologijskih rola u komadima Centra za kulturu Tivat, ali je ,ujedno, kao producent, ostvarila nekoliko uspješnih nezaivsnih teatarskih projekata, a kao umjetnički direktor Zetskog doma inicirala je i produkciono finalizirala kultnu predstavu „ Čarobnjak“.

Spoj umjetničkih i menadžerskih kvalifikativa u MM PRODUCTION garantuje vrhunski profesionalizam koji nije samom sebi svrha nego je imperativ da se projekti izašli iz ove kuće odlikuju i vrhunskim estetičkim i značenjskim dometima.

MM PRODUCTION ima autorske i poslovne linkove sa umjetnicima i izvodjačima sa područja cijeog regiona, svojom otvorenošću i komunikativnošću prevazilazi lokalne okvire i, već na samom početku rada, postaje značjana karika u lancu medijskog tržišta jugoistočne Evrope.