FIFA, UEFA

FIFA

UEFA

Felnőttképzés

Felnőttképzési Intézet
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
01-0938-04

LINKEK

Hírlista.hu

MLSZ

Elkészült
az etikai "kódex"

NUSI

NUSI

Futsal-Hungary

Futal-Hungary

Női labdarúgás

Grundfoci

Grundfoci

sportolonemzet.hu

sportolonezet.hu

Magyar Utánpótlás

Magyar Utánpótlás portál

Hivatalos értesítők

Szövetség

Öt gólt lőttünk Szlovéniában

2009. 06. 03.

A magyar női válogatott szerdán Szlovéniával játszott felkészülési meccset Ptujban. A mieink az első félidőben kétszer is hátrányba kerültek, de még a szünet előtt fordítottak, s végül 5-2-es győzelmet arattak. Góljainkat Jakabfi Zsanett (2), Vágó Fanni, Godvár Katalin és Fogl Katalin szerezte.


Vágó Attila Papp Eszter (Szőcs Réka a szünetben) - Szeitl Szilvia (Szórádi Nikolett a szünetben), Gáspár Cecília (Tell Zsófia a 68. percben), Tálosi Szabina (Demeter Réka a szünetben), Gál Tímea - Smuczer Angéla (Krenács Lilla a 61. percben), Vágó Fanni (Megyeri Boglárka az 58. percben), Rácz Zsófia (Tóth Alexandra a szünetben) - Jakabfi Zsanett (Szuh Erika a 68. percben), Zágor Bernadett (Fogl Katalin a 65. percben), Tóth Gabriella (Godvár Katalin a szünetben) összeállításban szerepeltette az együttest a mérkőzésen, amelyet megtekintett Elbert Gábor, az MLSZ főtitkára és Józsi György, a Zala megyei szövetség elnöke is.

Bár a szlovénok lendületesen kezdtek, s az első negyedóra végén a vezetést is megszerezték, Jakabfi Zsanett a 16. percben egyenlített. Gyorsan jött a hazaiak válasza, a 18. percben már ismét Szlovénia vezetett, ám Jakabfi a 34. percben újra egyelővé tette az állást, majd a játékrész lefújása előtt, a 45.-ben Vágó Fanni a belőtte harmadik gólunkat is. A meccs egészében fölényben futballozó magyar csapat a második félidőben már nem kapott gólt, viszont szerzett két újabbat: az 54. percben Godvár Katalin tizenegyesből talált a hálóba, a 82. percben pedig Fogl Katalin állította be az 5-2-es végeredményt.

- Minden játékos lehetőséget kapott a meccsen, öt újoncot is avattunk - nyilatkozta a mérkőzés után honlapunknak Vágó Attila. - Megérdemelt győzelmet arattunk, ami nagyobb különbségű is lehetett volna, ha jobban koncentrálunk a második félidőben. Örvendetes az eredmény, hiszen válogatottunk átalakulóban van, a csapat jelenlegi átlagéletkora a legalacsonyabb Európában, ami igen kedvező a jövőre nézve. Mindenkivel elégedett vagyok, a játékosok remek teljesítményt nyújtottak.

Soproni Liga, 18. forduló
március 12., péntek
FTC - Nyíregyháza 0-0
március 13., szombat
MTK - Haladás 0-0
Paks - Vasas 2-2
Videoton - Pápa 2-0
Kaposvár - ZTE 1-1
Győr - KTE-Ereco 1-0
DVSC-TEVA - Honvéd 2-1
március 14., vasárnap
Újpest - DVTK 4-1
Soproni Liga
Csapat
P
1. Videoton FC 42
2. DVSC-TEVA 40
3. Gyõri ETO 33
4. Újpest FC 32
5. ZTE FC 28
6. MTK Budapest 27
7. Kaposvár 26
8. Lombard Pápa 23
9. Paksi FC 22
10. Ferencvárosi TC 22
11. Vasas 21
12. Haladás 19
13. KTE-Ereco 17
14. Budapest Honvéd 17
15. Nyíregyháza 15
16. DVTK 12
P=Pont


OLLÉ-OMV

MGYLSZ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Shop

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Szponzorok, partnerek

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Az MLSZ további partnerei