0 %
Udruženje građana "Udruženje prijatelja Zlatarskog jezera"; Strahinjica Bana 9, 31000 Užice; telef: 031 512 287; matični broj:17656619; PIB:104419964; tekući rač:180-5011210015283-17; mail:ljubisad@nadlanu.com
Molimo članove Udruženja, a i ostale koji posećuju ovaj sajt, da na e-mail Udruženja dostave zanimljivosti sa jezera (lepe fotografije, ribarske i druge priče, likovne radove, video zapise...), kao i primedbe i predloge. Sve u cilju lepšeg i potpunijeg sadržaja ovog sajta. .................................. POZIVAMO SLIČNA UDRUŽENJA DA NAS KONTAKTIRAJU U CILJU ZAJEDNIČKOG DELOVANJA !!!
Users Online


Udruženje građana "Udruženje prijatelja Zlatarskog jezera" je nestranačka, nepolitička, neprofitabilna i nevladina organizacija, osnovana 12. januara 2005.godine, na inicijativu Užičana, sa željom da se Zlatarsko jezero i okolina zaštite, a njihova lepota sačuva za dalja pokoljenja.

Za prvog predsednika Udruženja izabran je mr Milan Sekulić, a za potpredsednike dr Milorad Mirković i dr Slobodan Ješić. Tek formirano udruženje brojalo je oko 70 članova, uglavnom Užičana - ljubitelja prirode, kampovanja i pecanja. Članovi Udruženja su i ljudi koji nisu iz Užica, ali vole ovo jezero.

"Udruženje prijatelja Zlatarskog jezera" ima svoj Statut kojim je definisana delatnost, organizacija i ciljevi. Najznačajni cilj Udruženja je očuvanje prirodnih resursa - vode, vazduha, zemljišta, flore i faune, kao i kulturno-istorijskih vrednosti Zlatarskog jezera i njegove okoline.

Član "Udruženja prijatelja Zlatarskog jezera" može postati svaki građanin koji prihvati delatnost, ciljeve i zadatke Udruženja i koji želi da učestvuje u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Član udruženja dobija člansku kartu, na osnovu dobrovoljno potpisane pristupnice. Trenutno ima oko 300 članova.Ova strana namenjena je onima koji nemaju druga posla nego da sede i dokoličare surfujići netom. Mada, malo smeha i razonode, kao i pametnih misli, nikome neće škoditi, a usput možete razradite i pojedine moždane vijuge rešavajući trikove i zagonetke.


Google   Krstarica  Prognoza remena   Telefonski imenik   Englesko-srpski recnik   www.zlatiborskiokrug.net   SRP Uvac   Zlatarski vukovi   Wikipedia enciklopedija