Internet Radio De Blauwe Duif Internet Radio De Blauwe Duif Internet Radio De Blauwe Duif
Internet Radio De Blauwe Duif Internet Radio De Blauwe Duif Internet Radio De Blauwe Duif
Internet Radio De Blauwe Duif
Internet Radio De Blauwe Duif
Laatste Verzoekjes : Vraag nu jouw verzoekje aan!! -
Log In
Gebruikersnaam:
Wachtwoord:


Menu
Home
Draai Schema
De DJ's
Geschiedenis
Herinnering
Fotoboek
Artiesten
Nieuws
Muziek Krant
Members
Gastenboek
Contact

Live Radio
Klik hier om de player te openen (popup)

MSN
Voeg ons toe op MSN en vraag direct een plaatje aan

deblauweduif@live.nl

Link Partners
Mundialis Schilderwerken
Criminal Intent.nl
Klussen Markt .com
vijfhart

joostink schilderwerken
Kees en Irene Guddens
steun pinkribbon
steun kika
h.b.o.beveiliging
Pv De Zuidpost Nijmegen


Alle Partners
Webmasters
Ons Link materiaal


Deze pagina is Gevaarlijk goed volgens De Gevaarlijkste.nl

HERDENKINGS UITZENDING 5MEI 25 JARIG BESTAAN VAN RADIO BLAUWE DUIF

Als eerste  stellen (wij) ons even aan u voor,  DJ TJANGO,  DJ CISCA,  DJ  HENDRIK DE DOFFER.

Zoals u weet, hebben wij, op 5 MEI 2007,  een uitzending gedaan ter nagedachtenis aan onze vader JOOP en onze moeder MINA.

Natuurlijk  beter bekend, in de  70/80 jaren, bij velen mensen, als  de zeer  grote  zender DE BLAUWEDUIF uit ARNHEM. Het was  voor ons  een zeer emotionele avond, Wat natuurlijk wel te begrijpen was, Want het is tenslotte niet niks om zijn stem weer te horen op de stream, Waar wij, natuurlijk heel trots op zijn. Zo heeft u ook kunnen genieten en kunnen luisteren naar de muziek uit zijn tijd, en niet te vergeten de emotionele woorden die er gesproken zijn na die grote actie op 13 APRIL 1982, En dat werd allemaal gepresenteerd door zijn eigen 4 kinderen waar we met veel emoties aan hebben gewerkt, En dit niet zo maar aan ons voorbij hebben kunnen laten gaan, En dan ook niet te vergeten de hartverscheurende woorden in zijn eigen live uitzending, Van band opnames die ons zijn overhandigd door een hele trouwe fan lid van onze vader, de familie van rijswijk, uit DOORWERHT. En onze dank is daarom ook zeer groot, en niet in woorden uit te drukken. 

De uitzending was zwaar en emotioneel, Er zijn ook veel tranen gevloeid, ook bij menige luisteraars. Want het was echt hartverscheurend, hoe "hij zelf" vertelde hoe hij door het paard van troyen met geweld en stroomstokken het zwijgen werd opgelegd. En dan ook niet te vergeten de reacties van velen luisteraars. het was geweldig iedereen was er stil van door die hartverscheurende woorden die er zijn gesproken door onze vader, Die na zoveel jaren met zeer veel plezier heeft gedraait voor zijn luisteraars onder de naam "Radio De Blauwe Duif" uit arnhem . Wij kinderen zijn zeer trots dat wij dit hebben kunnen doen het was een super en een emotionele, geslaagde avond om nooit meer te vergeten, En dat allemaal uit studio 1

 
© Internetradio De Blauwe Duif Made by Criminal Network