Klik hier om direct te luisteren naar Kink FM via Windows Media Player!Klik hier om direct te luisteren naar Kink FM via iTunes, WinAmp of een andere MP3-speler!
Actueel op Kink FM
2 gloednieuwe releases bij De Dokter !2 gloednieuwe releases bij De Dokter !
Live & Direct! De 2 gloednieuwe releases zijn van William White en van een stel rare jongens (géén Romeinen) maar Strange Boys..... » lees verder »
Acties
Win tickets voor PaaspopWin tickets voor Paaspop
Op 3 en 4 april (voor de niet ingewijden: pasen) hoef jij je niet bezig te houden met het zoeken naar slecht verstopte chocolade-eieren in de achtertuin van je grootmoeder. In het Brabantse Schijndel staan de allerleukste bands voor je klaar! » lees verder »
Meer nieuws
Popnieuws
Meer popnieuws
Nieuw op kink tv
Nieuwe Doors docu Mur Du Son - Generate
De naam Mur du Son staat voor geluidsbarrière. Deze zogenaamde muur kan je op verschillende manieren omringen: lief, lomp, vindingrijk, maar altijd me(...)
Nieuwe Doors docuPlug de Band afl. 5
Jamai Loman en Vivienne van den Assem hebben hun bands al op diverse plekken geplugd, maar er staat nog veel meer op de agenda. Jamai wil met Nona nog naar 3FM(...)
Nieuwe Doors docuDaily Bread in New Music Leeft!
Chris Mulder, Stefan Stoer en Kimberly van der Velden zitten nog op school, en verdienen hun dagelijks brood nog niet met hun muzikale bezigheden: namelijk s(...)
Nieuwe Doors docuPlug de Band afl. 4
Het grote pluggen op radio, televisie, in de krant en online is begonnen! De bands ontmoeten hun BN’er en gaan op pad om zich in zoveel mogelijk media te(...)
Nieuwe Doors docuVideoclip van Smeergeld met het nummer Spitsuur
Smeergeld ontdekte in 1994 zijn passie voor rapmuziek. De eerste jaren rapte hij voornamelijk in het Engels en heeft hij veel samengewerkt met andere artiest(...)
Nieuwe Doors docuNieuws over het laatste album van Fear Factory
Nieuws over het laatste album Mechanize en de reorganisatie van de band. Het eerste album sinds 2002 wat opgenomen is samen met voormalig Fear Factory gitari(...)
Nieuwe Doors docuDe reunie van Fear Factory
In 2002 stapte gitarist Dino Cazares op om verder te kunnen gaan met zijn eigen project. In 2009 sloten Cazares en zanger Burton C. Bell de handen in 1 voor(...)
Nieuwe Doors docuChris LeMay in New Music Leeft!
De naam Chris LeMay komt je waarschijnlijk vaag bekend voor. Dat kán kloppen, want de muziek van de beste man is regelmatig op Kink FM te horen. Onlan(...)
Luisteren naar Kink FM
Voor 24 uur per dag de betere popmuziek kun je Kink FM beluisteren via internet, satelliet, via je iPhone of andere mobiele telefoon en natuurlijk op de radio via de kabelaansluiting. Voer hieronder de 4 cijfers van je postcode in om de kabelfrequentie in je woonplaats op te zoeken:

Kink FM is online te beluisteren via deze streams: Windows Media Player of MP3 (WinAmp en iTunes).

On Air Now
Nando Kok
Nando Kok
Now PlayingStuur een E-Mail
Luister nu naar Kink FM
Bekijk de webcam
Luister nu naar Kink FM
Check de bands uit de 2 Minuten Show en stem!
 
Kink XL: Kasabian - Fire
Kasabian
Fire
Download
 
 
Album van de Week: Broken Bells - Broken Bells
Broken Bells
Broken Bells
 
 
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:


Nog geen F.I.P. lid?
 
Kink 40
Nummer 1Muse
Resistance (ex-KXL)
Nummer 2Broken Bells
The High Road
Nummer 3Florence & The Machine
You've got the love (ex-KXL)
 
Iedere zaterdag tussen 17 en 19 uur hoor je de 40 beste alternatieve albums van het moment in de vanLeest Droomlijst met Jan Douwe Kroeske.

Bekijk de Droomlijst