<< Αρχική σελίδα
Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ
Γήπεδο
20/10/2009

Κ.Δ.Γ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

 

     

 

Το κλειστό γήπεδο μπάσκετ επί της οδού Αρτάκης στη Νέα Σμύρνη είναι η φυσική έδρα του Πανιωνίου. Η επιστροφή της ομάδας  φέτος εκεί, μετά την μετακόμιση των τελευταίων 4ετών στο Ελληνικό,  αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά "χαρτιά" της φετινής χρονιάς στο δρόμο προς τις επιτυχίες του συλλόγου.

 

Ένα γήπεδο με τη δική του ιστορία αφού σε αυτό έχουν αγωνιστεί μεγάλοι Έλληνες και ξένοι καλαθοσφαιριστές. Φάνης Χριστοδούλου, Μπόμπαν Γιάνκοβιτς, Γιώργος Γάσπαρης, Ζάρκο Πάσπαλι, Παναγιώτης Γιαννάκης, Πι Τζει Μπράουν, Χένρι Τέρνερ, Μπάιρον Ντίνκινς  είναι κάποια από τα πολλά ονόματα παικτών που έχουν προσφέρει μοναδικές στιγμές στους φίλους του Πανιωνίου που είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα μεγάλα αστέρια που κόσμησαν με τη κυανέρυθρη φανέλα το Ελληνικό μπάσκετ.

 

Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 1350 θέσεων.Η ολική ανακατασκευή σε πιο σύγχρονα πρότυπα που αναμένεται να γίνει την αγωνιστική σεζόν 2010-2011 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα έργα που θα δώσουν νέα πνοή στη μπασκετική γειτονιά της Νέας Σμύρνης.

 

 

 
Powered by
© Copyright 2006 PANIONIOS BC - Created & Hosted by Forthnet eBusiness Services