Wenger utestengt mot Tottenham

Det kokte over for Arsenals Arsene Wenger da seieren glapp på overtid av overtiden mot Sunderland i ligaen. Foto: Matt West

Arsenal-manageren får også 80.000 kroner i bot for ufin oppførsel.

Publisert: 21.09.2010 kl. 14:32 , endret: 21.09.2010 kl. 14:56

Av: Are Bye

Statistikksenter Premier League:

Arsenals manager Arsene Wenger har godtatt en bot på 80.000 kroner samt en kamps utestengelse etter at han brukte kjeft på en linjedommer i Sunderland-kampen, melder guardian.co.uk .

Arsenal ledet 1-0, men Darren Bent utlignet for vertene fire minutter på overtid.

Wenger ble forbannet da han mente det var spilt fire minutter og femten sekunder overtid da målet ble scoret – og at ingenting forsvarte ytterligere tilleggstid.

Det engelske fotballforbundet (FA) har ilagt bot og utestengelse som følge av at Wenger fysisk tok på linjedommeren, og fordi han snakket negativt om dommeren etter kampslutt.

- Arsenals manager Arsene Wenger har innrømmet å ha fornærmet/snakket nedsettende og oppført seg ufint, melder FA.

Wenger får derfor ikke sitte på benken i kveldens Carling Cup-kamp mot Tottenham.

Skriv et nytt innlegg

Skriv ditt innlegg her - maks 2000 tegn. Innlegget må undertegnes med fullt navn. Innlegg med usaklig innhold eller upassende språkbruk blir ikke publisert.

Siden både PL og Carling Cup er underlagt F.A, går det slik
Kampen var passert 95 min før Sunderland scoret.. Derfor den forståelige sterke reaksjonen til Mr. Wenger.
Wenger burde blitt utestengt fra en PL kamp,da det var i en slik kamp Wenger utskjelte dommeren.