Diplomat Klub

 

Divčibare apartmani Diplomat klub  je moderan apartmanski objekat, izgrađen u planinskom stilu i koji je namenjen za pravi odmor i uživanje njenih posetilaca. Nalazi se u rezidencijalnom i uvek osunčanom delu Divčibara. Apaartmani su  udaljeni oko 700 m od centra naselja, taman koliko traje jedna ugodna šetnja. Zbog svog okruženja i pozicije predstavlja pravo mesto za vaš odmor i rekreaciju.

U svom sastavu Diplomat klub poseduje 15 kompletno opremljenih i modernih apartmana, sa svim pratećim sadržajem neophodnim za udoban smeštaj i boravak gostiju. Pored apartmanskog smeštaja na raspolaganju gostima u sklopu vile se nalazi i caffé bar sa letnjom baštom za sedenje i uživanje.

Parking prostor je obezbeđen za sve goste vile. Takođe u sklopu vile nalazi se veliko i travnato dvorište sa posebnim i zanimljivim sadržajem za decu, letnjikovac,zoo vrt roštilj.


Прикажи Diplomat Klub Divčibare на већој мапи

Vremenska Prognoza

O nama

Kompanija "Diplomat Klub" je osnovana 1993. godine. Kompanija "Diplomat Klub" se zadnjih godina koristila iskustvom i potencijalima, tako da se opredelila za gradnju hotela za kongresni turizam. Spojili smo iskustvo i stručnost kao i raspoložive potencijale i opredelili se za lokaciju u zimskom turističkom centru Divčibare gde smo započeli gradnju apartmanskog naselja sa oko 60 apartmana. Divčibare se nalaze na 100 km jugozapadno od Beograda na nadmorskoj visini od 1000 m.Divčibare imaju blagu klimu zbog visova koji ih okružuju i štite od vetrova. Prosečna visina padavina na godišnjem nivou iznosi 924 mm. Ferbuar i Septembar su meseci sa najmanje padavina.Zahvaljujući svom položaju Divčibare imaju 289 dana bez vetra, što je vrlo povoljna okolnost. Zahvaljujući svojim izuzetno pogodnim uslovima klima Divčibara je pogodna za lečenja sledećih obolenja: pluća, snizava krvni pritisak, oboljenja sa neurovegetativnim poremećajima, stanje rekovalescencije, opšti poremećaji, dermatoze kojima je potrebna helio terapija, kao i drugih oboljenja.

Lux Apartman za dvoje

U ponudi Diplomat kluba Luksuzno opremljen apartman sa masazerom i djakuzijem za dvoje

apartman...